Call of Duty servery - nápady!
Sem môžte písať nápady na nové mapy, classy, itemy, vylepšenia celkovo ....
+ bugy, chyby, ktoré by sa mali opraviť, ako to VY vidíte, ako by ste to chceli
Pár nápadov vyberieme
Píšte aj ostatným, aby ste potom nehovorili, že prečo ste nedali tamto a tamto...
+ bugy, chyby, ktoré by sa mali opraviť, ako to VY vidíte, ako by ste to chceli
Pár nápadov vyberieme

Píšte aj ostatným, aby ste potom nehovorili, že prečo ste nedali tamto a tamto...
Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
Call of Duty servery - nápady!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Call of Duty servery - nápady!
Mín reklam, a to všude 

-
DJgollum - Kolemjdoucí
mno bodlo by opraviť spy glas furt sa bugne u No VIP hráčov, a keď už sme u skinoch podla ma by bodlo obnoviť skiny VIP hráčov http://www.google.sk/search?q=cs+1.6+vip+skins&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47244034,d.Yms&biw=1920&bih=979&um=1&ie=UTF-8&hl=sk&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=HS-qUe_yCdDKswbIg4CQBg#facrc=_&imgrc=hznCn3wxCOMwdM%3A%3B8E9-qaPQov2OyM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.extremegame.clanweb.eu%252Fimages%252Fskin.png%3Bhttp%253A%252F%252Fportal.cs-xgame.eu%252Fvip-informacie%3B350%3B250 <---------------------napríklad neičo taketo
Taktiež by bodla nejaká nová classa npr.:Meno:Cpt.Soap gun:M4,Scout,Deagle,HE,1Flash malby 120hp na začiatku, taktieš 150 speed. Toto je len návrh keď sa nepáči treba ho zamietnu ale pre VIP by bolo už dobre dať nejake nové skiny
S pozdravom Capo
Taktiež by bodla nejaká nová classa npr.:Meno:Cpt.Soap gun:M4,Scout,Deagle,HE,1Flash malby 120hp na začiatku, taktieš 150 speed. Toto je len návrh keď sa nepáči treba ho zamietnu ale pre VIP by bolo už dobre dať nejake nové skiny

S pozdravom Capo

-
Capo - Kolemjdoucí
Nijaká aspoň 1 nová mapa by sa mohla skúsiť pridať ...a keď ju hráči napr. po mesiaci nebudu votovať to znamená, že sa neujala a dá sa preč 
S pozdravom Fr.

S pozdravom Fr.

Bývalý:
CS 1.6 Server Admin (potom admin)
(ZM/JB/COD)
Redaktor
PC Support
DJ Fero
Odchod dobrovoľný

-
FreestylerJB - Zkušený
To hovoríš a ani to nechceš skúsiť nebaví ma hrať stále aztec a dust...aj keď ludia stále votujú iba tieto, mohla by sa dať nijaká mapa na skúšku.
e. Drag - Zkoušeli jsme to dvakrát a bezvýsledně
V maplistu máš kolem 20 map, tak dej ruku k dílu a votuj je... Já zapomněl, ono je vlastně jednodušší jen spamovat forum, co všechno se musí udělat..
e. Drag - Zkoušeli jsme to dvakrát a bezvýsledně

Bývalý:
CS 1.6 Server Admin (potom admin)
(ZM/JB/COD)
Redaktor
PC Support
DJ Fero
Odchod dobrovoľný

-
FreestylerJB - Zkušený
Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
Zdravím byl tu nápad na SKIN Medica atd..
. Bude se s tím něco dělat

https://www.instagram.com/alaner38/
-
FUik - Zkušený
Opravy
1. opravit spy glass bug
2. opravit Fire support - nemá extra dmg která je psaná
3. opravit Big Grenade - když mám 0 str a VIP tak ma nezabije, když mám 1 a více str tak mi dá 500, nebylo by od věci, kdyby přežil pouze vlastník Cpt.Booku a SWATu
4. swat stit bug = když mám swat stít tak mám jako str 0 za medica, protectora odzkoušeno
5. swat stit nefunguje na secret military, ale ani nevím jestli by mal, ale bylo by to logické xD
Návrhy
1. přidat lepší pistoli na demolitiona usp/dgl defaultně (glock + 4s reload na aug je hrůza)
2. úprava: demolition: přidat třeba dynamit reload - každých 20 sekund
3. úprava: sharpshotera: přidat speed aspon na 100
4. úprava commanda na vyhození zbraně??
5. mapy, ale to jsem vám už posílala SZ - omezit dust variace, přidat pár dalších map
6. úprava: medic: 10xp za každých 200 uzdravených hp + inteligence zvyšuje uzdravování (vzorec: HEAL za sekundu = 3 + INTELIGENCE/6,66)
(příklad: 0 INT = 3 H/s; 20 INT = 6 H/s, 50 INT = 10,5 H/s)
Class
1. NONVIP - ninja: famas + scout + usp/glock, 70hp a 130 speed
2. NONVIP - assasin: m4 + bez pistole + 2x flash + smoke, 80 hp, 110 speed, defaultni item: Boty, Ability: 1/3 šance na okamžité zabití knifem
3. VIP - ninja: famas + scout + usp/glock, 70 hp, 130 speed, Ability: umí lézt po stěnách (viděla jsem to někde jinde, tzn je to možný) nebo item:Antigravity nebo item: Dvojitý skok
4. VIP - Arnold Schwarzenegger: m249 + bez pistole + he + smoke, 150 hp, 110 speed, Ability: zásah z awp dává pouze 50% dmg
5. EVIP - Speedy Gonzales: mp5 + dgl + 2x flash, 130 hp, 170 speed, Defaultní item: Secret military
1. opravit spy glass bug
2. opravit Fire support - nemá extra dmg která je psaná
3. opravit Big Grenade - když mám 0 str a VIP tak ma nezabije, když mám 1 a více str tak mi dá 500, nebylo by od věci, kdyby přežil pouze vlastník Cpt.Booku a SWATu
4. swat stit bug = když mám swat stít tak mám jako str 0 za medica, protectora odzkoušeno
5. swat stit nefunguje na secret military, ale ani nevím jestli by mal, ale bylo by to logické xD
Návrhy
1. přidat lepší pistoli na demolitiona usp/dgl defaultně (glock + 4s reload na aug je hrůza)
2. úprava: demolition: přidat třeba dynamit reload - každých 20 sekund
3. úprava: sharpshotera: přidat speed aspon na 100
4. úprava commanda na vyhození zbraně??
5. mapy, ale to jsem vám už posílala SZ - omezit dust variace, přidat pár dalších map
6. úprava: medic: 10xp za každých 200 uzdravených hp + inteligence zvyšuje uzdravování (vzorec: HEAL za sekundu = 3 + INTELIGENCE/6,66)
(příklad: 0 INT = 3 H/s; 20 INT = 6 H/s, 50 INT = 10,5 H/s)
Class
1. NONVIP - ninja: famas + scout + usp/glock, 70hp a 130 speed
2. NONVIP - assasin: m4 + bez pistole + 2x flash + smoke, 80 hp, 110 speed, defaultni item: Boty, Ability: 1/3 šance na okamžité zabití knifem
3. VIP - ninja: famas + scout + usp/glock, 70 hp, 130 speed, Ability: umí lézt po stěnách (viděla jsem to někde jinde, tzn je to možný) nebo item:Antigravity nebo item: Dvojitý skok
4. VIP - Arnold Schwarzenegger: m249 + bez pistole + he + smoke, 150 hp, 110 speed, Ability: zásah z awp dává pouze 50% dmg
5. EVIP - Speedy Gonzales: mp5 + dgl + 2x flash, 130 hp, 170 speed, Defaultní item: Secret military
-
blackgord - Amatér
Nebylo by od věci nabindovat lepší přidělování a kdyby nic tak tady dávám vlastní bindy které používám.
pismeno nahradtě vaší požadovanou klávesou pro snadnější přidělování stat pointů
Přidá 5 Inteligence bind "pismeno" "menuselect 1;menuselect 1;menuselect 1;menuselect 1;menuselect 1"
Přidá 5 Life bind "pismeno" "menuselect 2;menuselect 2;menuselect 2;menuselect 2;menuselect 2"
Přidá 5 Strenght bind "pismeno" "menuselect 3;menuselect 3;menuselect 3;menuselect 3;menuselect 3"
Přidá 5 Condition bind "pismeno" "menuselect 4;menuselect 4;menuselect 4;menuselect 4;menuselect 4"
pismeno nahradtě vaší požadovanou klávesou pro snadnější přidělování stat pointů
Přidá 5 Inteligence bind "pismeno" "menuselect 1;menuselect 1;menuselect 1;menuselect 1;menuselect 1"
Přidá 5 Life bind "pismeno" "menuselect 2;menuselect 2;menuselect 2;menuselect 2;menuselect 2"
Přidá 5 Strenght bind "pismeno" "menuselect 3;menuselect 3;menuselect 3;menuselect 3;menuselect 3"
Přidá 5 Condition bind "pismeno" "menuselect 4;menuselect 4;menuselect 4;menuselect 4;menuselect 4"
-
blackgord - Amatér
Items samozřejmě jsou možné úpravy procent a čísel .. xD
Anti Shock: Jsi li napaden zezadu, útoky způsobují jenom 75% dmg
Kevlarové pláty: zásahy z AWP ti dávají pouze 75% dmg
Frozen bullets: tvoje střely mají 25% šanci na zpomalení - viz W3
Furien armor: Máš 75% šanci že útočník nožem pořeže sám sebe
Poison bullets: stejné náboje jako má medic jako item
m249 item: dostaneš m249 item
Antiflash glasses: zmenšení vlivu Flashe o 50% nebo zkrátí trvání
Assasin boots: +20% rychlost slyšitelný běh i chůze
Critical ammo: každá střela má 10% šanci že dá trojnásobnou dmg
Raketomet: +2 extra rakety pro každou class
Grenade master: každých 15 sekund dostane 1 HE granát
Adrenalin2: může použít 1x za kolo - rapidfire, +30% kondice, +30hp po dobu 15 sekund, po konci ztratí 40hp
Stun bullets: kulky mají šanci 10% na omráčení (stun) na 1 sekundu
Heal wave: 1x za kolo může použít klávesou T nebo něčím jiným než E, uzdraví všechny spoluhráče v okruhu X yardů o 80 HP
Úprava: Veteran a Recruit větší zpomalení, není to téměř ani znatelné
Anti Shock: Jsi li napaden zezadu, útoky způsobují jenom 75% dmg
Kevlarové pláty: zásahy z AWP ti dávají pouze 75% dmg
Frozen bullets: tvoje střely mají 25% šanci na zpomalení - viz W3
Furien armor: Máš 75% šanci že útočník nožem pořeže sám sebe
Poison bullets: stejné náboje jako má medic jako item
m249 item: dostaneš m249 item
Antiflash glasses: zmenšení vlivu Flashe o 50% nebo zkrátí trvání
Assasin boots: +20% rychlost slyšitelný běh i chůze
Critical ammo: každá střela má 10% šanci že dá trojnásobnou dmg
Raketomet: +2 extra rakety pro každou class
Grenade master: každých 15 sekund dostane 1 HE granát
Adrenalin2: může použít 1x za kolo - rapidfire, +30% kondice, +30hp po dobu 15 sekund, po konci ztratí 40hp
Stun bullets: kulky mají šanci 10% na omráčení (stun) na 1 sekundu
Heal wave: 1x za kolo může použít klávesou T nebo něčím jiným než E, uzdraví všechny spoluhráče v okruhu X yardů o 80 HP
Úprava: Veteran a Recruit větší zpomalení, není to téměř ani znatelné
-
blackgord - Amatér

-
mrmikvik - Kolemjdoucí
Podľa mňa by bolo fajn , keby sa ľudia v týmoch rozdeľovali podla LVLov , pretože keď niekto príde na server a napr. u CT sú 3 60 tak v druhom týme ludia nemajú šancu pretože si tie "3 60tky" len expia , tak potom sa ľudia odpájajú ... keby sa to zavedie na servery , nikto by nenadával na "óvery" a bolo by podľa mňa viac ľudí na serveroch 

-
Rocko - Amatér