Re: Call of Duty servery - nápady!
ale to je blbost... kdo da raketou primej zasah... to musi byt nahoda aby do te rakety nekdo vběhl... Tak třeba do několika metrů 100%, od ... do... 50%.
-
RickCOD - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Sniperovi bych přidal nějaký item, například Boty by myslím šli.
Dále přidat do VIP výhod - S Vip a EVip bude mít každá classa k dispozici desert eagle. Rád si zahraju za sharpa a ten deagle mi tam docela chybí to samé u demolitiona, s glockem nebo usp toho moc nenadělám taky.
Dále smazat flashlight, je smazanej na publicu apd... Nevím proč by měl být tady, jen to snižuje často fps.
Nastavit campmeter, často se kempí a prodlužujou se tak kola kvůli neschopnosti Tčka nebo CTčka jít plant/defuse.
Dále přidat do VIP výhod - S Vip a EVip bude mít každá classa k dispozici desert eagle. Rád si zahraju za sharpa a ten deagle mi tam docela chybí to samé u demolitiona, s glockem nebo usp toho moc nenadělám taky.
Dále smazat flashlight, je smazanej na publicu apd... Nevím proč by měl být tady, jen to snižuje často fps.
Nastavit campmeter, často se kempí a prodlužujou se tak kola kvůli neschopnosti Tčka nebo CTčka jít plant/defuse.
PUBLIC & CAPTURE THE FLAG
-
PanzerIB - Pokročilý
ten kemp meter bych tam nedaval, víš proč?
bo T májík kempit když je plant a CT dokud hlídají plant
to je jen na deadmatchi
tam nejsou planty :3

-
RickCOD - Pokročilý
jasný
kromě classu tam toho moc pro vip není :3 

-
RickCOD - Pokročilý
Důležité:
Zkrátit dobu trvání mapy. 40 min na 1 mapu je extrémně dlouho. Ideálních by bylo 20 min. Od toho se i nepřímo odvíjí, proč se dokola hraje 5 Dustů, Westwood a Assault. Tyhle mapy lidi baví delší dobu. Ani mě nebaví hrát 40 min Cbble, Train atd ....
Nerf Big Grenade. Naprosto nesmyslný item. Ok, když bouchne pode mnou zemřu, ale aby mě to zabilo, když jsem o místnost vedle? WTF!
Boost Sharpshootera. Ta speed je nehratelná.Tenhle char potřebuje dávat do STR a Health, ne do Speed. Boost bych vyřešil třeba přesunem do VIP, odebráním M4A1 nebo něčím jiným. Miluju AK, ale tenhle char je jen pro masochisty.
/Discuss
Odebrání MP5 u Cpt. Price. Už takhle mi ten char přijde dost OP s M4A1 a Desertem. Obzvlášt na vyšších lvlech je dost unbalanced.
Selfkill u Reflect Armor. Zrušil bych, že se o to člověk může zabít. Dám někomu s reflectem do zad 150 dmg, já ležim a on ani neví, že na něj někdo střílel. Obzvlášť hráči na nižšších lvlech nemají šanci. Nastavil bych, aby se odečet HP zastavil na 1 HP.
Instant kill u Commanda. Nechápu jak lvl 1 Commando může sundat lvl 60 s 350 HP na jeden hit. Trochu bych zapojil do jejich statů Int. (Např: 200 DMG základ +1 lvl v InT = + 50 Dmg).
Nerf Ninja Cloak. Zrušil bych Evasion.
Zkrátit dobu trvání mapy. 40 min na 1 mapu je extrémně dlouho. Ideálních by bylo 20 min. Od toho se i nepřímo odvíjí, proč se dokola hraje 5 Dustů, Westwood a Assault. Tyhle mapy lidi baví delší dobu. Ani mě nebaví hrát 40 min Cbble, Train atd ....
Nerf Big Grenade. Naprosto nesmyslný item. Ok, když bouchne pode mnou zemřu, ale aby mě to zabilo, když jsem o místnost vedle? WTF!
Boost Sharpshootera. Ta speed je nehratelná.Tenhle char potřebuje dávat do STR a Health, ne do Speed. Boost bych vyřešil třeba přesunem do VIP, odebráním M4A1 nebo něčím jiným. Miluju AK, ale tenhle char je jen pro masochisty.
/Discuss
Odebrání MP5 u Cpt. Price. Už takhle mi ten char přijde dost OP s M4A1 a Desertem. Obzvlášt na vyšších lvlech je dost unbalanced.
Selfkill u Reflect Armor. Zrušil bych, že se o to člověk může zabít. Dám někomu s reflectem do zad 150 dmg, já ležim a on ani neví, že na něj někdo střílel. Obzvlášť hráči na nižšších lvlech nemají šanci. Nastavil bych, aby se odečet HP zastavil na 1 HP.
Instant kill u Commanda. Nechápu jak lvl 1 Commando může sundat lvl 60 s 350 HP na jeden hit. Trochu bych zapojil do jejich statů Int. (Např: 200 DMG základ +1 lvl v InT = + 50 Dmg).
Nerf Ninja Cloak. Zrušil bych Evasion.
-
Tartalus - Kolemjdoucí
Vetsina z toho cos tu napsal je nesmyslne. Okomentuju ti napr Price. M4 jak sis moh vsimnout nezpomaluje commanda. Tak se z price stava korist napr 50 price vs40 comm. Price by nemel sanci byt to zkuseny comm. Mp5 tam je od zpomaleni a navic ma malo hp. Pokud vim, commando ma v popisu, ze da kazdeho na ranu nozem. Nevidim duvod menit. Ten bg neni wtf ale realita bouchnout ti nejaka vetsi naloz u steny, schytal bys to stejne. Reflect arm- od toho tento item je. Delku mapy bych nechal. Clovek se aspon stihne rozehrat i si zahrat 

-
RickCOD - Pokročilý
Joa sharpa bych nechal. Je to nejlepsi class co tam je pokud umite s AK
-
RickCOD - Pokročilý
Prosim tě přestaň tu psát ty svoje bláboly. S AK bych tě mohl učit, věřím tomu, že bys byl první kdo by brečel, že mám AB.
Jde o to, že Cod je strašně rychlá hra a Sharp nemá šanci konkurovat, když musí nahnat nehorázný množství bodů do Speedu.
Mám Cpt. Price na 66+ a vím sám, jak OP je.
Btw můj příspěvek byl zaměřenej spíš na vedení, abych se měl o co opřít.
Jdem ochotnej vést rozumnou diskuzi, ale ne s někym, kdo má nahranejch 50 hodin na Steamu a vyplodí větu: "Joa sharpa bych nechal. Je to nejlepsi class co tam je pokud umite s AK"
Jde o to, že Cod je strašně rychlá hra a Sharp nemá šanci konkurovat, když musí nahnat nehorázný množství bodů do Speedu.
Mám Cpt. Price na 66+ a vím sám, jak OP je.
Btw můj příspěvek byl zaměřenej spíš na vedení, abych se měl o co opřít.
Jdem ochotnej vést rozumnou diskuzi, ale ne s někym, kdo má nahranejch 50 hodin na Steamu a vyplodí větu: "Joa sharpa bych nechal. Je to nejlepsi class co tam je pokud umite s AK"
-
Tartalus - Kolemjdoucí
za 1. Ok beru to, jen sem ti chtěl napsat že by se na pricovi a comm nemelo nic měnit...
za 2. Kup si originál, pokud už máš zahraj si ligu tam poznáš co to je umět
Nejlepe Europe ESL (Electronic Sports League) 
za 3. Vedení toto nezajímá ... Vedení se zajímá o to, co sepíše HSA , který už má vše vymyšlené
za 4. jak můžeš vědět, kolik mám nahraných hodin
za 5. Je to nej class, cod hraju už 2 roky
bez preztavky a se sharpem lvl 5 cca si davam normálně lvly 70+ 
za 6. fakt ty nápady jako commando odebrat to , že na bodnutí dá každého na ránu(což je jeho prioritou) , Price nemá šanci, nespomalí ho bez MP5
, max že by se mu vyhýbal, což někdo jako třeba já umí za commanda vystihnout
, ale za price bez mp5, no nevím, koho by to bavilo.... asi by all presli na ramba nebo comma.... nebo nějakou novou class co tam bude... Kazdopadne, jdou po tobě 3 comm, jsi price, dojdou ti naboje do m4, máš dgl se 7 náboji, muzes byt lvl jaky chces, dají tě stejně
.... s MP5 si je muzes all dat do pohodicky
spomalis, zaskocis zaroh, prebijes mp5 a muzes znova atak porad dokud neumrou ....
za 7. už ti do toho radši nic nebudu kecat, dělej jak myslíš, mě by to spíš vyhovovalo.... hraju za snipera a hodilo by se mi, kdyby mě neknifl každý na ránu nebo nerozhodil s mp5
za 2. Kup si originál, pokud už máš zahraj si ligu tam poznáš co to je umět

za 3. Vedení toto nezajímá ... Vedení se zajímá o to, co sepíše HSA , který už má vše vymyšlené

za 4. jak můžeš vědět, kolik mám nahraných hodin
za 5. Je to nej class, cod hraju už 2 roky

za 6. fakt ty nápady jako commando odebrat to , že na bodnutí dá každého na ránu(což je jeho prioritou) , Price nemá šanci, nespomalí ho bez MP5

za 7. už ti do toho radši nic nebudu kecat, dělej jak myslíš, mě by to spíš vyhovovalo.... hraju za snipera a hodilo by se mi, kdyby mě neknifl každý na ránu nebo nerozhodil s mp5

-
RickCOD - Pokročilý
U toho Prica, má tartalus pravdu taky často chodím jen s dgl a MP5 používám jen proti commandům, dal bych mu M4, Desert, USP/GLOCK,Knife a přidal bych mu HP jak to bylo předtím na 120, MP5 odebrat
Nová classa - naprosto stejná jako price - AK47,Desert,USP/GLOCK,knife,130 speed, item - Boty.
Cloak - nerušit, ale lvl 1 např 80% neviditelnost lvl 50 - 60% neviditelnost lvl 70 40% lvl 81 - 20%, aby to nebylo tak nefér vůči menším levelům
Nová classa - naprosto stejná jako price - AK47,Desert,USP/GLOCK,knife,130 speed, item - Boty.
Cloak - nerušit, ale lvl 1 např 80% neviditelnost lvl 50 - 60% neviditelnost lvl 70 40% lvl 81 - 20%, aby to nebylo tak nefér vůči menším levelům
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Sniperovi přidat nějaký granát, jako smoke nebo flash...dá se to dobře využít.
Opravit nákup zbraní přes old buy menu.
Opravit buď bugování raket u FS + bugování nábojů mp5 u této classy.
Veteran knife - pryč -> není vidět rozdíl, odzkoušeno.
-
Khertys - Hlavní Support
KhertysCZ píše:Sniperovi přidat nějaký granát, jako smoke nebo flash...dá se to dobře využít.
Ad FS: at se opravi bugovani naboju i raket, ale je nutno ten class potom něčím posílit .. specialka a 40 str .. hlava 4-10 dmg, telo za 1-2 dmg .. 40str staci na to aby FS daval HS za 20-40 .. ten class by byl nehratelny bez bugu naboju ted, at se vrátí třeba +5 dmg za hit nebo aspon můj návrh na critical hit .. nebo ignor str. Pak by se dalo klidně 30 nabojů
Návrh: zvýšit vliv kondice na dvojnásobek
-
blackgord - Amatér
Zrušiť všetký classi a všetko od znova
žiadneho prica a ramba a ani commanda ! Proste všetko znova ! 
Nejake navrhy na mena:
Bomberman = 2 Dynamity,MP5,Deagla
Ninja = Anti Gravity,Ninja Cloak a ako zbraň uzinu alebo niečo take nepouživane
Sniper = To čo je teraz stači
Medic = Healovanie (Za 50 doplnených hp 10xp)
Predator = Speed++ a desert eagle
Armageddon = Niečo ako fs iba inu gunu
Spion = Speed+ a m4a1
A ešte dodať nejakých tych 15 class

Nejake navrhy na mena:
Bomberman = 2 Dynamity,MP5,Deagla
Ninja = Anti Gravity,Ninja Cloak a ako zbraň uzinu alebo niečo take nepouživane

Sniper = To čo je teraz stači

Medic = Healovanie (Za 50 doplnených hp 10xp)
Predator = Speed++ a desert eagle
Armageddon = Niečo ako fs iba inu gunu

Spion = Speed+ a m4a1
A ešte dodať nejakých tych 15 class

PS:Registrace: 22.11.2011

-
Bohdan225 - Pokročilý
Co tu píšeš, o price rambo atd ... je prada že jsou ohrané, a tento reset udělají max lvl asi 3 lidi, minulí reset nás bylo asi 8 ale teď? všechno je ohrané, nikdo nehraje hodně lidí co znám tam přestalo hrát, už jen s toho důvodu že není za co, prostě by to chtělo něco new, zkopírovat nějaké class, z jiných portálů, je jedno jestli je to zkopírované, ale ať ty class jsou !!
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený