• Stránka 1 z 1
Brassard/JB7
1.Admin Brassard psal do chatu simonovi, že je špatně slyšet, ať si dá volume.. všechny ctčka říkali že ho je slyšet dobře a téčka psali, že ho dobře slyší.Jelikož ho admin špatně slyšel a byl líný zesílit si repráky, tak ho hodil o zem a kickl. Prostě byl moc pohodlný a nechtěl si dát volume.Ten hráč, kterého hodil o zem a kickl se jmenoval: JawS^
Já jsem pak napsal, že ten admin je dement, jelikož všichni simona slyšeli a pak mu říkali za co ho kickl, když ho bylo slyšet dobře.Dal mi ban na 1 den https://www.gamesites.cz/amxban/Jailbreak_servers/ban_list.php?bid=4310
Myslím si, že za jedno slovo to je moc.. lituju toho, ale tak v té situaci jsem musel zareagovat.. Jaws^ takhle mluví pořád.. nezvyšuje hlas. Tohle byl jediný admin, který si stěžoval, jinak ho všichni slyšeli. Myslím si, že ten admin má v palici nasráno. I hráč Jaws^ byl nasranej a prostě se ptal za co dostal kick že mluvil dostatečně nahlas, ale ten admin je prostě totální vypatlanec...
Jde mi jen o to, že mi příjde ten ban na 1 den moc.. a lituju toho, že jsem mu napsal, že to je dement, ale tak v té situaci jsem nemohl nic jiného dělat, jelikož grab a kick byl bezdůvodný a admin byl příliš líný si zesílit repráky. Admin k tomu ani nic neřekl. Kdo ví, jestli má mikrofón.. stále jen psat do chatu. Choval se jak malé děcko.. Ani nevysvětlil důvod grabu. Hodil ho o zem jen kvůli tomu, že ho všichni slyšeli.. jen on ne.
2.Důkaz nemám, ale mám svědky hráče: Jaws^ a *!FbS!* Hanzal [Evips].
Díky a omlouvám se za sprostá slova, ale jinak to prostě napsat nejde.
Já jsem pak napsal, že ten admin je dement, jelikož všichni simona slyšeli a pak mu říkali za co ho kickl, když ho bylo slyšet dobře.Dal mi ban na 1 den https://www.gamesites.cz/amxban/Jailbreak_servers/ban_list.php?bid=4310
Myslím si, že za jedno slovo to je moc.. lituju toho, ale tak v té situaci jsem musel zareagovat.. Jaws^ takhle mluví pořád.. nezvyšuje hlas. Tohle byl jediný admin, který si stěžoval, jinak ho všichni slyšeli. Myslím si, že ten admin má v palici nasráno. I hráč Jaws^ byl nasranej a prostě se ptal za co dostal kick že mluvil dostatečně nahlas, ale ten admin je prostě totální vypatlanec...
Jde mi jen o to, že mi příjde ten ban na 1 den moc.. a lituju toho, že jsem mu napsal, že to je dement, ale tak v té situaci jsem nemohl nic jiného dělat, jelikož grab a kick byl bezdůvodný a admin byl příliš líný si zesílit repráky. Admin k tomu ani nic neřekl. Kdo ví, jestli má mikrofón.. stále jen psat do chatu. Choval se jak malé děcko.. Ani nevysvětlil důvod grabu. Hodil ho o zem jen kvůli tomu, že ho všichni slyšeli.. jen on ne.
2.Důkaz nemám, ale mám svědky hráče: Jaws^ a *!FbS!* Hanzal [Evips].
Díky a omlouvám se za sprostá slova, ale jinak to prostě napsat nejde.
- Ojtas123
- Amatér
Brassard/JB7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brassard/JB7
Na serveru sis před klukama dokazoval, jakej seš frajer, když se můžeš opakovaně navážet do admina.
Já tě nechal a čekal kolik si toho dovolíš.
Kdyby ses jen omluvil, ban bych ti zkrátil. Takhle za urážky bude ještě delší.
Já tě nechal a čekal kolik si toho dovolíš.
Kdyby ses jen omluvil, ban bych ti zkrátil. Takhle za urážky bude ještě delší.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Brassard/JB7
I kdyby si admin počínal neoprávněně, nečekej, že za urážky nepřijde trest.
Zamykám.
Zamykám.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1