Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Bumbák (Tulipán) Awp Lego Only

Příspěvekod TulipanSlayer » 27 srp 2021, 21:20

Vaše SID: STEAM_0:1:528786176 - Bumbák
STEAM_0:0:156164501 - Tulipán

Odkaz/screen banu z banlistu : http://leteckaposta.cz/722673752

popíšte čo sa stalo: Můj main je "Tulipán" mám na gamesites nahráno přes 30 dní na vašich serverech. Z trollu jsem šel na AWP Lego server se smurfem. Umím bhop a lidi tam začali říkat že jsem zaplej jen protože mám 50 hodin. Nakonec jsem prej viděl i přes stěny na midu což nepopírám ale jasně jsem ho vyděl zabíhat i vybíhat a vež na midu nemá tak velkou stěnu aby to nešlo načasovat. Na svém mainu mám i zakoupené VIP a ihned po dostání banu jsem se spojil s adminy včetně toho který mi dal ban (né osobně). děkuji Tulipán
Aoj hraju CS:GO. AWP servery nebo 1v1.
TulipanSlayer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Bumbák (Tulipán) Awp Lego Only

od Rumcajz » 27 srp 2021, 21:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bumbák (Tulipán) Awp Lego Only

Příspěvekod Impostor » 30 srp 2021, 10:20

Ahoj, omlouvám se ti ban ti byl nejspíš udělen neprávem. Důvod proč jsem tě zabanoval byl že se mi opravdu zdálo že tvůj bhop byl na úplně jiné úrovni než co většinou vídám+jsi měl nový účet tak mi to přišlo ještě víc sketchy. Hned potom jsem dostal info od ostatních adminů o tom že s tebou hrají a že jsi legit, tudíž mi došlo že to byl neoprávněný ban, už jsem psal Jicksonovy, zachvíli bys měl dostat unban. Samozřejmě přijmu za to trest, jelikož jsem jednal únáhleně.

Omlouvám se za problémy Kojot.

PS: Klidně mi napiš ještě na steamu kdybys chtěl něco řešit, už jsem ti poslal žádost a ještě jednou se omlouvám.
Impostor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TulipanSlayer » 30 srp 2021, 11:21

Impostor píše:Ahoj, omlouvám se ti ban ti byl nejspíš udělen neprávem. Důvod proč jsem tě zabanoval byl že se mi opravdu zdálo že tvůj bhop byl na úplně jiné úrovni než co většinou vídám+jsi měl nový účet tak mi to přišlo ještě víc sketchy. Hned potom jsem dostal info od ostatních adminů o tom že s tebou hrají a že jsi legit, tudíž mi došlo že to byl neoprávněný ban, už jsem psal Jicksonovy, zachvíli bys měl dostat unban. Samozřejmě přijmu za to trest, jelikož jsem jednal únáhleně.

Omlouvám se za problémy Kojot.

PS: Klidně mi napiš ještě na steamu kdybys chtěl něco řešit, už jsem ti poslal žádost a ještě jednou se omlouvám.

Né já se ti omlouvám ještě jednou jak jsem se nechoval nejlíp. Částečně si za to mohu sám takže bych z toho nedělal tak velkou věc, jsme přece jen lidi :D
TulipanSlayer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TulipanSlayer » 31 srp 2021, 16:15

Moc se omlouvám ale mám pořád ban? Nechci to zkoušet abych nedostal další za obcházení.
TulipanSlayer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 31 srp 2021, 17:16 VIP

Admin si příště ujistí, že hráč opravdu dostal unban a případně napíše někomu dalšímu.

Máš unban - vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Unban Žádost