I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Admin(ka) Skywalker na CTF#1

Příspěvekod kubesak97 » 28 úno 2017, 19:52

Doufám že ta Vaše nová adminka Skywalker přijde o práva tak rychle jako je dostala. :lol:
Dneska dostala práva ( alespoň to tvrdila ) a je přemotivovaná a neskutečně povrchní k ostatním hráčům. Horšího admina jste si naverbovat nemohli :roll:
Nebudu ani nechci tu rozepisovat jak a co dělala, jen jsem chtěl upozornit že pokud by jste měli takových adminů na GS víc, tak to tu můžete celý zavřít :lol:

PS.: píšu o ní v ženskym rodu protože tak o sobě psala na serveru, nevím jestli to je kluk a nepřekliknul se :lol: :lol:
kubesak97
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Admin(ka) Skywalker na CTF#1

od Rumcajz » 28 úno 2017, 19:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin(ka) Skywalker na CTF#1

Příspěvekod Izmael » 28 úno 2017, 19:55 VIP

Čau,

nějaké důkazy nám předložíš? Nebo alespoň, co konkrétně dělá špatně či co ti napsala takového, že tě to pohoršilo?
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kubesak97 » 28 úno 2017, 20:01

Důkazy Vám žádný nepředložim protože mě nenapadlo nic screenovat... mě je to jakoby jedno, jen jsem chtěl upozornit na to co tam máte za verbeš :lol:

Prej že mi je 8, to nejspíš odvodila z toho jak jsem jí napsal že CSko hraju přes 8 let, ( po tom co měla nos nahoru jak adminuje dýl než já mám nahráno ) jak inteligentní :lol: :lol:
kubesak97
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod UnderKACENKA » 28 úno 2017, 20:23 VIP

Nazdar
Ráda se vyjádřím hrála se mapa eldo,ty ses připojil a po chvilce jsi začal urážet hrače Koště Košťata nato jsem ti napsala
neurážej hráče. A zase jsi psal to svoje,nato jsem ti napsala chovej se slušně.Hned nato jsi napsal
2017-02-28 19:32:05 kubesak moc přemotivovanej admin :D ty jsi novej ? že se v tom tak vyžíváš
Nato proběhla debata o tom jak dlouho mám práva a jak dlouho hraješ csko nijak jsem tě neurazila a nato jsi napsal
2017-02-28 19:35:20 kubesak jestli nechceš mít stížnost na foru hned první den co jsi dostala práva tak drž hubu :D
Byla bych ráda aby sis uvědomil komu píšeš VERBEŠ to já u tebe rozhodně nejsem. Příště se chovej slušně a vše bude OK ;)
To je vše co jsem chtěla napsat.
Přeji hezký večer Kačenka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 28 úno 2017, 20:30 VIP

Pokud budeš provokovat adminy, budeš dostávat bany i s bonusem, takže se začni krotit. ;)
Vyjádření admina máš.

Stížnost zamítám, máš prostor pro vyjádření.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kubesak97 » 28 úno 2017, 20:35

:lol: :lol: :lol: užij si ty tvoje čerství práva... zanedlouho tě to napomínání, kickování, banování každýho za každou drobnou sračku přejde :lol: ... dospělá vdaná ženská a má čas na sezení u PC hry a buzerování "dětí"... achjo :geek:
kubesak97
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kubesak97 » 28 úno 2017, 20:40

Izmael píše:Pokud budeš provokovat adminy, budeš dostávat bany i s bonusem, takže se začni krotit. ;)
Vyjádření admina máš.

Stížnost zamítám, máš prostor pro vyjádření.

Nevím s čím krotit, nikoho neprovokuju... já nebuzeruju nikoho kdo stojí 15 vteřin na místě a hned mu přijde arogantní zpráva "Přišel jsi sem kempit ?" :roll: ... tohle chování jsem měl především namysli... ale jestli vám Kačenka ( nebo co to je ) vyhovuje tak prosím... A nechápu to tvoje "Stížnost zamítám". Co jsi jako zamítl ? Já nic nepožadoval jen jsem upozornil na situaci :lol:
kubesak97
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hon » 04 bře 2017, 10:24

Napsal jsi do stížnosti na adminy, takže proto se stížnost zamítá. To, že jsi to nedokázal sesmolit dle vzoru, je tvůj problém.

Kačenka je v našem týmu již dlouho a její "akčnost" na serveru můžeme pouze obdivovat.

Zamykám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy