Re: Capture The Flags - nápady
Oni miznú okamžite keď sa hráč respawne.
Čo sú u eVIP hráča možno 2-3 sekundy...
Čo sú u eVIP hráča možno 2-3 sekundy...

-
letec29 - Spamerův sluha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
dsd píše:Taky si myslím, že by neměl brát v potaz příkaz /rs, jsou jedinci, kteří to zneužívají, aby je to nepřehodilo.
Tento příkaz nemá na fci autobalance žádný vliv. Pokud jsou síly nevyrovnané, přehodí to prvního hráče z přesilového týmu, který zemře.
letec29 píše:Čo sú u eVIP hráča možno 2-3 sekundy...
eVIP se respawne za 5 sekund.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
1. To s tym granatom vadi aj mne a co mi este vadi ohladom tohto problemu je ze ked bhopujem tak sa stava ze ked som prave vo vzduchu a skacem cez hraca ktory je v rovnakom teame tak ma to proste zastavi a nemozem pokracovat dalej v bhope...
2. Preco sa nedaju volit mapy ako su:
de_cpl_mill de_dust4ever de_verso de_dust2003 cs_estate cs_assault de_train
hoci su v zozname v statistikach ?
-
ESO19 - Kolemjdoucí
ESO19 píše:1. To s tym granatom vadi aj mne a co mi este vadi ohladom tohto problemu je ze ked bhopujem tak sa stava ze ked som prave vo vzduchu a skacem cez hraca ktory je v rovnakom teame tak ma to proste zastavi a nemozem pokracovat dalej v bhope...
1. O tom viem, stava sa to aj mne aj normalne pri behu... Bude sa to riešiť.
2. Tie mapy tam vačšinou boli no vedenie ich zrušilo (zrejme nehranosť).
Nič menej, máme v pláne nový map pack, takže sa s určitosťou vrátia staré mapy ako train či cpl_mill a zopár nových.

Ďakujeme za názor.

-
letec29 - Spamerův sluha
Hej a este jedna vec a to ze ked je server plny tak sa nan nemozem pripojit hoci mam aktivne vip....
-
ESO19 - Kolemjdoucí
Nechcete nějak upravit pravidla pro rank a statistiky? Přece jen je to ctf a hodně hráčů hraje jen na fragy. Myslím tím udělat nějaké pravidla pro hodnocení. Dejme tomu, že odnesení jedné vlajky by nahradilo rozdíl kill a dead o 10.
Příklad:
Hráč 1 s rankem 10 má kill-dead=500 ale má jen 10 odnesených vlajek.
Hráč 2 s rankem 11 má kill-dead=399 ale má 20 odnesených vlajek.
Teď když by hráč 2 odnesl vlajku, nebo dal 2 killy, tak by byl 10 v ranku místo hráče 1, který jen hraje na fragy a občas odnese vlajku.
Chtělo by to ale, aby se to v tabulce zobrazovalo, ne aby tam byly jen ty killy bez těch vlajek. A nějaký menší přepočet i pro vrácené vlajky.
Příklad:
Teď když by hráč 2 odnesl vlajku, nebo dal 2 killy, tak by byl 10 v ranku místo hráče 1, který jen hraje na fragy a občas odnese vlajku.
Chtělo by to ale, aby se to v tabulce zobrazovalo, ne aby tam byly jen ty killy bez těch vlajek. A nějaký menší přepočet i pro vrácené vlajky.
-
dsd - Amatér
ESO19 píše:Hej a este jedna vec a to ze ked je server plny tak sa nan nemozem pripojit hoci mam aktivne vip....
VIp slot je len 1. Čiže ak je server 25/26 tak sa napojí už len 1 VIP.
dsd píše:Nechcete nějak upravit pravidla pro rank a statistiky? Přece jen je to ctf a hodně hráčů hraje jen na fragy. Myslím tím udělat nějaké pravidla pro hodnocení. Dejme tomu, že odnesení jedné vlajky by nahradilo rozdíl kill a dead o 10.
Příklad:
Mame viac alternatív ako napr. Zvlašt rank na vlajky, vačšie odmeny za odnesenie vlajky a takisto aj napad, aby sa vlajky zaradovali do klasickeho ranku nie je zly napad.

-
letec29 - Spamerův sluha
No a kedy uz bude ten update ci co sa to chysta ?
uz to tu citam asi pol roka a stale nic.

-
ESO19 - Kolemjdoucí
ESO19 píše:No a kedy uz bude ten update ci co sa to chysta ?uz to tu citam asi pol roka a stale nic.
Až ked ríde CTF na radu.

Zatiaľ sú ešte nejaké serveri pred námi.

-
letec29 - Spamerův sluha
Ještě mě tak napadlo, jestli by nešla přidat nějaká funkce, která by autobalance systému řekla, že hráč by to chtěl zkusit za druhý tým.
Příklad:
Hraju za T, hra je vyrovnaná, sem tam to někoho prohodí, ale mě to pořád nechce přesunout, nedaří se mi a chtěl bych to zkusit za CT aniž bych se sám přehodil. Dal bych tu funkci a čekal, až jestli autobalance umožní přesun a provede tak. Kdyby se to systému nelíbilo, tak prostě to buď bude trvat dlouho, nebo mě to neprohodí. Nebo když někdo z druhého teamu bude chtít to samé, tak že by to ty 2 prohodilo.
Btw, píšete si někde ty dobré nápady? Aby se na ně nezapomnělo
Příklad:
Hraju za T, hra je vyrovnaná, sem tam to někoho prohodí, ale mě to pořád nechce přesunout, nedaří se mi a chtěl bych to zkusit za CT aniž bych se sám přehodil. Dal bych tu funkci a čekal, až jestli autobalance umožní přesun a provede tak. Kdyby se to systému nelíbilo, tak prostě to buď bude trvat dlouho, nebo mě to neprohodí. Nebo když někdo z druhého teamu bude chtít to samé, tak že by to ty 2 prohodilo.

-
dsd - Amatér
Ve statistikách se stále nezobrazují % přesnost na hlavu, bude se s tím něco dělat? 

-
sekyr - Pokročilý
dsd píše:Ještě mě tak napadlo, jestli by nešla přidat nějaká funkce, která by autobalance systému řekla, že hráč by to chtěl zkusit za druhý tým.
Příklad:
Nemyslím si, že je to dobrá evc. Je jedno za aký tím budeš hrať. Na pláne je už spomínaný "inteligentný autbalanc", ktorý bude prehadzovat na zákalde skóre.
sekyr píše:Ve statistikách se stále nezobrazují % přesnost na hlavu, bude se s tím něco dělat?
Zatiaľ nie je nič v pláne. Možno pri ďalšom resete hlstats, ale pochybujem.

-
letec29 - Spamerův sluha
Co třeba ten štít na CTF 4, aby si ho mohli koupit aspon EVIP hráči, když to tam je 

-
CZPista - Kolemjdoucí
CZPista píše:Co třeba ten štít na CTF 4, aby si ho mohli koupit aspon EVIP hráči, když to tam je
Ahoj, ten štít je celkom blbosť. Čo som na GS tak nejde a zrejme asi nepôjde.
Ale zvážime to. Mimo to je v pláne pridať pre VIP a eVIP hráčov iné novinky, o ktorých sa však v čas dozviete na našom webe.

-
letec29 - Spamerův sluha
Stit je BLBOST! za celou dobu co sem hravaval/adminoval na CTF, tak jestli sem potkal neakeho blazna 2x do roka a pak uz vubec. Vubec bych stit nedaval ye to zbytecnost.....
What do you think of me, is ONLY YOUR PROBLEM!!!

-
Coach - Kolemjdoucí