• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Admin na super hero
Zdravím, rád bych se stal adminem pro gamesites.cz superhero server
Nick v hre : six pack na cele
Nick na fóre : Patrik93
Profil na fóre : patrik93-u50036.html
Vek : 22
Steam nick : TROLL ( account name lumpyx )
Steam ID : STEAM_0:0:13609027
Kdysi dááávno jsem dostal ban na playzone.cz za multiúčet, to je tak vše, na youtube mám nesmyslné cheatmovie, dá se najít po zadání steam_id... samozřejmě to video je k smíchu, vypne zvuk, ignoruje věc jako teamspeak a snaží se ze mě dělat cheatera...trapné.
Niečo o sebe : Jmenuji se Patrik, jsem třetím rokem na VŠ, po třech letech zase hraju CS, v minulosti mám nahraných asi 6-7 let, jsem přátelský a vstřícný člověk.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci udržet na super hero serveru dobrou komunitu, která si nebude mezi sebou nadávat a nebude cheatovat. Dále sem tam nikdy nepotkal žádného admina a rád bych se ujal této pozice a držel server ve správném chodu
V minulosti sem býval portal+server adminem a redaktorem na mnoha portálech, zkušenností mám na rozdávání a rychle se učím novým věcem
Na gamesites.cz jsem nový, ale moje aktivita co se týče pobytu na serveru, na který chci dohlížet je velmi nadstrandartní.
Děkuji za vás čas a věřím, že se nám povede navázat kvalitní a pro obě strany prospěšnou spolupráci.
Nick v hre : six pack na cele
Nick na fóre : Patrik93
Profil na fóre : patrik93-u50036.html
Vek : 22
Steam nick : TROLL ( account name lumpyx )
Steam ID : STEAM_0:0:13609027
Kdysi dááávno jsem dostal ban na playzone.cz za multiúčet, to je tak vše, na youtube mám nesmyslné cheatmovie, dá se najít po zadání steam_id... samozřejmě to video je k smíchu, vypne zvuk, ignoruje věc jako teamspeak a snaží se ze mě dělat cheatera...trapné.
Niečo o sebe : Jmenuji se Patrik, jsem třetím rokem na VŠ, po třech letech zase hraju CS, v minulosti mám nahraných asi 6-7 let, jsem přátelský a vstřícný člověk.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci udržet na super hero serveru dobrou komunitu, která si nebude mezi sebou nadávat a nebude cheatovat. Dále sem tam nikdy nepotkal žádného admina a rád bych se ujal této pozice a držel server ve správném chodu

Děkuji za vás čas a věřím, že se nám povede navázat kvalitní a pro obě strany prospěšnou spolupráci.
- Patrik93
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Admin na super hero
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin na super hero
Ten BAN co si dostal kedy si davno je stale aktivny - Klik.
Co dalej ti chyba je Hlstats + nemas nic nahlasene v PP. Nie si podla mna momentalne zreli na pracu admina.
Zamietnute.
Co dalej ti chyba je Hlstats + nemas nic nahlasene v PP. Nie si podla mna momentalne zreli na pracu admina.
Zamietnute.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
Re: Admin na super hero
FALLEN píše:Ten BAN co si dostal kedy si davno je stale aktivny - Klik.
Zamietnute.
Nejsem zralý na admina, protože sem před pěti lety dostal ban za vulgarismy na playzone? vtípek?

- Patrik93
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1