• Stránka 1 z 1
[pc]Crash PC // Plná pamět
Zdravím,
Jaký máte přístroj ? počítač
Jaký máte operační systém? Windows 7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Hrál jsem Counter-Strike a najednou se mi vypl počítač, když jsem ho zapl, tak se mi po 10 minutách opět vypnul...
Stručný popis vašeho problému Hrál jsem CSko a najednou se mi vypl počítač, když jsem ho zapl, tak se mi po 10 minutách opět vypnul, nejdřív jsem si myslel, že jsem omylem kopl do nějakého kabelu, pak, že jsem si někde stáhnul nějaký virus, ale teď mi to píše, že je plna pamět a že je spomaleny vykon nebo něco takového.A nemůžu se toho zbavit...
Předem děkuji za veškeré odpovědi
Jaký máte přístroj ? počítač
Jaký máte operační systém? Windows 7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Hrál jsem Counter-Strike a najednou se mi vypl počítač, když jsem ho zapl, tak se mi po 10 minutách opět vypnul...
Stručný popis vašeho problému Hrál jsem CSko a najednou se mi vypl počítač, když jsem ho zapl, tak se mi po 10 minutách opět vypnul, nejdřív jsem si myslel, že jsem omylem kopl do nějakého kabelu, pak, že jsem si někde stáhnul nějaký virus, ale teď mi to píše, že je plna pamět a že je spomaleny vykon nebo něco takového.A nemůžu se toho zbavit...
Předem děkuji za veškeré odpovědi

-
Sly - Zkušený
[pc]Crash PC // Plná pamět
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Crash PC // Plná pamět
Zdravím.
Zajdi si do taskmanager (správce úloh) a koukni se co ti žere nejvíce paměti popř. sem pošli foto a nebo to zkus chcípnout jestli to pak půjde lépe.
Zajdi si do taskmanager (správce úloh) a koukni se co ti žere nejvíce paměti popř. sem pošli foto a nebo to zkus chcípnout jestli to pak půjde lépe.

-
Taygete - Mistr Yoda
Ahoj, zkus si stáhnout program Advanced System Care, někde na netu si najdeš licenční klíč, pokud ne, napiš mi SZ. Po instalaci si tam vše zaškrtni. Zabere to pár hodin, ale projede ti to a pročistí celej počítač, nehledě na to, že můžeš mít na ploše takové okénko, kde vždy klikneš jen na "čistit RAM" a během pár sekund ti to uvolní místo na ramce. Pokud ti to nepomůže, tak se ti možná nemá kam ukládat mezipaměť. V tomto případě zkus jít do složky TEMP a vše tam smaž.
Doufám, že jsem pomohl
Doufám, že jsem pomohl

Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
tnXe píše:Ahoj, zkus si stáhnout program Advanced System Care, někde na netu si najdeš licenční klíč, pokud ne, napiš mi SZ. Po instalaci si tam vše zaškrtni. Zabere to pár hodin, ale projede ti to a pročistí celej počítač, nehledě na to, že můžeš mít na ploše takové okénko, kde vždy klikneš jen na "čistit RAM" a během pár sekund ti to uvolní místo na ramce. Pokud ti to nepomůže, tak se ti možná nemá kam ukládat mezipaměť. V tomto případě zkus jít do složky TEMP a vše tam smaž.
Doufám, že jsem pomohl
Pomohlo, díky !

-
Sly - Zkušený
• Stránka 1 z 1