I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: Celková stížnost na GS portál

Příspěvekod OldSchoolPiXi » 26 srp 2016, 17:33

Já stále čekám, že někdo něco napíše ohledně toho co po Vás požaduji. Jestli jste se třeba náhodně rozhodli něco málo změnit. Nebo stále budete jen ignorovat a spamovat Vaší novou akcičku na VIP a EVIP. Stačí jen tak málo proto udělat a změnite nám hráčům to co po Vás chceme. Že to Vašemu "ředitelství GS" není blbé chtít peníze a s ničím novým nepřicházet.
OldSchoolPiXi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 26 srp 2016, 17:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod tomas258 » 26 srp 2016, 19:17

Já s hráčem "PIXI" naprosto souhlasím, neberte můj názor jako kritiku nebo urážení portálu ale:
Je pravda že map je dost málo a neustále hrát to samé po chvíli omrzí. Na foru sice jsou témata, která se tímto zabývají, ale nikdo s tím nic nedělá... Maximálně si pár hráčů řekne, že by změna byla fajn, admin tam napíše že tahle změna bude možná v dalším updatu, ale to je tak vše. Ten zmíněný update už trvá několik let a pořád nic... nikdo po vás nechce aby jste tady seděli celý den, ale neustále se vymlouvat na to, že nemáte čas je dosti ubohé... Kdyby se nahodily ankety kde by se dalo cca 1-2 měsíce hlasovat o změnách a potom by se výsledky začaly realizovat kousek po kousíčku, vypadalo by to hned jinak.

Budu rád za každé vyjádření.
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 srp 2016, 19:25

Člověk si koupí VIP pro výhody které nabízíme. Nikoliv pro ty, které někdy někdo vymyslí a ještě je nikdo nezná.
Člověk tady hraje, protože ho to tady baví. Nikoliv proto, že jednou třeba budou mapy které ho budou bavit.
Člověk kterého to tady nebaví, má možnost trávit svůj volný čas jinde nebo jinak. Nikoho nijak nenutíme trávit čas tady.

Už to tady ukončíme. Zamysli se nad sebou a nad tím co jsem napsal.
Vzhledem k informacím které ti byly právě poskytnuty, je naprosto zbytečné zakládat další podobný topic. Z toho důvod by na něj mohlo být nahlíženo jako na spam, tzn. porušení pravidel fóra, ze kterého by se musely vyvodit patřičné důsledky.

Stížnost mimo vzor.
Vše bylo vysvětleno.
Nic není třeba dodávat, zodpovědné osoby však mohou informace do topicu doplnit i přes jeho uzamčení.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy