[Zamítnuto] Akademik Furien :-)

Příspěvekod Tobicek » 20 dub 2016, 20:47

Zdravím, chcel by som si požiadať o akademika na Gamesites.cz na Furien serveroch

Môj nick v hre: Tobicek

Nick na fóre: Tobicek

Profil na fóre: ucp.php?i=profile&mode=avatar

Vek: 16

Steam nick: Tobicek

Steam ID: STEAM_0: 0: 72515372

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=8690

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádné

Niečo o sebe: Rozpíšte sa o sebe - Jmenuju se Patrik,rád chodím na tekno akce.Ve volném času hraju fotbálek,jsem venku a nebo hraju CSko :D .Pocházím z města Frenštát pod Radhoštěm v Novojičinském kraji.

Prečo by som chcel stat akademikom? Z důvodu že Furien jsem začal hrát před 4 rokma na F2.Po půl roce hraní,jsem dosáhl TOP 1 na F2,hrál jsem s hráči co dneska už nehrají a s hráči co hraji sem tam i do dnes :-) . Koupil jsem si teda na F2 EVIP a bylo vše lepší.Postupně co jsem hrál tak po 2 letech jsem přestoupil na F1 ,nebylo to těžké ba ani lehké se tam dostat na 1 místo tabulky,avšak se mi podařilo v roce 2013 umístit na 3 místo.Takže asi tak :D

Tak teda díky že jste si přečetli můj 4 roční příběh o mě s CS na furienech :D ,Snad se to dovím co nejrychleji :mrgreen: :mrgreen:
Le to len tráva - Tobicek
Tobicek
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Akademik Furien :-)

od Rumcajz » 20 dub 2016, 20:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik Furien :-)

Příspěvekod Tobicek » 20 dub 2016, 21:00

omlouvám se za špatný odkaz na hlstats,tu je správný ---> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=8690
Le to len tráva - Tobicek
Tobicek
Amatér
Amatér

Re: Akademik Furien :-)

Příspěvekod Tommy58 » 21 dub 2016, 19:26 VIP

Nevhodné chování.

Mimochodem, nezajímá mě tvá minulost ve hraní CSka, důvody, proč se chceš stát akademikem jsou ty důvody, proč chceš práva.
Jestli nedokážeš rozeznat tyto dva témata, práva a ani akademika nedostaneš, protože nejspíš nechápeš, co to obnáší.

Lock
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky