I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Cement/JailBreak

Příspěvekod SuperVision6872 » 27 led 2023, 00:16

02:30 - Vidi ako hrac vysiel z boxu, ct mu nedava ani len nevyhodu a admin nijak nereaguje
09:40 - Ct da fk hracovi safo a admin to neriesi ani to kolo a ani nasledujuce mu nehlasi ziadne vd ... :)
11:00 - Asi v poriadku nadavat do voicu .... :)
11:40 - Pp ma ten hrac, ktory opustil skupinku asi 50x, nadhera
12:50 - Tu povie, ze nema mat vd nikto ... skoda, ze pravda je inde :)
13:00 - Ziadny prikaz, hrac bezal kam chcel a ct mu dalo fk, admin neriesi
16:25 - Admin neriesi nadavku do voicu
18:10 - Dalsia nadavka do voicu neriesena ..
18:30 - Budeme hrat na 1 gol povie simon vtedy, ked ma hrac loptu skoro na superovej strane, cim nadrzuje celemu timu ... Samozrejme, tim ktory mal loptu dal teda 1 gol ako povedal simon, ale hralo sa dalej, lebo admin zhukol po simonovi, ze na dva ... Odkedy admin urcuje na kolko golov a bude hrat ???
20:42 - "Dobre dinkiho zabite" ... Slova admina na zaklade ktorych dinkiho zabili a druheho hraca, ktory tiez opustil strely, tak ten mal pp ... Ukazkova praca admina :)
21:50 - Nadávka do voicu, admin neriesi
22:44 - .. "klavesnicu" .. nebolo tam sloveso, dinki dostal fk, admin neriesi
23:00 - Maju ist na ciaru, dvaja hraci su uz dole ... maju mat nevyhodu/kill ... admin neriesi nic
24:30 - Simon urci kde ma kto stat, cize nadzuje hracovi, ktory je blizsie k atrakcii ... admin neriesi
28:15 - Hraci maju ist na zadnu stenu, vodca vyjde z boxu von a nema ani nevyhodu, ani kill ... admin neriesi
31:00 - Za slovo napisane do chatu "pikovina" kick, za napisane slovo do chatu "zmrd" ban na 10 min ... za slovo jebne do voicu ... nic ? Kde sa akoze stratila logika a postupy ?
33:30 - Hrac s vyhodou boxuje do hracov, ktory maju ist automaticky k nemu .. Simon neda adminovi ani nevyhodu ani kill a on to nechava vo svoj prospech tak :)
36:20 - Ct si pusta v boxe nahodu, admin nic
36:45 - Mal hovori len hrac philip .... 37:15 Do hry mu rozpravaju dalsi hraci a simon im neda ani nevyhodu ani kill a admin to zas neriesi :)
38:40 - Simon dava hracovi nevyhodu, ktoru mat nema .. admin to zas neriesi ... :)

https://easyupload.io/ldjcdz

Ps.: Ak vám zas nepôjde prehrať, veľmi rád vám ho natočím a hodím v inom formáte ako .dem :)
SuperVision6872
Amatér
Amatér

[V] Cement/JailBreak

od Rumcajz » 27 led 2023, 00:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cement/JailBreak

Příspěvekod eXtr3mer » 27 led 2023, 01:42

cement-t258464.html

To, že založíš novú sťažnosť s rovnakým bugnutým demom nič nezmení na mojom pôvodnom verdikte.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] Cement/JailBreak

Příspěvekod SuperVision6872 » 27 led 2023, 04:09

Posielam nahratú nahrávku z dema, ktoré je "vraj" bugnuté, aj keď ide úplne normálne :D Skrátil som to na 8 min, sú tam vidieť všetky časy, ktoré sú vyššie vypísané. Nahrávka má koncovku ".mp4", takže sa dá prehrať na ktoromkoľvek prehrávači aký len poznáte.

https://easyupload.io/o8shha
SuperVision6872
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy