I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Admin Dogaman/Zombie Chronik 1

Příspěvekod HaTaTiLdA » 23 úno 2018, 18:57

Akoze zasa dostanem ban na druhy ucet za obchadzanie banov ako ja tomu nechapem troch za obchadzanie banov by mal byt ban ked ho obyjdes viac krat ??
HaTaTiLdA
Pokročilý
Pokročilý

Admin Dogaman/Zombie Chronik 1

od Rumcajz » 23 úno 2018, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin Dogaman/Zombie Chronik 1

Příspěvekod HaTaTiLdA » 23 úno 2018, 19:00

A ešte chcem dodať k tomu prvemu banu poprosim si demo ze to spray logo som robyl ja a na servery bolo dalsich 20 hracov mohol to sprejovat hocikto :D
HaTaTiLdA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DogymanGs » 23 úno 2018, 19:06 VIP

Ban som ti dal znova preto lebo obchádzaš ten starý čo by si ešte rád potreboval vedieť ?.
DogymanGs
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod DogymanGs » 23 úno 2018, 19:13 VIP

Demo nepotrebuješ ako dôkaz lebo tu mam výpis hlstats ako potvrdzujem že si to bol ty lebo poznaáš moje meno na fb a chlubiš sa stím na serveray dalej stebou nemusím čo riešiť https://ctrlv.cz/XavU
DogymanGs
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod HaTaTiLdA » 23 úno 2018, 19:19

Ale kamo si precitaj co som napisal a ptm o tom pis pisal som ze som to mal ale ako som dostal ten 2 hod ban zak som si to zrusil ja za to nemozem ze si steba všeci robia srandu na servery a zaujimave ze mi pisali ludia ked som dostal ten ban a nebol som tam ze si hladal kto to sprejoval dale tvoju fotku hmmm co mi ktomu povies ?????
HaTaTiLdA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod HaTaTiLdA » 23 úno 2018, 19:26

Kamo a to co som pisal tak to je tak max ban na chat a nie ban za obchadzanie banov kktko
HaTaTiLdA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXiii » 23 úno 2018, 19:27 VIP

Ahoj jelikož hráče znam tak k tomu něco dodám. Ty si hodně provokativní a problemovy hrač ale tohle sem nečekal. Co je ti vubec dotoho jak vypadá? Celou minulou žadost si naznačoval vše o tom že si to byl ty. Dovolim si nyní zminit tvojí větu v minule žádosti: Pane admine to moje spray logo nebolo priznávam sa mal som ho. Tohle ti nestačí? :?: :roll: tvuj HLstats kde kolega zminil že si jeho FB dával na servery a krom toho sotva tam přidu tak uvidim: https://ctrlv.cz/Hk2Q. To ti pořád nestačí? Jako nečekal sem že až takhle zajdeš. To že urážíš na serveru kdekoho je jedna věc ale tohle si přepískl. Byt tebou tak se omluvim protože věř tomu že se ti to jednou vymstí.

Za mě je to vše ;) eXi
eXiii
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DogymanGs » 23 úno 2018, 19:41 VIP

HaTaTiLdA píše:Kamo a to co som pisal tak to je tak max ban na chat a nie ban za obchadzanie banov kktko

a prečo vôbec obchádzaš bany? hm ?
DogymanGs
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod DogymanGs » 23 úno 2018, 19:45 VIP

HrajiToPodruhe píše:Ahoj jelikož hráče znam tak k tomu něco dodám. Ty si hodně provokativní a problemovy hrač ale tohle sem nečekal. Co je ti vubec dotoho jak vypadá? Celou minulou žadost si naznačoval vše o tom že si to byl ty. Dovolim si nyní zminit tvojí větu v minule žádosti: Pane admine to moje spray logo nebolo priznávam sa mal som ho. Tohle ti nestačí? :?: :roll: tvuj HLstats kde kolega zminil že si jeho FB dával na servery a krom toho sotva tam přidu tak uvidim: https://ctrlv.cz/Hk2Q. To ti pořád nestačí? Jako nečekal sem že až takhle zajdeš. To že urážíš na serveru kdekoho je jedna věc ale tohle si přepískl. Byt tebou tak se omluvim protože věř tomu že se ti to jednou vymstí.

Za mě je to vše ;) eXi

eximu dakujem za jeho názor
DogymanGs
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod HaTaTiLdA » 23 úno 2018, 19:50

Ako mam ban mam v pi ale chcem spravodlivost a nechcel som na nikoho nakaladat ale ked uz sa do toho montujete pome nato vydel som to logo u dalsich dvoch ale poviem len jedneho skuste sa pozriet na hraca PATISA a ptm chcem odpovet !!!!!!!!!!!
HaTaTiLdA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ivuska412 » 23 úno 2018, 19:58

Zdravím. Spray logo som používala ja. Preto admin videl logo aj po tom ako ban bol udelený. Hráč dostal ban neprávom.
Nick v hre: Ivus:-*
ivuska412
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod HaTaTiLdA » 23 úno 2018, 20:09

Hej hej hej jej ziaden ban to som mal stale ja jej ziaden ban ona si vymisla ona nic take nemala :D :D !!!!!!
HaTaTiLdA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod GrooS » 23 úno 2018, 21:22 VIP

Vše jsem napsal v minulém topicu, důkaz mi dogyman poslal a to mi stačí. To jak má postupovat ví také, jestli zjistím že ho budete takto nadále "šikanovat" tak dostanete permu.

Další téma ti už nedoporučuju založit. ;)
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy