{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

News In DotA2 2#

Napsal Unicron dne 16.09.2014 pro sekci DOTA
Druhý díl ze série o Dotě se blíží a já vám ho sem dneska přináším. Řekneme si něco k turnaji TI4, který před týdnem skončil a není to již taková novinka, přesto se o ní zmíníme, dále bude na řadě něco k hrdinům a k představení Techiese příjemné čtení.

A je to tu, známe vítěze. Před týdnem se odehrál největší turnaj v historii progamingu. Ve finále se utkali dva profesionální teamy a to Vici Gaming a Newbee, ale jen jeden z nich si mohl odnést první cenu, která byla v hodnotě 5.028.018 dolarů.

  VS. 

       Čína Newbee                                                                       Čína Vici Gaming

 

Hrálo se dlouho a hrály se 4/5 her. Spoustu lidí už ví kdo vyhrál, ale možná se tu najde i někdo kdo ne. V letošním roce si zvedl nad hlavu trofej Aegis of Champions v největším DotA2 turnaji, tým NEWBEE. Gratulujeme jim a jdeme dál.

 

  1. Čína Chen 'Hao' Zhihao
  2. Čína Zhang 'Mu' Pan
  3. Čína Zhang 'xiao8' Ning
  4. Čína Jiao 'Banana' Wang
  5. Čína Zhaohui 'SanSheng' Wang

 

,,Celý zápas finále si můžete pustit zde"

Ovšem to není vše z TI4. V Allstars zápasu byl velkolepě odhalen Techies. Valve docela pěkně překvapilo a Arteezy (Evil Geniuses) si mohl tak vychutnat za tohoto hrdinu hrát. Takto vypadalo seskupení hráčů, co se proti sobě utkali.

A zde máte celý turnaj s představením tohoto hrdiny (Přibližně 10:30 minuta):

Valve se taky rozhodlo vytvářet nové, originální hrdiny do Doty. Z Doty jedničky se skoro všechny hrdinové přesunuli do dvojky (Zbývají Pit Lord, Arc Warden, Winter Wyvern, Oracle, and Techies). Erik Johnson řekl ING "Ano, chceme vytvářet nové hrdiny". Na otázku o DotA3 odpověděl jen to že je to zbytečné a že chtějí přesouvat dále DotA2 k vylepšenější a k lepší hře, než je teď.

To je pro dnešek vše. Děkuji za přečtení :) Pac a pusu váš Uni.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář