I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ADMIN KOSSO a PATRICK KEAN 2

Příspěvekod artyfreeman » 14 led 2016, 17:30

Zdravím. Dnes 14.1.2016 jsem hrál na gs serveru , kde jsem náhodně potkal admina KOSSA co mě naposledy než vybanoval, tak si semnou tzv pohrál. Udělal mi něco se hrou. Prostě at jsem zmáčknul cokoli kromě chatu , tak jsem se zabil..to bylo zhruba před týdnem... Po čemž jsem nadával tak mi dal i BAn za nadávky.. To jsem překonal.. Jenže jsem musel reinstalovat hru, protože mi to udělalo něco s konzolí.. No a dnes když jsem ho potkal , tak jsem se ho zeptal jestli mi dá na sebe facebook, že bych si s nim chtěl fyzicky promluvit :) že to co dělá je čisté zneužití práv.. Beru to, že mě kickne nebo zabanuje za něco co je psáno v pravidlech.. No on si ze mě ještě s tím druhým blbečkem neustále dělali švandu a kickovali mě.. Vlastně vzorec byl jednoduchý.. jsem vznětlivý člověk a naštve mě takřka cokoli, počemž jsem mu napsal vole a dostal zase kick.. Ovšem když už mě pak vysadil na texturu nevim ZDA KOSSO nebo KEAN, tak mi opět po mé reinstalaci před týdnem dojebal konzoli.. Nevim jak, nevyznám se v tom.. Prostě ve hře mi v levém rohu svítil chat, který se promítal i dole.. Chtěl jsem aby mi to dal pryč a on se mi začal vysmívat s tím , že mi xboxe, tedy konzoli doma nevzal a neví co po něm chci.. Asi si umíte představit, že v tu chvíli bych ho nejradši rozsekal hlavou za nohy o asfalt, tak jsem napsal toto : Ta tvoje blondýna říkala, že v posteli nestojíš za nic KOSSO.. po čemž mě ZABANOVAL s důlvodem nadávky do rodiny ... Vidíte v této větě nadávky do rodiny ? nejspíš má i screen tak na něj jsme všichni zvědaví.. Tímto žádám aby mu byla odebrána práva .. Je to jasné zneužití a nyní mam i důkazné video :) po konzultaci s kamarádem ho sem dodám :) žádám vypsaná vulgární slova nebo UNBAN .. Tím že to budete zamykat se nic nevyřeší a pokud vím v pravidlech není psáno kolik témat za jaký čas mohu založit..
artyfreeman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

ADMIN KOSSO a PATRICK KEAN 2

od Rumcajz » 14 led 2016, 17:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ADMIN KOSSO a PATRICK KEAN 2

Příspěvekod Cobretti » 14 led 2016, 17:44

Vše máš vysvětleno ZDE.
Založíš další téma, dostaneš ban na web!

LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy