{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Bunny Hop skákání

Napsal Dwandy dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Takže v úvodu si nejdříve řeknem co to ten bunnyhop vlastně je, je to série skokú, kterým dosáhnete i 4krát větší rychlost než je v CS možné. Jak?? No jsou 2 možnosti. Zaprvé to je možné udělat ručně, stiskem několika kláves zasebou a správnou kombinací pohybu myší. Druhá možnost je si bunny nabindovat (kdo neví jak bindovat, ať si přešte článek "Jak bindovat"), ale bindovaný bunny nemá ten samý efekt jako ten ručně skočený, jaký? No prostě nezpomalujete, ale taky zároveň nezrychlujete, proč to se dozvíte dále.
Takže teď si rozebereme možnost první, hned zezačátku vás chcu upozornit, že tahleta možnost je jeno pro silné, nervy mající nátury, proč?? Trénování bunnyhopu zabere alespoň tak 2 dny čistého trénování, ale výsledek stojí za to. Já jsem to zvládl. Ten kdo bunnyhop umí ručně, se automaticky zařazuje do pomyslné vyšší sféry dovednosti. A jak na něho?? Bunny hop se dá rozdělit do tří části:
 
1. První odraz: Začínáte v pohybu v klidu, držíte šipku dopředu, až dosáhnete nejvyšší rychlost (trvá to malý okamžik) začněte strafovat doleva(džet šipku doleva), taky zároveň otáčejte myší směrem doleva. Až myší dostáhnete takových 45° otočení, zmáčkněte výskok.
 
2. Přechod z prvního odrazu k druhému: Ihned, po ukončení první féze (výskoku) pusťte šipku dopředu (v dalšich krocích už ji nikdy nesmíte zmáčknout, jinak se rychlost změní na maimální hodnotu serveru) i šipku doleva. Ihned po puštění šipky doleva zmáčkněte straf doprava a myškou začněte točit doprava (opět do úhlu 45° od původní dráhy, což byl původní směr rovně). Těsně před dopadem přstaňte otáčet myší a zmáčkněte výskok (pozor, při mačkání výskoku myší nesmíte nikdy pohybovat).
 
3. Skok druhý : Po druhém odrazu musíte ihned pustit straf doprava a začít strafovat doleva a myškou točit doleva již v známém ůhlu 45°, no a před dopadem opět přestat otáčet myší, zmáčknout skok. Po další výskoku se upakuje zase drufá fáze a pak zase fáze třetí, pak zase druhá atd atd....prostě pořád dokola. Nejdůležitější je ovšem dávat si pozor ať neotáčíte myškou při dopadu a nikdy při bunnyhopu (kromě ůvodního skoku) nezmáčknete pohyb dopředu.
Tak to by snad bylo, přeji příjemné cvičení :)
 
Teď, pro ty línější :) si rozebereme pěkně bunnyhop bindovaný, předpokládám, že umíte základ bindování (kdo neví jak bindovat, ať si přešte článek "Jak bindovat"). Bindovaný bunnyhop je velmi jednoduchý, do vašeho autoexec.cfg si stačí přidat toto:
alias +bhj "+jump; wait; -jump; wait; +jump; wait; -jump; wait; +jump; wait; -jump;
wait; +jump; wait; -jump; wait"
alias -bhj "-jump"
 
Nyní si stačí do Vašeho configu dát pouze k položce space toto: bind "SPACE" "+bhj" a můžete vesele skákat:)
Autor: Dwandy; Zobrazeno: 26172x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář