Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Admin na super hero

Příspěvekod Patrik93 » 23 čer 2016, 14:40

Zdravím, rád bych se stal adminem pro gamesites.cz superhero server

Nick v hre : six pack na cele

Nick na fóre : Patrik93

Profil na fóre : patrik93-u50036.html

Vek : 22

Steam nick : TROLL ( account name lumpyx )

Steam ID : STEAM_0:0:13609027

Kdysi dááávno jsem dostal ban na playzone.cz za multiúčet, to je tak vše, na youtube mám nesmyslné cheatmovie, dá se najít po zadání steam_id... samozřejmě to video je k smíchu, vypne zvuk, ignoruje věc jako teamspeak a snaží se ze mě dělat cheatera...trapné.

Niečo o sebe : Jmenuji se Patrik, jsem třetím rokem na VŠ, po třech letech zase hraju CS, v minulosti mám nahraných asi 6-7 let, jsem přátelský a vstřícný člověk.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci udržet na super hero serveru dobrou komunitu, která si nebude mezi sebou nadávat a nebude cheatovat. Dále sem tam nikdy nepotkal žádného admina a rád bych se ujal této pozice a držel server ve správném chodu :) V minulosti sem býval portal+server adminem a redaktorem na mnoha portálech, zkušenností mám na rozdávání a rychle se učím novým věcem :) Na gamesites.cz jsem nový, ale moje aktivita co se týče pobytu na serveru, na který chci dohlížet je velmi nadstrandartní.

Děkuji za vás čas a věřím, že se nám povede navázat kvalitní a pro obě strany prospěšnou spolupráci.
Patrik93
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Admin na super hero

od Rumcajz » 23 čer 2016, 14:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin na super hero

Příspěvekod FALLEN » 23 čer 2016, 17:07 VIP

Ten BAN co si dostal kedy si davno je stale aktivny - Klik.
Co dalej ti chyba je Hlstats + nemas nic nahlasene v PP. Nie si podla mna momentalne zreli na pracu admina.
Zamietnute.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Admin na super hero

Příspěvekod Patrik93 » 23 čer 2016, 17:19

FALLEN píše:Ten BAN co si dostal kedy si davno je stale aktivny - Klik.
Co dalej ti chyba je Hlstats + nemas nic nahlasene v PP. Nie si podla mna momentalne zreli na pracu admina.
Zamietnute.

Nejsem zralý na admina, protože sem před pěti lety dostal ban za vulgarismy na playzone? vtípek? :D aspon zajděte na ten server, běhá vám tam děcko s aimbotem (nick dinognar) a admin se tam nikdy neukáže :)
Patrik93
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů