• Stránka 1 z 1
Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
Akoze zasa dostanem ban na druhy ucet za obchadzanie banov ako ja tomu nechapem troch za obchadzanie banov by mal byt ban ked ho obyjdes viac krat ??
-
HaTaTiLdA - Pokročilý
Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Dogaman/Zombie Chronik 1
A ešte chcem dodať k tomu prvemu banu poprosim si demo ze to spray logo som robyl ja a na servery bolo dalsich 20 hracov mohol to sprejovat hocikto 

-
HaTaTiLdA - Pokročilý
Ban som ti dal znova preto lebo obchádzaš ten starý čo by si ešte rád potreboval vedieť ?.
-
DogymanGs - Spamerův sluha
Demo nepotrebuješ ako dôkaz lebo tu mam výpis hlstats ako potvrdzujem že si to bol ty lebo poznaáš moje meno na fb a chlubiš sa stím na serveray dalej stebou nemusím čo riešiť https://ctrlv.cz/XavU
-
Ale kamo si precitaj co som napisal a ptm o tom pis pisal som ze som to mal ale ako som dostal ten 2 hod ban zak som si to zrusil ja za to nemozem ze si steba všeci robia srandu na servery a zaujimave ze mi pisali ludia ked som dostal ten ban a nebol som tam ze si hladal kto to sprejoval dale tvoju fotku hmmm co mi ktomu povies ?????
-
HaTaTiLdA - Pokročilý
Kamo a to co som pisal tak to je tak max ban na chat a nie ban za obchadzanie banov kktko
-
HaTaTiLdA - Pokročilý
Ahoj jelikož hráče znam tak k tomu něco dodám. Ty si hodně provokativní a problemovy hrač ale tohle sem nečekal. Co je ti vubec dotoho jak vypadá? Celou minulou žadost si naznačoval vše o tom že si to byl ty. Dovolim si nyní zminit tvojí větu v minule žádosti: Pane admine to moje spray logo nebolo priznávam sa mal som ho. Tohle ti nestačí?
tvuj HLstats kde kolega zminil že si jeho FB dával na servery a krom toho sotva tam přidu tak uvidim: https://ctrlv.cz/Hk2Q. To ti pořád nestačí? Jako nečekal sem že až takhle zajdeš. To že urážíš na serveru kdekoho je jedna věc ale tohle si přepískl. Byt tebou tak se omluvim protože věř tomu že se ti to jednou vymstí.
Za mě je to vše
eXi

Za mě je to vše

-
eXiii - Profesionál
HaTaTiLdA píše:Kamo a to co som pisal tak to je tak max ban na chat a nie ban za obchadzanie banov kktko
a prečo vôbec obchádzaš bany? hm ?
-
HrajiToPodruhe píše:Ahoj jelikož hráče znam tak k tomu něco dodám. Ty si hodně provokativní a problemovy hrač ale tohle sem nečekal. Co je ti vubec dotoho jak vypadá? Celou minulou žadost si naznačoval vše o tom že si to byl ty. Dovolim si nyní zminit tvojí větu v minule žádosti: Pane admine to moje spray logo nebolo priznávam sa mal som ho. Tohle ti nestačí?![]()
tvuj HLstats kde kolega zminil že si jeho FB dával na servery a krom toho sotva tam přidu tak uvidim: https://ctrlv.cz/Hk2Q. To ti pořád nestačí? Jako nečekal sem že až takhle zajdeš. To že urážíš na serveru kdekoho je jedna věc ale tohle si přepískl. Byt tebou tak se omluvim protože věř tomu že se ti to jednou vymstí.
Za mě je to všeeXi
eximu dakujem za jeho názor
-
Ako mam ban mam v pi ale chcem spravodlivost a nechcel som na nikoho nakaladat ale ked uz sa do toho montujete pome nato vydel som to logo u dalsich dvoch ale poviem len jedneho skuste sa pozriet na hraca PATISA a ptm chcem odpovet !!!!!!!!!!!
-
HaTaTiLdA - Pokročilý
Zdravím. Spray logo som používala ja. Preto admin videl logo aj po tom ako ban bol udelený. Hráč dostal ban neprávom.
Nick v hre: Ivus:-*
Nick v hre: Ivus:-*
-
ivuska412 - Kolemjdoucí
Hej hej hej jej ziaden ban to som mal stale ja jej ziaden ban ona si vymisla ona nic take nemala
!!!!!!

-
HaTaTiLdA - Pokročilý
Vše jsem napsal v minulém topicu, důkaz mi dogyman poslal a to mi stačí. To jak má postupovat ví také, jestli zjistím že ho budete takto nadále "šikanovat" tak dostanete permu.
Další téma ti už nedoporučuju založit.
Další téma ti už nedoporučuju založit.

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1