• Stránka 1 z 1
Admin(ka) Skywalker na CTF#1
Doufám že ta Vaše nová adminka Skywalker přijde o práva tak rychle jako je dostala.
Dneska dostala práva ( alespoň to tvrdila ) a je přemotivovaná a neskutečně povrchní k ostatním hráčům. Horšího admina jste si naverbovat nemohli
Nebudu ani nechci tu rozepisovat jak a co dělala, jen jsem chtěl upozornit že pokud by jste měli takových adminů na GS víc, tak to tu můžete celý zavřít
PS.: píšu o ní v ženskym rodu protože tak o sobě psala na serveru, nevím jestli to je kluk a nepřekliknul se

Dneska dostala práva ( alespoň to tvrdila ) a je přemotivovaná a neskutečně povrchní k ostatním hráčům. Horšího admina jste si naverbovat nemohli

Nebudu ani nechci tu rozepisovat jak a co dělala, jen jsem chtěl upozornit že pokud by jste měli takových adminů na GS víc, tak to tu můžete celý zavřít

PS.: píšu o ní v ženskym rodu protože tak o sobě psala na serveru, nevím jestli to je kluk a nepřekliknul se

-
kubesak97 - Kolemjdoucí
Admin(ka) Skywalker na CTF#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin(ka) Skywalker na CTF#1
Čau,
nějaké důkazy nám předložíš? Nebo alespoň, co konkrétně dělá špatně či co ti napsala takového, že tě to pohoršilo?
nějaké důkazy nám předložíš? Nebo alespoň, co konkrétně dělá špatně či co ti napsala takového, že tě to pohoršilo?
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Důkazy Vám žádný nepředložim protože mě nenapadlo nic screenovat... mě je to jakoby jedno, jen jsem chtěl upozornit na to co tam máte za verbeš
Prej že mi je 8, to nejspíš odvodila z toho jak jsem jí napsal že CSko hraju přes 8 let, ( po tom co měla nos nahoru jak adminuje dýl než já mám nahráno ) jak inteligentní

Prej že mi je 8, to nejspíš odvodila z toho jak jsem jí napsal že CSko hraju přes 8 let, ( po tom co měla nos nahoru jak adminuje dýl než já mám nahráno ) jak inteligentní

-
kubesak97 - Kolemjdoucí
Nazdar
Ráda se vyjádřím hrála se mapa eldo,ty ses připojil a po chvilce jsi začal urážet hrače Koště Košťata nato jsem ti napsala
neurážej hráče. A zase jsi psal to svoje,nato jsem ti napsala chovej se slušně.Hned nato jsi napsal
2017-02-28 19:32:05 kubesak moc přemotivovanej admin
ty jsi novej ? že se v tom tak vyžíváš
Nato proběhla debata o tom jak dlouho mám práva a jak dlouho hraješ csko nijak jsem tě neurazila a nato jsi napsal
2017-02-28 19:35:20 kubesak jestli nechceš mít stížnost na foru hned první den co jsi dostala práva tak drž hubu
Byla bych ráda aby sis uvědomil komu píšeš VERBEŠ to já u tebe rozhodně nejsem. Příště se chovej slušně a vše bude OK
To je vše co jsem chtěla napsat.
Přeji hezký večer Kačenka
Ráda se vyjádřím hrála se mapa eldo,ty ses připojil a po chvilce jsi začal urážet hrače Koště Košťata nato jsem ti napsala
neurážej hráče. A zase jsi psal to svoje,nato jsem ti napsala chovej se slušně.Hned nato jsi napsal
2017-02-28 19:32:05 kubesak moc přemotivovanej admin

Nato proběhla debata o tom jak dlouho mám práva a jak dlouho hraješ csko nijak jsem tě neurazila a nato jsi napsal
2017-02-28 19:35:20 kubesak jestli nechceš mít stížnost na foru hned první den co jsi dostala práva tak drž hubu

Byla bych ráda aby sis uvědomil komu píšeš VERBEŠ to já u tebe rozhodně nejsem. Příště se chovej slušně a vše bude OK

To je vše co jsem chtěla napsat.
Přeji hezký večer Kačenka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
Pokud budeš provokovat adminy, budeš dostávat bany i s bonusem, takže se začni krotit.
Vyjádření admina máš.
Stížnost zamítám, máš prostor pro vyjádření.

Vyjádření admina máš.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin

-
kubesak97 - Kolemjdoucí
Izmael píše:Pokud budeš provokovat adminy, budeš dostávat bany i s bonusem, takže se začni krotit.![]()
Vyjádření admina máš.
Nevím s čím krotit, nikoho neprovokuju... já nebuzeruju nikoho kdo stojí 15 vteřin na místě a hned mu přijde arogantní zpráva "Přišel jsi sem kempit ?"

-
kubesak97 - Kolemjdoucí
Napsal jsi do stížnosti na adminy, takže proto se stížnost zamítá. To, že jsi to nedokázal sesmolit dle vzoru, je tvůj problém.
Kačenka je v našem týmu již dlouho a její "akčnost" na serveru můžeme pouze obdivovat.
Zamykám.
Kačenka je v našem týmu již dlouho a její "akčnost" na serveru můžeme pouze obdivovat.
Zamykám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
• Stránka 1 z 1