Re: Call of Duty servery - nápady!
Rocko píše:Podľa mňa by bolo fajn , keby sa ľudia v týmoch rozdeľovali podla LVLov , pretože keď niekto príde na server a napr. u CT sú 3 60 tak v druhom týme ludia nemajú šancu pretože si tie "3 60tky" len expia , tak potom sa ľudia odpájajú ... keby sa to zavedie na servery , nikto by nenadával na "óvery" a bolo by podľa mňa viac ľudí na serveroch
Tam ide o to, že tam je teambalancer ale COD plugin ho blokuje...tak treba niečo vymyslieť ..ako si napísal asi s levelami nejak sa pohrať aby to rozpoznávalo by RadeGast
Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Tak ahojte
Chcel by som navrhnúť novu classu menom "Ninja" Bola by to VIP/EVIP classa
Obsahovala by Ninja Cloak + Anti Gravity ako zbraň by mala deagle + aby mala šancu dať z knifom na ranu ako sniper 1/2
Potom by som ešte chcel navrhnúť hlavne nove mapy ! Niekedy bol COD fakt super ale odkedy tam sa hra dookola dust westwood a assault tak je to už nič v zlom ale na hovno ... Snaď tam pridate ale aspoň nejake nove mapy
Z pozdravom Bohdan225

Z pozdravom Bohdan225
-
RatchetBoy - Pokročilý
Tak tie nove mapy by boli fakt super + ten "Ninja" class som videl na inych server a je to dobry class
Dobrý prospech v škole nikomu nezaručuje úspech v skutočnom živote. 

-
ThePotkan - Pokročilý
Chtěl bych se zeptat jestly bi nemohl mýt jen VIP mít Comanda. Přímo jenom o něj mi nejde.
tak jsem zkusil něco nového:
1: Commander- Zbraně: Knife(Ihned zabitý s Knifem), Rychlost: Stejnou jak má Sniper,HP: 115 Armor:100.
Jinak děkuji
tak jsem zkusil něco nového:
1: Commander- Zbraně: Knife(Ihned zabitý s Knifem), Rychlost: Stejnou jak má Sniper,HP: 115 Armor:100.
Jinak děkuji
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Přidat mapy.
Přidat classy. Návrh: Furien - USP/Glock, knife, 200 speed, antigravity, HE, 100 HP, 150 AP (Pokud by byl VIP či EVIP tak ještě + Long jump , Ninja step)
Bigbanger - Teroristická automatická odstřelovačka, Deagle, Knife, 110 speed, HE, 2x Flash , 130 - 180 HP, 100 AP.
Zlepšení medica: Změnit skin, 10xp za Vyléčení 200 HP (už bylo zmíněno).
To je snad vše.
Přidat classy. Návrh: Furien - USP/Glock, knife, 200 speed, antigravity, HE, 100 HP, 150 AP (Pokud by byl VIP či EVIP tak ještě + Long jump , Ninja step)
Bigbanger - Teroristická automatická odstřelovačka, Deagle, Knife, 110 speed, HE, 2x Flash , 130 - 180 HP, 100 AP.
Zlepšení medica: Změnit skin, 10xp za Vyléčení 200 HP (už bylo zmíněno).
To je snad vše.

-
makyn - Kolemjdoucí
Jednoznačne 1-3 nové mapy...
a nijaká tá nová class-a by nebla zlá 

GaRo
-
GaRo - Kolemjdoucí
blackgord píše:Items samozřejmě jsou možné úpravy procent a čísel .. xD
Anti Shock: Jsi li napaden zezadu, útoky způsobují jenom 75% dmg
Kevlarové pláty: zásahy z AWP ti dávají pouze 75% dmg
Frozen bullets: tvoje střely mají 25% šanci na zpomalení - viz W3
Furien armor: Máš 75% šanci že útočník nožem pořeže sám sebe
Poison bullets: stejné náboje jako má medic jako item
m249 item: dostaneš m249 item
Antiflash glasses: zmenšení vlivu Flashe o 50% nebo zkrátí trvání
Assasin boots: +20% rychlost slyšitelný běh i chůze
Critical ammo: každá střela má 10% šanci že dá trojnásobnou dmg
Raketomet: +2 extra rakety pro každou class
Grenade master: každých 15 sekund dostane 1 HE granát
Adrenalin2: může použít 1x za kolo - rapidfire, +30% kondice, +30hp po dobu 15 sekund, po konci ztratí 40hp
Stun bullets: kulky mají šanci 10% na omráčení (stun) na 1 sekundu
Heal wave: 1x za kolo může použít klávesou T nebo něčím jiným než E, uzdraví všechny spoluhráče v okruhu X yardů o 80 HP
Úprava: Veteran a Recruit větší zpomalení, není to téměř ani znatelné
Jen bych chtěl podotknout, že již teď tam je plno itemů, které každý vyhazuje. Používá se max. cloak, veterán, BG a to na zvětšení dmg.. CoD bych řekl že je celkem dobře "promakaný" a maximálně bych tam přidal nějaké mapy, které připomínají nějaké války.
Problém: hrají se dokola dust, inferno a assault.. co takhle nechat tam třeba jen 2-3 verze dustovek, 1 inferno a 1 assault? Ostatní verze dust a assault jsou také dobré, ale hrát to furt dokola... nicméně bych taky zavedl "recentmaps" a tím by se to omezilo. Dlouho jsem tam nebyl, ale naposledy co jsem hrál dlouho v kuse tak jsem přišel na mapu de_dust, změnila se mapa na nějaký assault a potom byla zase mapa de_dust, takže asi takhle..

-
bulicek96 - Pokročilý
OK, do týdne celý update sepíšeme, zda-li má ještě někdo nápad, napište mi ho do PM 

HLSA - AIM & CODs
-
DraG - Zkušený
co keby bol novy class Yuri mal by ak-47 deagle a mp5 bech ako price HP 110 a special item laser miny alebo nieco take alebo soap mal by m4 a awp hp mapr 90 rychlost ako sniper a zvetseny armor na 200 napr
-
YuriCOD1 - Registrovaný
Radegast když už ste u protektora ubraly 50HP tak mu přidejte aspon něco do kondice
))

-
Bezimienni - Pokročilý
(EVIP)BigBanger - Rychlopalná sniperka od T , 90 speed , dgl , 1/3 sance na zabití nožem na ránu
(VIP) Breaker - pumpovačka , dgl , 150hp , běh jako sniper
(NoVIP) Marine - M4 , dgl , 110 hp , speed 110 AP 150
Toto je jen polovina z toho co jsem poslal Radegastovi a líbilo se mu to , prej něco z toho použijí
+ 2 itemy : speed +++ a druhy uz nepamatuju
teším se na své classy
a ještě jsem navrhoval využití peněz jako na Furienech že jako třeba se NVIP bude za kill pricitat 10 Dolarů , VIP 20 , EVIP 30... a budou ta m ruzne treba zbran e jakoze sharp s AKckem , Itemy na trvalo , jako regenerace a autobhop za hordu peněz
D
(VIP) Breaker - pumpovačka , dgl , 150hp , běh jako sniper
(NoVIP) Marine - M4 , dgl , 110 hp , speed 110 AP 150
Toto je jen polovina z toho co jsem poslal Radegastovi a líbilo se mu to , prej něco z toho použijí

-
Okinawa - Amatér
*sniper s AK 

-
Okinawa - Amatér
Nové class
-
MagmiiiK - Registrovaný
Chtělo by to přidat mapy, které se mohou votovat (de_dust4ever, dust4ever2, ->například)
Omezit rozumě maximální lvl
A dál asi nic.... možná trochu sjednotit hp jednotlivých postav. (přivybírání nového classu)
Omezit rozumě maximální lvl
A dál asi nic.... možná trochu sjednotit hp jednotlivých postav. (přivybírání nového classu)
-
BarmyHawk - Kolemjdoucí