Re: Capture The Flags - nápady
Presne ako píše bývali kolega.. Je to zbytočne to tam pchat keď to nik nevyužíva 

CTF admin,GG admin
GG CUP 1 miesto
GG CUP 1 miesto
-
MONSTERkill - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dneska jsem si byl CTF zahrát asi 2-3 mapy. Co mě docela překvapilo bylo, že jsem tahal jak v poměr frag:dead tak na odnesený vlajky ( Vyhrálo se 3:0, 2 vlajky jsem odnes já, pak mě to přehodilo) No tak už jsem se pochlubil a můžu k postřehům.
Ten autobalance je fakt slabej, není možný, že umřu šup do jinýho týmu a hned při další smrti mě to hodí zpátky. Což by nebylo tak hrozný, ale!
to rozmístění vlajek je fakt strašný. Docela čumim, že od roku 2012, kdy jsem si na ctf dával vipko ještě za kilčo nikdo nepřeházel vlajky na DD2, kde jsou Tčka nehorázně zvýhodněný. A na infernu to není o moc lepší. Docela dlouho jsem nad tím přemýšlel, už jsem to i psal a nakonec to všechno smazal, protože mě nenapadá, jak to udělat líp. Ale určitě mi dáte za pravdu, že tenhle stav je sice přežitelný, ale rozhodně né ideální. Minimálně T vlajku to chce dát na dostupnější místo, alespoň o kousek blíž ke katům, protože je to k ní vážně štreka a zpátky už je to peklo.
Ale jinak je ten mod pecka, gj HLSA a hlavně admini
Bavilo mě to hrát, odvádíte skvělou práci 
Ten autobalance je fakt slabej, není možný, že umřu šup do jinýho týmu a hned při další smrti mě to hodí zpátky. Což by nebylo tak hrozný, ale!
to rozmístění vlajek je fakt strašný. Docela čumim, že od roku 2012, kdy jsem si na ctf dával vipko ještě za kilčo nikdo nepřeházel vlajky na DD2, kde jsou Tčka nehorázně zvýhodněný. A na infernu to není o moc lepší. Docela dlouho jsem nad tím přemýšlel, už jsem to i psal a nakonec to všechno smazal, protože mě nenapadá, jak to udělat líp. Ale určitě mi dáte za pravdu, že tenhle stav je sice přežitelný, ale rozhodně né ideální. Minimálně T vlajku to chce dát na dostupnější místo, alespoň o kousek blíž ke katům, protože je to k ní vážně štreka a zpátky už je to peklo.
Ale jinak je ten mod pecka, gj HLSA a hlavně admini

Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
eryteemo píše:Dneska jsem si byl CTF zahrát asi 2-3 mapy. Co mě docela překvapilo bylo, že jsem tahal jak v poměr frag:dead tak na odnesený vlajky ( Vyhrálo se 3:0, 2 vlajky jsem odnes já, pak mě to přehodilo) No tak už jsem se pochlubil a můžu k postřehům.
Ale jinak je ten mod pecka, gj HLSA a hlavně adminiBavilo mě to hrát, odvádíte skvělou práci
Ahoj, kedže si admin určite vieš ako to tu chodí.
Na Updaty sa čaká dlhá rada a mi sme niekde na konci rady.
Žiaľ nápadov je kopa a verím keď sa aspon tie najpodstatnejšie z nich zrealizujú prerobíme DM s5 na CTF a CTF sa stane 1 z najhranejších módiv na GS.
Autobalanc sa upraví a takisto aj kopa iných vecí.

-
letec29 - Spamerův sluha
Letec jsem zvedav kdy
mozna tak za dalsi 2-3 roky
D

What do you think of me, is ONLY YOUR PROBLEM!!!

-
Coach - Kolemjdoucí
Coach píše:Letec jsem zvedav kdymozna tak za dalsi 2-3 roky
D
Opustil si potápajúcu sa loď. Hanbi sa.

-
letec29 - Spamerův sluha
Reakcia na eryteemo príspevok.
K updatu: Hrateľnosť mapy je úmerná správaniu sa hráčov. Najbombovejší update nezaručí aby hráči hrali ako tým a ešte k tomu neporušovali pravidlá.
K hre: Práve teraz cez prázdniny prišlo veľa tých čo nevedia kde je sever (ako vlastne hrať to CTF). V náväznosti na to je DD2 (podobne ako aj ostatné mapy) problematické tým, že každý chráni vlajku (kempí) alebo čaká na vlajku súpera (tiež kempí), nik nejde s vlajkonosičom a tak by som mohol ďalej pokračovať. Napísať im čo a ako majú sa míňa účinkom a jediná možnosť ako to trošku vylepšiť je použiť represívne administrátorské nástroje.
K updatu: Hrateľnosť mapy je úmerná správaniu sa hráčov. Najbombovejší update nezaručí aby hráči hrali ako tým a ešte k tomu neporušovali pravidlá.
K hre: Práve teraz cez prázdniny prišlo veľa tých čo nevedia kde je sever (ako vlastne hrať to CTF). V náväznosti na to je DD2 (podobne ako aj ostatné mapy) problematické tým, že každý chráni vlajku (kempí) alebo čaká na vlajku súpera (tiež kempí), nik nejde s vlajkonosičom a tak by som mohol ďalej pokračovať. Napísať im čo a ako majú sa míňa účinkom a jediná možnosť ako to trošku vylepšiť je použiť represívne administrátorské nástroje.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Jenže komunitu hráčů nemůžeš upravovat a spoléhat u toho na brain hráčů. Já vím, že by to bylo úžasné a všichni s tím počítáte. Ale když se omezím jenom na CTF, tak je to válečná hra, kde jediným měřítkem úspěchu jsou fragy. Jejich počet. Alfa a omega celého modu. Pro "pokročilejší" je možná větším cílem mít kromě obrovského množství fragů co možná nejlepší poměr K:D, aneb 9:3 je lepší než 10:7. Ale o tom jsem psát nechtěl...
Nemůžete hráčům vymezit obrovskej prostor jak hrát a spoléhat na to, jak že se na základě vlastní vůle vejdou do užšího. Chce to ty mantinely vymezit jasně, zřetelně a tak, aby porušil nešly a v případě, že ano, přišel od systému trest. Všichni víme, jak se ve vyjímečných případech chovají na CTF i samotní admini...
Třeba nechápu odměňování hráčů za to, že tým odnesl vlajku. Nedal bych jim nic. Naopak bych zvýšil odměny za odnesení vlajky, jak po fragové, tak peněžní stránce. I za sebrání a navrácení vlajky by mohla být vyšší odměna. Klidně bych byl pro zavedneí pravidla, systémového, že pokud je ukradena vlajka, tak všichni hráči týmu, kteří jsou v okamžiku navrácení vlajky naživu alespoň 20 vteřin, tak slay a odebrání třeba 8000 dolarů a 30 adrenalinu. Proč tak tvrdě? Za 20 vteřin se dají všechny mapy přeběhnout vlajka-vlajka. Takže ikdyby se hráč hned respawnul, v tu chvíli byla sebraná jeho vlajka tak má šanci se zapojit do boje o ni. Pokud to udělat nechce a místo na vlajkonoše do kat poběží kempit nad středový dveře->tvrdej trest, kazí hru. Stejně tak, pokud se hráč 2 minuty nedotkne žádné vlajky, vrácení, ukradení, převezmutí po vlajkonošy-> slay, 3000 dolů, 20 adrenalin dolů. Pokud nese hráč vlajku, přijde o ni, je vrácena, a ty jsi na živu alespoň 20 vteřin? Slay, peníze dolů, adrenalin dolů. Měl jsi šanci mu jít pomoci, místo toho jsi killovat CT na respu z plantu? Tak máš trest.
Mapy jsou kapitola sama o sobě. Když jsem se nad tím alespoň na 30 vteřin zamyslel, tak jediné neover mapy jsou mideast, street. Westwood je zvláštní mapa a tam vyloženě záleží na týmech. Když si CTčka obsadí a podrží střechy, tak T nevyjdou ani z respu, zase naopak, ten malej domeček u CT respu je skvělé kemp místo pro Tčka...Ale i tak je to lepší mapa než dd2, ferno, dust, nuke. A nuke06 je ta největší kravina, sorry je to tak. Za Tčka jsem na ketu během 10 vteřin a nikdo mi nic neudělá.
Jasně, že teď schytám vlnu hatu, že hraju na CTF chvilku, nemám ten mod zažitej, určitě ty pravidla porušuju taky, ale otevřete už konečně oči. Polovina hráčů chodí na ctf jenom proto, že je to DM s menší šancí dostávat killy odzadu.
A všechny tyhle srandy jsou hezký, ale než přijde na vlaječky řada s updatem, tak je to jen mlácení prázdné slámy. Tak snad se dočkáte
gl
Nemůžete hráčům vymezit obrovskej prostor jak hrát a spoléhat na to, jak že se na základě vlastní vůle vejdou do užšího. Chce to ty mantinely vymezit jasně, zřetelně a tak, aby porušil nešly a v případě, že ano, přišel od systému trest. Všichni víme, jak se ve vyjímečných případech chovají na CTF i samotní admini...

Třeba nechápu odměňování hráčů za to, že tým odnesl vlajku. Nedal bych jim nic. Naopak bych zvýšil odměny za odnesení vlajky, jak po fragové, tak peněžní stránce. I za sebrání a navrácení vlajky by mohla být vyšší odměna. Klidně bych byl pro zavedneí pravidla, systémového, že pokud je ukradena vlajka, tak všichni hráči týmu, kteří jsou v okamžiku navrácení vlajky naživu alespoň 20 vteřin, tak slay a odebrání třeba 8000 dolarů a 30 adrenalinu. Proč tak tvrdě? Za 20 vteřin se dají všechny mapy přeběhnout vlajka-vlajka. Takže ikdyby se hráč hned respawnul, v tu chvíli byla sebraná jeho vlajka tak má šanci se zapojit do boje o ni. Pokud to udělat nechce a místo na vlajkonoše do kat poběží kempit nad středový dveře->tvrdej trest, kazí hru. Stejně tak, pokud se hráč 2 minuty nedotkne žádné vlajky, vrácení, ukradení, převezmutí po vlajkonošy-> slay, 3000 dolů, 20 adrenalin dolů. Pokud nese hráč vlajku, přijde o ni, je vrácena, a ty jsi na živu alespoň 20 vteřin? Slay, peníze dolů, adrenalin dolů. Měl jsi šanci mu jít pomoci, místo toho jsi killovat CT na respu z plantu? Tak máš trest.
Mapy jsou kapitola sama o sobě. Když jsem se nad tím alespoň na 30 vteřin zamyslel, tak jediné neover mapy jsou mideast, street. Westwood je zvláštní mapa a tam vyloženě záleží na týmech. Když si CTčka obsadí a podrží střechy, tak T nevyjdou ani z respu, zase naopak, ten malej domeček u CT respu je skvělé kemp místo pro Tčka...Ale i tak je to lepší mapa než dd2, ferno, dust, nuke. A nuke06 je ta největší kravina, sorry je to tak. Za Tčka jsem na ketu během 10 vteřin a nikdo mi nic neudělá.
Jasně, že teď schytám vlnu hatu, že hraju na CTF chvilku, nemám ten mod zažitej, určitě ty pravidla porušuju taky, ale otevřete už konečně oči. Polovina hráčů chodí na ctf jenom proto, že je to DM s menší šancí dostávat killy odzadu.
A všechny tyhle srandy jsou hezký, ale než přijde na vlaječky řada s updatem, tak je to jen mlácení prázdné slámy. Tak snad se dočkáte

Garrett
AIM STAR
AIM STAR
-
eryteemo - Zkušený
eryteemo píše:Jenže komunitu hráčů nemůžeš upravovat a spoléhat u toho na brain hráčů. Já vím, že by to bylo úžasné a všichni s tím počítáte. Ale když se omezím jenom na CTF, tak je to válečná hra, kde jediným měřítkem úspěchu jsou fragy. Jejich počet. Alfa a omega celého modu. Pro "pokročilejší" je možná větším cílem mít kromě obrovského množství fragů co možná nejlepší poměr K:D, aneb 9:3 je lepší než 10:7. Ale o tom jsem psát nechtěl...
Nemůžete hráčům vymezit obrovskej prostor jak hrát a spoléhat na to, jak že se na základě vlastní vůle vejdou do užšího. Chce to ty mantinely vymezit jasně, zřetelně a tak, aby porušil nešly a v případě, že ano, přišel od systému trest. Všichni víme, jak se ve vyjímečných případech chovají na CTF i samotní admini...![]()
A všechny tyhle srandy jsou hezký, ale než přijde na vlaječky řada s updatem, tak je to jen mlácení prázdné slámy. Tak snad se dočkátegl
Pekne napísané, no čo je pravda. Určite ta nebudeme hatovat za tvoj názor. Ale pár vecí ti tiež napíšem.
Ako píšeš psoeldnou dobou je tu problém, že sa z CTF stáva DM. Žiaľ je to tak. A to treba zmeniť. Ako vždy máme kopu nápadov, ako som už veľa krát spomínal, napr. aplikovať ulradnuté vlajky do ranku a pod. Zaujal ma tvoj nápad s peniazmi a odmenami pre tím. Je to diskutabilné, pretože čo ked tu vlajku odnesieš ty? Ty dostaneš fragy,money, adrenalín, ale čo ja? Čo ked ja ta celý čas kryjem od vlajky k vlajke a zabijem 5 enemy len aby si ty dostal fragy atd? To je dost nespravodlivé. potom by sa na teba pri takomto systeme vykašlal cely tvoj tym a čakali len kym ta niekto da dole a vlajky by ti zobrali. Na 2. strane je to však nespravodlivé aj pre tie kempy a tie lamky čo nepomáhajú.
Ďalej, mame na plane aj taku možnost, že sa na konci mapy ako je to na GG serveroch, že sa objaví tabulka kde bude nick hráča, kt. odniesol najviac vlajok + počet vlajok.
Ďalej si navrhoval slay pre hráčov čo určitý počet minut neodnesú vlajky. To nam vyludni serveri + čo ekd sa stane patova situacia, kt. sa často stava napr na dust2, že si tymi navzajom ukradnu vlajky a aj pol mapy si ich držia na spawne? Ked tam hra elita servera tak je problem tie vlajky dostat.
mapy nejdem komentovať, žial fakt je taký, že sa nám mapy nekontrolovateľne strácajú z vote listu. 1 deň ich máme 10 a nasledujúci už len 8... No coment.
Po prázdninách sa dáme okamžite do spísania updatu a dáme si na tom záležať. teraz doriešime veci ohľadom HLSA a šup na update.

-
letec29 - Spamerův sluha
Tak extrémně náročné řešení by bylo: zastřelil si hráče, který hitl vlajkonoše? Tady máš 1000 místo 300 nebo něco takového. Ale je asi pravda, že není uplně jednoduché zhodnotit, který hráč pomáhal týmu při krádeži a který ne. Přeci jen, když vlajka prchá přes long tak i ten AWPčkař ve vaně může hodně pomoci, jindy je ale uplně zbytečný a je to absolutní příklad kempy.
Ta patová situace, si myslím, není častá a navíc hráče by to motivavalo tlačit. Protože málokdo se rozhodne skočit do respu, když ho k tomu motivuje akorát směšná odměna za navrácení vlajky, navíc je jisté, že se nevrátí živý a přijde o zbraň, vestu a třeba i HE. Ale pokud by měl někde nad penězna červenýma číslíčkama odpočet a věděl, že do 20 vteřin musí něco udělat, nebo umře a ještě přijde o další peníze, tak by určitě jednal trošku jinak. Je tam určitá nespravedlnost v tom, že by hráč umřel třeba 15 vteřin před koncem svých 2 minut. Respawnul se a hned dostal slay. Určitý fix by byla vyjímka, že pokud hráč umře a zbývá mu pod 20 vteřin, dostal by něco málo času navíc.
Ale to už jsou asi překombinovaná řešení, šlo mi jenom o tu myšlenku, jak trestat hráče za nezájem o vlajku.
Díky za předchozí a třeba i následnou reakci.
Ta patová situace, si myslím, není častá a navíc hráče by to motivavalo tlačit. Protože málokdo se rozhodne skočit do respu, když ho k tomu motivuje akorát směšná odměna za navrácení vlajky, navíc je jisté, že se nevrátí živý a přijde o zbraň, vestu a třeba i HE. Ale pokud by měl někde nad penězna červenýma číslíčkama odpočet a věděl, že do 20 vteřin musí něco udělat, nebo umře a ještě přijde o další peníze, tak by určitě jednal trošku jinak. Je tam určitá nespravedlnost v tom, že by hráč umřel třeba 15 vteřin před koncem svých 2 minut. Respawnul se a hned dostal slay. Určitý fix by byla vyjímka, že pokud hráč umře a zbývá mu pod 20 vteřin, dostal by něco málo času navíc.
Ale to už jsou asi překombinovaná řešení, šlo mi jenom o tu myšlenku, jak trestat hráče za nezájem o vlajku.
Díky za předchozí a třeba i následnou reakci.
Garrett
AIM STAR
AIM STAR
-
eryteemo - Zkušený
Tie mapy to je bieda, fakt ma dost štve , ze mapu de_calendar a ďalšie tieto super mapy som nehral uz cca 2-3 mesiace aaj viac... Ďalej tie vaše nápady niesi zle ale ako pisal letec , treba brat ohľad aj na tých co ta napr kryju a tak CTF je teamova hra, len na serveroch to tak zatiaľ nevypada na CTF a práve to musíme doriešiť , aby ty hraci nosili tie vlajky snažili sa ich doniesť až do základne a ostatný tvoji hraci ta musia kryt atd. Ešte by som mal jeden nápad ale neverím , ze je to mozne nieco take skúsiť spravit.Ide o to ktorýkoľvek hráč ktorý by bol pri doneseni vlajky pri nej v nejakej vzdialenosti (ako napríklad takej ako keď sa healujes) tak by dostal peniaze nejaký bonus . Zoberieme si mapu d2
T ma vlajku uz na spawne a mieri s ňou do základne , v katach je x CT-ckarov ktory čakajú na to donesenie tej vlajky no a teraz otázka . Ktory s T hráčov sa odváži ísť s ním mozna nik lebo majú nákupy m4 atd mne sa toto stalo uz viac krát + keď som sa znovu respawnol tak som ju tam musel znovu odniesť lebo všetci sa báli o svoje awp-cky a kempili. Lenže keby je za to nejaký bonus nieco ako bonus za to , ze kryjes hráča max 1000 tak by sa tam trebalo všetci .
Neviem no, ka by som to skúsil
/mobil/
T ma vlajku uz na spawne a mieri s ňou do základne , v katach je x CT-ckarov ktory čakajú na to donesenie tej vlajky no a teraz otázka . Ktory s T hráčov sa odváži ísť s ním mozna nik lebo majú nákupy m4 atd mne sa toto stalo uz viac krát + keď som sa znovu respawnol tak som ju tam musel znovu odniesť lebo všetci sa báli o svoje awp-cky a kempili. Lenže keby je za to nejaký bonus nieco ako bonus za to , ze kryjes hráča max 1000 tak by sa tam trebalo všetci .
Neviem no, ka by som to skúsil
/mobil/
-
MONSTERkill - Zkušený
letec29 píše: Mimo to je v pláne pridať pre VIP a eVIP hráčov iné novinky, o ktorých sa však v čas dozviete na našom webe.
To jako vážně? Hlavní příčinou odlivu hráčů je podle mě VIP. Když na mapě hrají už 4, je to o ničem, hlavně když jsou to dementi, co kempí u miny nebo si koupí awp. Mají těch výhod až moc a vy jim chcete přidat další? Naprostý nesmysl... Výhod má být pár a né milion, pak to není výhoda, ale něco úplně jiného.
To co napsal Erytemeeo mi přijde jako blbost. Další ukázka síly VIP, jde vidět, že nevíš co je hrát non-vip. Já si myslím, že jsem ucházející hráč a neustále mám problém s nedostatkem peněz na zbraně. O adrenalinu ani nemluvím, vůbec netušíš, co všechno musím udělat pro to, abych ho měl plný.
eryteemo píše:Ta patová situace, si myslím, není častá a navíc hráče by to motivavalo tlačit. Protože málokdo se rozhodne skočit do respu, když ho k tomu motivuje akorát směšná odměna za navrácení vlajky, navíc je jisté, že se nevrátí živý a přijde o zbraň, vestu a třeba i HE.
Já tam skáču pokaždé, co je taková situace, jenže většinou hraji za CT, protože se všichni overáci přehodí k T.
Uvědomte si, že cca 70-80% hráčů na serveru nejsou VIP. Nemůžete nastavovat pravidla podle menšiny, nýbrž se řídit většinou a jako jeden z nich můžu říct, že 80% z těch co jsou VIP, zneužívají svých výhod ke kempu.
letec29 píše:Po prázdninách sa dáme okamžite do spísania updatu a dáme si na tom záležať. teraz doriešime veci ohľadom HLSA a šup na update.
Od dubna už slýchám, že update bude za pár měsíců, je červenec a nic se neděje, mezitím jste zrušili ctf 6 a ctf 5. Ještě před rokem, byly skoro všechny servery plné. Nevím na co pořád čekáte.... Čekáte na jeden obrovský update, který všechno vyřeší? Podle mě blbost, protože když se to nebude líbit vip i non-vip, tak zase přijdete o hráče. A noví hned tak nepřijdou... Chce to pomalu zavádět změny a sledovat reakce. Dát čas hráčům si na to zvyknout a přizpůsobit svou hru tomu. Kdybyste vyřešili ten pojeb autobalance a přehazování, úplně by to vystačilo do toho vašeho supr updatu.
Chápu, že na takové věci musíte čekat, ale položte si otázku, jak dlouho? V hlavní hrací době jsou teď plné jen 2 servery ze 4. Na zbytku je jen pár hráčů. Už jste zrušili 2 servery. Měli byste ty co o tom rozhodují pěkně zdupat, protože s takovou než se dočkáte, tak tam budou hrát jen boti.
Další věcí jsou admini, ty na serveru vídám velmi zřídka a většinou jen na jednu mapu. Kde se všichni poděli? Nikdo nedohlíží na kemp, nadávky apod. A když už tam je, tak mu trvá značnou chvíli sjednat na serveru pořádek, protože se věnuje svojí hře, dříve než svým povinnostem. Samozřejmě jsou výjimky.
-
dsd - Amatér
Nejsem evip hráč a jeho koupi neplánuji, nemám o to zájem. Nedostatek peněz na zbraně? Znám to a to kupuju jenom vestu, helmu, AK. To odečítání peněz jsem umyslně hodnotama navrhoval tak, aby se ti !maximálně! jednou za mapu +- mohlo stát, že budeš potrestanej nespravedlivě. V mým ideálním světě by to ty peníze odečetlo a při druhém porušení rovnou zabanovalo
K otázce adminování se nebudu vyjadřovat, nechci střílet do vlastních řad, já si tam rozšířit chtěl...
K tomu přehazování by uplně, ale uplně, stačilo nahodit to co je na furienu, že se smaže spect a přehodit do druhého týmu se jednoduše nejde.
Nehledě na to, že pokud vím, tak jenom za sebrání vlajky to přidává 1000 dolarů, takže kdyby ses k ní doběhl 2x obětovat, sám to tak dělám na začátku mapy, tak nejdéle 3. kolo máš na full nákup.

K otázce adminování se nebudu vyjadřovat, nechci střílet do vlastních řad, já si tam rozšířit chtěl...

K tomu přehazování by uplně, ale uplně, stačilo nahodit to co je na furienu, že se smaže spect a přehodit do druhého týmu se jednoduše nejde.
Nehledě na to, že pokud vím, tak jenom za sebrání vlajky to přidává 1000 dolarů, takže kdyby ses k ní doběhl 2x obětovat, sám to tak dělám na začátku mapy, tak nejdéle 3. kolo máš na full nákup.
Garrett
AIM STAR
AIM STAR
-
eryteemo - Zkušený
dsd len v krátkosti.
Update nezávisí na nás. Na to je tu majiteľ portálu, kt. ten update schvaľuje a následne ho nahodí. Preto je potreba tam dat len tie najdôležitejšie veci a čo v najmenšom množstve, aby sme predišli problémom ako naposledy.
Žiaľ CTF nie je jediný server na GS a pred námi je X iných sekcií,kt. čakajú na Update. My to nijako neurýchlime a musíme len a len čakať kým sa dostaneme na radu.
Chceš nám pomôcť? Spýtaj sa dwandyho.
Update nezávisí na nás. Na to je tu majiteľ portálu, kt. ten update schvaľuje a následne ho nahodí. Preto je potreba tam dat len tie najdôležitejšie veci a čo v najmenšom množstve, aby sme predišli problémom ako naposledy.
Žiaľ CTF nie je jediný server na GS a pred námi je X iných sekcií,kt. čakajú na Update. My to nijako neurýchlime a musíme len a len čakať kým sa dostaneme na radu.

-
letec29 - Spamerův sluha
eryteemo píše:Nejsem evip hráč a jeho koupi neplánuji, nemám o to zájem. Nedostatek peněz na zbraně? Znám to a to kupuju jenom vestu, helmu, AK. To odečítání peněz jsem umyslně hodnotama navrhoval tak, aby se ti !maximálně! jednou za mapu +- mohlo stát, že budeš potrestanej nespravedlivě. V mým ideálním světě by to ty peníze odečetlo a při druhém porušení rovnou zabanovalo![]()
Jo ale všichni víme, že i utopie má své mouchy...

eryteemo píše:Nehledě na to, že pokud vím, tak jenom za sebrání vlajky to přidává 1000 dolarů, takže kdyby ses k ní doběhl 2x obětovat, sám to tak dělám na začátku mapy, tak nejdéle 3. kolo máš na full nákup.
Nezapomeň, že se tam nejprve musím dostat jen s brokádou a pistolkou...
letec29 píše:dsd len v krátkosti.
Myslím, že by se majitel portálu měl zajímat o to, že z jednoho typu modů odchází hráči jinam a dělat s tím něco hned. Jenže to by mu to někdo takhle musel říct a na to se nikdo neodvažuje.
Pomáhám vám více než dost, snažím se na serveru ukázat příkladem, jak se hraje ctf. Snažím se bojovat proti overu a přehazování, ale bez pravomocí to jde těžko. Hlásím cheatry už od nepaměti, jenže když jim dáváte unbany za prachy a děláte úmyslně čistky banlistů, tak je ta práce naprd. Uvažoval jsem a bylo mi navrhováno několikrát stát se adminem, ale nelíbí se mi tady ta vaše politika.
Jsou ale věci, které nepotřebují update a ty jako hlsa s tím můžeš něco dělat. Aktivita adminů je blízko bodu mrazu. To co dneska napsal strakec v ub sekci je toho příkladem... Noví admini se nehrnou, přihláška podaná naposledy před měsícem je toho důkazem. Tohle jsou věci, se který se dá něco dělat, jen to chce vědět jak. Myslím, že tohle všechno už ale víš nechci ti radit jak dělat svou práci, sám víš jak se věci mají. Já do toho nevidím, jen vidím to co jsem napsal.
-
dsd - Amatér
Tak problemov je kopa.. je leto, hračov je všade málo a CTF to nijako neobišlo.
Po prázdninách bude CUP tak verím, že sa to dá dokopy.
Strakec mal ybt zmazaný už dlhšiu dobu tam som na to pozabudol.
Som rád, že pomáhaš nápadmi a takisto aj na serveroch.
Aktivita adminov je aká je. Su prazdniny, dovolenky. Malo hračov, malo adminov.
Žiaľ politika je taká aká je. 1 človek má toho veľa, ale zmenu nečakajme.
Adminom sa stať môžeš vždy.
Po prázdninách bude CUP tak verím, že sa to dá dokopy.
Strakec mal ybt zmazaný už dlhšiu dobu tam som na to pozabudol.
Som rád, že pomáhaš nápadmi a takisto aj na serveroch.
Aktivita adminov je aká je. Su prazdniny, dovolenky. Malo hračov, malo adminov.
Žiaľ politika je taká aká je. 1 človek má toho veľa, ale zmenu nečakajme.
Adminom sa stať môžeš vždy.

-
letec29 - Spamerův sluha