• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik Furien :-)
Zdravím, chcel by som si požiadať o akademika na Gamesites.cz na Furien serveroch
Môj nick v hre: Tobicek
Nick na fóre: Tobicek
Profil na fóre: ucp.php?i=profile&mode=avatar
Vek: 16
Steam nick: Tobicek
Steam ID: STEAM_0: 0: 72515372
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=8690
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádné
Niečo o sebe: Rozpíšte sa o sebe - Jmenuju se Patrik,rád chodím na tekno akce.Ve volném času hraju fotbálek,jsem venku a nebo hraju CSko
.Pocházím z města Frenštát pod Radhoštěm v Novojičinském kraji.
Prečo by som chcel stat akademikom? Z důvodu že Furien jsem začal hrát před 4 rokma na F2.Po půl roce hraní,jsem dosáhl TOP 1 na F2,hrál jsem s hráči co dneska už nehrají a s hráči co hraji sem tam i do dnes
. Koupil jsem si teda na F2 EVIP a bylo vše lepší.Postupně co jsem hrál tak po 2 letech jsem přestoupil na F1 ,nebylo to těžké ba ani lehké se tam dostat na 1 místo tabulky,avšak se mi podařilo v roce 2013 umístit na 3 místo.Takže asi tak
Tak teda díky že jste si přečetli můj 4 roční příběh o mě s CS na furienech
,Snad se to dovím co nejrychleji

Môj nick v hre: Tobicek
Nick na fóre: Tobicek
Profil na fóre: ucp.php?i=profile&mode=avatar
Vek: 16
Steam nick: Tobicek
Steam ID: STEAM_0: 0: 72515372
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=8690
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádné
Niečo o sebe: Rozpíšte sa o sebe - Jmenuju se Patrik,rád chodím na tekno akce.Ve volném času hraju fotbálek,jsem venku a nebo hraju CSko

Prečo by som chcel stat akademikom? Z důvodu že Furien jsem začal hrát před 4 rokma na F2.Po půl roce hraní,jsem dosáhl TOP 1 na F2,hrál jsem s hráči co dneska už nehrají a s hráči co hraji sem tam i do dnes

Tak teda díky že jste si přečetli můj 4 roční příběh o mě s CS na furienech

Le to len tráva - Tobicek
-
Tobicek - Amatér
[Zamítnuto] Akademik Furien :-)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik Furien :-)
omlouvám se za špatný odkaz na hlstats,tu je správný ---> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=8690
Le to len tráva - Tobicek
-
Tobicek - Amatér
Re: Akademik Furien :-)
Nevhodné chování.
Mimochodem, nezajímá mě tvá minulost ve hraní CSka, důvody, proč se chceš stát akademikem jsou ty důvody, proč chceš práva.
Jestli nedokážeš rozeznat tyto dva témata, práva a ani akademika nedostaneš, protože nejspíš nechápeš, co to obnáší.
Lock
Mimochodem, nezajímá mě tvá minulost ve hraní CSka, důvody, proč se chceš stát akademikem jsou ty důvody, proč chceš práva.
Jestli nedokážeš rozeznat tyto dva témata, práva a ani akademika nedostaneš, protože nejspíš nechápeš, co to obnáší.
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1