• Stránka 1 z 1
[V] Bumbák (Tulipán) Awp Lego Only
Vaše SID: STEAM_0:1:528786176 - Bumbák
STEAM_0:0:156164501 - Tulipán
Odkaz/screen banu z banlistu : http://leteckaposta.cz/722673752
popíšte čo sa stalo: Můj main je "Tulipán" mám na gamesites nahráno přes 30 dní na vašich serverech. Z trollu jsem šel na AWP Lego server se smurfem. Umím bhop a lidi tam začali říkat že jsem zaplej jen protože mám 50 hodin. Nakonec jsem prej viděl i přes stěny na midu což nepopírám ale jasně jsem ho vyděl zabíhat i vybíhat a vež na midu nemá tak velkou stěnu aby to nešlo načasovat. Na svém mainu mám i zakoupené VIP a ihned po dostání banu jsem se spojil s adminy včetně toho který mi dal ban (né osobně). děkuji Tulipán
STEAM_0:0:156164501 - Tulipán
Odkaz/screen banu z banlistu : http://leteckaposta.cz/722673752
popíšte čo sa stalo: Můj main je "Tulipán" mám na gamesites nahráno přes 30 dní na vašich serverech. Z trollu jsem šel na AWP Lego server se smurfem. Umím bhop a lidi tam začali říkat že jsem zaplej jen protože mám 50 hodin. Nakonec jsem prej viděl i přes stěny na midu což nepopírám ale jasně jsem ho vyděl zabíhat i vybíhat a vež na midu nemá tak velkou stěnu aby to nešlo načasovat. Na svém mainu mám i zakoupené VIP a ihned po dostání banu jsem se spojil s adminy včetně toho který mi dal ban (né osobně). děkuji Tulipán
Aoj hraju CS:GO. AWP servery nebo 1v1.
-
TulipanSlayer - Kolemjdoucí
[V] Bumbák (Tulipán) Awp Lego Only
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bumbák (Tulipán) Awp Lego Only
Ahoj, omlouvám se ti ban ti byl nejspíš udělen neprávem. Důvod proč jsem tě zabanoval byl že se mi opravdu zdálo že tvůj bhop byl na úplně jiné úrovni než co většinou vídám+jsi měl nový účet tak mi to přišlo ještě víc sketchy. Hned potom jsem dostal info od ostatních adminů o tom že s tebou hrají a že jsi legit, tudíž mi došlo že to byl neoprávněný ban, už jsem psal Jicksonovy, zachvíli bys měl dostat unban. Samozřejmě přijmu za to trest, jelikož jsem jednal únáhleně.
Omlouvám se za problémy Kojot.
PS: Klidně mi napiš ještě na steamu kdybys chtěl něco řešit, už jsem ti poslal žádost a ještě jednou se omlouvám.
PS: Klidně mi napiš ještě na steamu kdybys chtěl něco řešit, už jsem ti poslal žádost a ještě jednou se omlouvám.
- Impostor
- Kolemjdoucí
Impostor píše:Ahoj, omlouvám se ti ban ti byl nejspíš udělen neprávem. Důvod proč jsem tě zabanoval byl že se mi opravdu zdálo že tvůj bhop byl na úplně jiné úrovni než co většinou vídám+jsi měl nový účet tak mi to přišlo ještě víc sketchy. Hned potom jsem dostal info od ostatních adminů o tom že s tebou hrají a že jsi legit, tudíž mi došlo že to byl neoprávněný ban, už jsem psal Jicksonovy, zachvíli bys měl dostat unban. Samozřejmě přijmu za to trest, jelikož jsem jednal únáhleně.
Né já se ti omlouvám ještě jednou jak jsem se nechoval nejlíp. Částečně si za to mohu sám takže bych z toho nedělal tak velkou věc, jsme přece jen lidi

-
Moc se omlouvám ale mám pořád ban? Nechci to zkoušet abych nedostal další za obcházení.
-
Admin si příště ujistí, že hráč opravdu dostal unban a případně napíše někomu dalšímu.
Máš unban - vyřešeno.
Máš unban - vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1