• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Chickn.
Nick na serveru: Chickn.
SID: STEAM_0:1:84530219
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 25 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=50209
Bany, které jsem dostal: Nevím o žádném
Něco o mně: Ahoj lidi. Doufám, že valná většina z Vás už mou maličkost na serverech potkala, nicméně řeknu tedy o sobě něco víc. Jmenuji se Adam, narodil jsem se daleko na severu - Ústí nad Labem a do Prahy jsem se přistěhoval za prací. CS hraju od doby 1.6, kde jsem začínal na non-steamu a následně pak pořídil steam 1.6 + CS:GO. V CS:GO hraju kompetetivně jako supreme a jako jediný mod hraju i JailBreak. Jsem vyštudovanej "ajťák" a rád hraju na kytaru, chlastám a škrtím svojí přítelkyni.
Proč právě já: JailBreak je pro mě #1, fakt je ten mod povedený, ale bohužel ho dokážou kazit jedinci, kteří v té hře takový smysl a zábavu asi nevidí, a tak si řeknou "co takhle tu zábavu zkazit i ostatním". Jelikož si o sobě myslím, že jsem na druhé straně lodi, tak bych rád servery chránil před těmito "parazity".
Díky za přečtení a těším se na reakce
SID: STEAM_0:1:84530219
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 25 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=50209
Bany, které jsem dostal: Nevím o žádném
Něco o mně: Ahoj lidi. Doufám, že valná většina z Vás už mou maličkost na serverech potkala, nicméně řeknu tedy o sobě něco víc. Jmenuji se Adam, narodil jsem se daleko na severu - Ústí nad Labem a do Prahy jsem se přistěhoval za prací. CS hraju od doby 1.6, kde jsem začínal na non-steamu a následně pak pořídil steam 1.6 + CS:GO. V CS:GO hraju kompetetivně jako supreme a jako jediný mod hraju i JailBreak. Jsem vyštudovanej "ajťák" a rád hraju na kytaru, chlastám a škrtím svojí přítelkyni.

Proč právě já: JailBreak je pro mě #1, fakt je ten mod povedený, ale bohužel ho dokážou kazit jedinci, kteří v té hře takový smysl a zábavu asi nevidí, a tak si řeknou "co takhle tu zábavu zkazit i ostatním". Jelikož si o sobě myslím, že jsem na druhé straně lodi, tak bych rád servery chránil před těmito "parazity".
Díky za přečtení a těším se na reakce

Uncomfortable silences.Why do we feel it’s necessary to talk about bullshit in order to be comfortable?
-
Chickn - Amatér
[Zamítnuto] Chickn.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chickn.
Adminy prosím o zaslání referencí.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] Chickn.
Nebudu se vyjadřovat, kde nemám
-
iced7331 - Pokročilý
Nemám sem co psát, ale idc https://ctrlv.cz/lHVD - konverzace dále pokračovala tím že já a šmet jsme zkurvení buzeranti a že se máme zabít..
-
jezacz - Pokročilý
Ne písemná konverzace, aby sem čikn napsal že nic takového v chatu není, voicem.
-
jezacz - Pokročilý
K tomuto se vyjádřím. Jednalo se o to, že jsem vymyslel zábavnou atrakci, kterou jsem chtěl hrát a vy 2 jste mi ji záměrně kazili. Nevím jestli jste oba měli nějakou špatnou náladu a chtěli jste záměrně kazit srandu, ale právě z toho důvodu jsem se ze serveru odpojil a napsal ti to do PM, místo toho abych ti nadával na serveru. Ve směs je to to podobný jako kdybych tě potkal na ulici a svůj názor ti vysvětlil do očí.
Tohle mi přijde nerelevatní, protože nikdo tu neví, co tomu předcházelo a kdyby to věděli, tak jsi za hlupáka ty.
Toť můj názor.
Tohle mi přijde nerelevatní, protože nikdo tu neví, co tomu předcházelo a kdyby to věděli, tak jsi za hlupáka ty.
Toť můj názor.
Uncomfortable silences.Why do we feel it’s necessary to talk about bullshit in order to be comfortable?
-
Chickn - Amatér
Ještě jeden dodatek. Nic víc, než to co jsi šikovně vyscreenoval jsem neřekl. Neměl jsem potřebu být pak už jakkoliv víc sprostý. Snaha ale dobrá 
e. Schmett:

Budem to brať ako heat of the moment. Asi narážaš na situáciu, kedy si nebol schopný riadne vysvetliť atrakciu -- ruletu -- tak, aby nepadli zbytočne FK, na čo som ťa upozoroňoval.

e. Schmett:

Budem to brať ako heat of the moment. Asi narážaš na situáciu, kedy si nebol schopný riadne vysvetliť atrakciu -- ruletu -- tak, aby nepadli zbytočne FK, na čo som ťa upozoroňoval.
-
Chickn - Amatér
Nebudu se vyjadřovat, kam nemám.
-
LOLtojeLEXA - Amatér
Jako admin reprezentuješ server i mimo hraní na serveru. Jestliže tě dokáže rozhodit, že hra nejde úplně podle tvých představ a TT ti jako simonovi znepříjemňují hru, nemyslím si, že máš na to být adminem.
Zkus zapracovat na své trpělivosti, snaž se hrát s adminama a za měsíc od podání žádosti to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto.
Zkus zapracovat na své trpělivosti, snaž se hrát s adminama a za měsíc od podání žádosti to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1