Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Chickn.

Příspěvekod Chickn » 06 bře 2019, 19:42

Nick na serveru: Chickn.

SID: STEAM_0:1:84530219

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 25 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=50209

Bany, které jsem dostal: Nevím o žádném

Něco o mně: Ahoj lidi. Doufám, že valná většina z Vás už mou maličkost na serverech potkala, nicméně řeknu tedy o sobě něco víc. Jmenuji se Adam, narodil jsem se daleko na severu - Ústí nad Labem a do Prahy jsem se přistěhoval za prací. CS hraju od doby 1.6, kde jsem začínal na non-steamu a následně pak pořídil steam 1.6 + CS:GO. V CS:GO hraju kompetetivně jako supreme a jako jediný mod hraju i JailBreak. Jsem vyštudovanej "ajťák" a rád hraju na kytaru, chlastám a škrtím svojí přítelkyni. :lol:

Proč právě já: JailBreak je pro mě #1, fakt je ten mod povedený, ale bohužel ho dokážou kazit jedinci, kteří v té hře takový smysl a zábavu asi nevidí, a tak si řeknou "co takhle tu zábavu zkazit i ostatním". Jelikož si o sobě myslím, že jsem na druhé straně lodi, tak bych rád servery chránil před těmito "parazity".

Díky za přečtení a těším se na reakce :-)
Uncomfortable silences.Why do we feel it’s necessary to talk about bullshit in order to be comfortable?
Chickn
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Chickn.

od Rumcajz » 06 bře 2019, 19:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Chickn.

Příspěvekod Trsak » 06 bře 2019, 20:24 VIP

Adminy prosím o zaslání referencí.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Re: [Reference] Chickn.

Příspěvekod iced7331 » 07 bře 2019, 06:19 VIP

Nebudu se vyjadřovat, kde nemám
iced7331
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod jezacz » 07 bře 2019, 07:11

Nemám sem co psát, ale idc https://ctrlv.cz/lHVD - konverzace dále pokračovala tím že já a šmet jsme zkurvení buzeranti a že se máme zabít..
jezacz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod jezacz » 07 bře 2019, 07:17

Ne písemná konverzace, aby sem čikn napsal že nic takového v chatu není, voicem.
jezacz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Chickn » 07 bře 2019, 10:42

K tomuto se vyjádřím. Jednalo se o to, že jsem vymyslel zábavnou atrakci, kterou jsem chtěl hrát a vy 2 jste mi ji záměrně kazili. Nevím jestli jste oba měli nějakou špatnou náladu a chtěli jste záměrně kazit srandu, ale právě z toho důvodu jsem se ze serveru odpojil a napsal ti to do PM, místo toho abych ti nadával na serveru. Ve směs je to to podobný jako kdybych tě potkal na ulici a svůj názor ti vysvětlil do očí.
Tohle mi přijde nerelevatní, protože nikdo tu neví, co tomu předcházelo a kdyby to věděli, tak jsi za hlupáka ty.

Toť můj názor.
Uncomfortable silences.Why do we feel it’s necessary to talk about bullshit in order to be comfortable?
Chickn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Chickn » 07 bře 2019, 10:46

Ještě jeden dodatek. Nic víc, než to co jsi šikovně vyscreenoval jsem neřekl. Neměl jsem potřebu být pak už jakkoliv víc sprostý. Snaha ale dobrá ;)

e. Schmett:
Obrázek Obrázek
Budem to brať ako heat of the moment. Asi narážaš na situáciu, kedy si nebol schopný riadne vysvetliť atrakciu -- ruletu -- tak, aby nepadli zbytočne FK, na čo som ťa upozoroňoval.
Chickn
Amatér
Amatér

Příspěvekod LOLtojeLEXA » 07 bře 2019, 17:16

Nebudu se vyjadřovat, kam nemám.
LOLtojeLEXA
Amatér
Amatér

Příspěvekod Onlyy » 07 bře 2019, 21:08 VIP

Jako admin reprezentuješ server i mimo hraní na serveru. Jestliže tě dokáže rozhodit, že hra nejde úplně podle tvých představ a TT ti jako simonovi znepříjemňují hru, nemyslím si, že máš na to být adminem.

Zkus zapracovat na své trpělivosti, snaž se hrát s adminama a za měsíc od podání žádosti to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Zpět na Nábory Adminů