[pc]Crash PC // Plná pamět

Příspěvekod Sly » 20 říj 2016, 18:05 VIP

Zdravím,

Jaký máte přístroj ? počítač
Jaký máte operační systém? Windows 7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Hrál jsem Counter-Strike a najednou se mi vypl počítač, když jsem ho zapl, tak se mi po 10 minutách opět vypnul...

Stručný popis vašeho problému Hrál jsem CSko a najednou se mi vypl počítač, když jsem ho zapl, tak se mi po 10 minutách opět vypnul, nejdřív jsem si myslel, že jsem omylem kopl do nějakého kabelu, pak, že jsem si někde stáhnul nějaký virus, ale teď mi to píše, že je plna pamět a že je spomaleny vykon nebo něco takového.A nemůžu se toho zbavit...

Předem děkuji za veškeré odpovědi ;)
Sly
Zkušený
Zkušený

[pc]Crash PC // Plná pamět

od Rumcajz » 20 říj 2016, 18:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Crash PC // Plná pamět

Příspěvekod Taygete » 20 říj 2016, 19:11 VIP

Zdravím.

Zajdi si do taskmanager (správce úloh) a koukni se co ti žere nejvíce paměti popř. sem pošli foto a nebo to zkus chcípnout jestli to pak půjde lépe.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod tnXe » 21 říj 2016, 12:28

Ahoj, zkus si stáhnout program Advanced System Care, někde na netu si najdeš licenční klíč, pokud ne, napiš mi SZ. Po instalaci si tam vše zaškrtni. Zabere to pár hodin, ale projede ti to a pročistí celej počítač, nehledě na to, že můžeš mít na ploše takové okénko, kde vždy klikneš jen na "čistit RAM" a během pár sekund ti to uvolní místo na ramce. Pokud ti to nepomůže, tak se ti možná nemá kam ukládat mezipaměť. V tomto případě zkus jít do složky TEMP a vše tam smaž.

Doufám, že jsem pomohl :)
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Sly » 22 říj 2016, 12:52 VIP

tnXe píše:Ahoj, zkus si stáhnout program Advanced System Care, někde na netu si najdeš licenční klíč, pokud ne, napiš mi SZ. Po instalaci si tam vše zaškrtni. Zabere to pár hodin, ale projede ti to a pročistí celej počítač, nehledě na to, že můžeš mít na ploše takové okénko, kde vždy klikneš jen na "čistit RAM" a během pár sekund ti to uvolní místo na ramce. Pokud ti to nepomůže, tak se ti možná nemá kam ukládat mezipaměť. V tomto případě zkus jít do složky TEMP a vše tam smaž.

Doufám, že jsem pomohl :)

Pomohlo, díky ! ;)
Sly
Zkušený
Zkušený

Zpět na Vyriešené topicy