• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] Celková stížnost na GS portál
Dobrý den
Než se dostaneme v věci ? Chtěl bych zdůraznit, že na Vašem portálu hraji už 10 rokem. Zažil jsem tu velice dobrou zábavu, hlavně na JBs serverech, ale postupem času jsem popřemýšlel nad nákup evips momentálně mám 2 kousky na JB 2 , BB 2, je hezké, že dáváte slevy na vip a rozšíření evip, ale proč nám lžete ? Ano, lžete a to v jedné zásadní věci a to je?
Poslední řadek textu ve výhodách vip/evips. Cituji - Další výhody: A navíc spousta výhod, které zde nejsou uvedeny + další připravujeme Ano tato věta mě velice asi nejvíce naštvala, a co vlastně štve mě, už sakra nějakoU dobu. Hlavně slova + další připravujeme Tak tyto slova, už zde máte napsáno už několik let, ale co je horší ty výhody, které připravujete podle Vás. Tak ty asi přijdou s mojí smrtí, za posledních pár let, jste vymysleli nezlobte se na mě, ale vymysleli jste hezky česky "HOVNO" za x let!!! Nezkutečný jak na nás na hráče serete Chtěl bych se tedy zeptat zde už hodláte něco vymyslet?
LITUJI, ŽE JSEM VÁS VŮBEC NĚJAK PODPOŘIL
+ Přidám sem ještě jeden dotaz
a ten se týká, další důležité činnosti. A to je ? Nové mapy na JBs, BB, a dalších serverech ? Říká Vám to vůbec něco ? Ono popravdě co vám budu řikat, za tě x let se ty mapy docela znechutí a znechutí se natolik, že tu vlastně už nehrajete
A to asi bude u většinu hráčů. Nemluvím za všechny.
Omlouvám se, za ty slova.
Tak bych poprosil o vyjádření

Než se dostaneme v věci ? Chtěl bych zdůraznit, že na Vašem portálu hraji už 10 rokem. Zažil jsem tu velice dobrou zábavu, hlavně na JBs serverech, ale postupem času jsem popřemýšlel nad nákup evips momentálně mám 2 kousky na JB 2 , BB 2, je hezké, že dáváte slevy na vip a rozšíření evip, ale proč nám lžete ? Ano, lžete a to v jedné zásadní věci a to je?
Poslední řadek textu ve výhodách vip/evips. Cituji - Další výhody: A navíc spousta výhod, které zde nejsou uvedeny + další připravujeme Ano tato věta mě velice asi nejvíce naštvala, a co vlastně štve mě, už sakra nějakoU dobu. Hlavně slova + další připravujeme Tak tyto slova, už zde máte napsáno už několik let, ale co je horší ty výhody, které připravujete podle Vás. Tak ty asi přijdou s mojí smrtí, za posledních pár let, jste vymysleli nezlobte se na mě, ale vymysleli jste hezky česky "HOVNO" za x let!!! Nezkutečný jak na nás na hráče serete Chtěl bych se tedy zeptat zde už hodláte něco vymyslet?

+ Přidám sem ještě jeden dotaz
a ten se týká, další důležité činnosti. A to je ? Nové mapy na JBs, BB, a dalších serverech ? Říká Vám to vůbec něco ? Ono popravdě co vám budu řikat, za tě x let se ty mapy docela znechutí a znechutí se natolik, že tu vlastně už nehrajete

Omlouvám se, za ty slova.

-
OldSchoolPiXi - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Celková stížnost na GS portál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Celková stížnost na GS portál
Těch 10 let myšleno celkově CS 1.6 - aby se náhodou někdo neozval, že Dominikukriži??
Špatně jsem to napsal
Chtěl jsem se soustředit hlavně na ty nadávky

-
Děkujeme za zakoupení VIP výhod! Vzhledem k Vaší spokojenosti, bychom Vám rádi nabídli koupi dalších výhod, v právě probíhající akci!
POZOR AKCE! PRÁVĚ PROBÍHÁ SLEVA 50% NA AKTIVACI VÝHOD!

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Děkuji, že jsi zrovna ty odpověďěl na moje stížnosti. Jde vidět, že pravomoce admina máš pevně ve svých rukou, ale v hlavě to už je jíná kategorie
Pokuď by jsi se urazil? Což je tvým zvykem poměrně časté, ale pokuď ne?! Tak bych prosil normální odpoveď, když už máš ty práva
a říká se ti "pan admin"

-
Ano, přesně tak! Tato skvělá akce platí pro VŠECHNY naše servery, proto neváhejte a hurá do toho!

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Ano, přesně tak! Tato skvělá akce platí pro VŠECHNY naše servery, proto neváhejte a hurá do toho!
A to se vyplatí!!

-
Taygete - Mistr Yoda
ja som mala žužužu a toto je moj mikrofon
-
VoLdEmOrD - Sponzor
Vlikett píše:Awee (cti ejvi) píše:Ano, přesně tak! Tato skvělá akce platí pro VŠECHNY naše servery, proto neváhejte a hurá do toho!
A to se vyplatí!!
Horste ale to jěšte neni vše

Ale nie, ja ti tiež niečo napíšem.
Ty si predpokladám asi nevšímaš, že su stále príspevky ako vylepšiť mod, napr. furien, jb atď... Tak sa stále diskutuje o tom čo by bolo treba vylepšiť atď. Máš možnosť sa tak vyjadriť aj ty a ak tvoj návrh bude rozumný tak podľa mňa GS s tým problem nebude mať aby tam niečo vylepšilo. Taktiež máš právo tam niečo napísať, čo by bolo dobre pridať pre vip, evip..
Tak hlavne si kúp ešte nejake to vip, evip kým je ešte zľava

https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
-
NZNk1 - Spamerův sluha
Tato stížnost či dotaz se směřuje k vedení (včetně šerifů), nechápu, proč se tady teda ostatní vyjadřují..
Nerozvíjejte tu debatu..
Nerozvíjejte tu debatu..

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Na 100% s tebou suhlasim OldSchoolPiXi.
Hrajem ctf mod tu na gs uz stvrty rok a uz tretim rokom cakam na update ktory mal prist uz v roku 2013 no stale sa nic nedeje. Na forku v sekcii napady a vylepsenia ctf je toho napisaneho dost vela zvacsa blbosti ale najdu sa tam aj uzitocne veci no vedenie na nas ocividne serie :/
Hrajem ctf mod tu na gs uz stvrty rok a uz tretim rokom cakam na update ktory mal prist uz v roku 2013 no stale sa nic nedeje. Na forku v sekcii napady a vylepsenia ctf je toho napisaneho dost vela zvacsa blbosti ale najdu sa tam aj uzitocne veci no vedenie na nas ocividne serie :/
AllEyezOnMe
-
WOMANIZER - Zkušený
Děkujeme za dotaz, který Vám bude tímto zodpovězen.

-
Diaz - CS 1.6 Admin
Nezkutečný jak na nás na hráče serete
Hej hej sereme, nevidíš do ničoho čo sa na GS deje a budeš tu písať sračky. Nové mapy atp? Myslíš si, že to je také jednoduché? Nahodili sa nové mapy, boli zrušené lebo ich hráči nechceli hrať takže kde nastáva problém? U nás či u vás hráčov...
Womanizer, ďalší expert ktorý vie všetko. Skús si robiť taký update a uvidíme koľko ti to bude trvať

Ty vole ja som vlastne zabudol, nemusím chodiť do práce, nemusím sa niak živiť, GS je pre mňa prioritou tak tu budem sedieť 24 hodín denne a čítať takéto nezmyselné topicy.
-
Zesh - Mistr Yoda
Zesh píše:Nezkutečný jak na nás na hráče serete
Hej hej sereme, nevidíš do ničoho čo sa na GS deje a budeš tu písať sračky. Nové mapy atp? Myslíš si, že to je také jednoduché? Nahodili sa nové mapy, boli zrušené lebo ich hráči nechceli hrať takže kde nastáva problém? U nás či u vás hráčov...
Womanizer, ďalší expert ktorý vie všetko. Skús si robiť taký update a uvidíme koľko ti to bude trvať
Ty vole ja som vlastne zabudol, nemusím chodiť do práce, nemusím sa niak živiť, GS je pre mňa prioritou tak tu budem sedieť 24 hodín denne a čítať takéto nezmyselné topicy.
Obávám se, že tu asi nikdo nic nechápe. Já po Vás snad nechci toho moc. Stačí Váš názor na to proč se tohle děje. Promiňte vlastně nědeje. To co chci já i další hráči. To, že jste nahodili mapy ? Tak to jsem asi byl velice zaslepen

-
Ani nikto sa o to nestará. Keby sa o to nikto nestaral, tak tu nič z toho nie je.
Vidíš admin sekciu? Nie, nevidíš ani do 1/10 z toho čo sa na GS deje a budeš tu vypisovať blbosti.
Ty si myslíš, že je iba všetko o tomto? Keď si taký múdry a myslíš si, že by si to zvládal lepšie, založ si vlastný portál a potom uvidíme, či to je také jednoduché alebo nie
Najlepšia vec čo môže robiť človek je kritizovať i keď o tom hovno vie.
Já vidím sekci s napady ? Ano vidím
Vidíš admin sekciu? Nie, nevidíš ani do 1/10 z toho čo sa na GS deje a budeš tu vypisovať blbosti.
modernizoval jak skiny,mapy atd
Ty si myslíš, že je iba všetko o tomto? Keď si taký múdry a myslíš si, že by si to zvládal lepšie, založ si vlastný portál a potom uvidíme, či to je také jednoduché alebo nie

-
Zesh - Mistr Yoda
Zesh píše:Ani nikto sa o to nestará. Keby sa o to nikto nestaral, tak tu nič z toho nie je.Já vidím sekci s napady ? Ano vidím
Vidíš admin sekciu? Nie, nevidíš ani do 1/10 z toho čo sa na GS deje a budeš tu vypisovať blbosti.modernizoval jak skiny,mapy atd
Nejlepší je říct o člověku, že on ví hovno a přítom sám neví nic

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2