• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] CS 1.6 - vysoký ping
-Počítač
-Win7
-Steam
-Po reinstalování windowsu
-Mám problém s tím, že při hraní se mi občas zvedne ping. Hraju, normálně, ping kolem 20 a najednou to skočí na 80, 100, 400 a pak se to zas (většinou) uklidní. Někdy se to neuklidní a ten ping mam vysoky třeba 5min. Někdy pomůže snížit fps (hraju třeba na 300fps, tak někdy pomůže snížit na 100). Už jsem zkoušel vše, od změny ratů, přes resetovani routeru, změny channelu, až po updatovani firmwaru a už si nevím rady. Díky za pomoc
-Win7
-Steam
-Po reinstalování windowsu
-Mám problém s tím, že při hraní se mi občas zvedne ping. Hraju, normálně, ping kolem 20 a najednou to skočí na 80, 100, 400 a pak se to zas (většinou) uklidní. Někdy se to neuklidní a ten ping mam vysoky třeba 5min. Někdy pomůže snížit fps (hraju třeba na 300fps, tak někdy pomůže snížit na 100). Už jsem zkoušel vše, od změny ratů, přes resetovani routeru, změny channelu, až po updatovani firmwaru a už si nevím rady. Díky za pomoc

ArbYs^ - since 2013
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech
_______
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech

-
Arbys - Zkušený
[vyřešeno] CS 1.6 - vysoký ping
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 - vysoký ping
Skús možno toto.
Neviem či ti to pomôže, ale ak si to neskúšal tak aspoň to skús
Tam si vyber príkazy podľa toho aký máš internet.
AK máš WIFI: rate "20000"
cl_cmdrate "80"
cl_cmdbackup "6"
cl_updaterate "80"
cl_dlmax "800"
Neviem či ti to pomôže, ale ak si to neskúšal tak aspoň to skús

cl_cmdrate "80"
cl_cmdbackup "6"
cl_updaterate "80"
cl_dlmax "800"
"Postoj chvíľa, si vzácna"

-
Eucas - Mistr
Eucas píše:Skús možno toto.
Neviem či ti to pomôže, ale ak si to neskúšal tak aspoň to skús![]()
cl_cmdrate "80"
cl_cmdbackup "6"
cl_updaterate "80"
cl_dlmax "800"
Četl jsi můj příspěvěk?
Arbys píše:Už jsem zkoušel vše, od změny ratů,
ArbYs^ - since 2013
_______
_______

-
Arbys - Zkušený
nebudem pisat blbosti do poradne a naucim sa, ze reinstall je az ta posledna moznost
e.useless: Ty vyzkoušej psát normální velikostí písma, na fóru tu jsou lidi a ne krtci, takže není potřeba psát tak velkým.
e.useless: Ty vyzkoušej psát normální velikostí písma, na fóru tu jsou lidi a ne krtci, takže není potřeba psát tak velkým.
Evip- Furien 3 , Furien 8 , Jailbreak 8
Body Akademické : čakam

-
Smille - Zkušený
přeinstalování cska nepomohlo 

ArbYs^ - since 2013
_______
_______

-
Arbys - Zkušený
My ti ťažko môžeme pomáhať s pripojením takto cez internet. Ak ti nepomohli raty, nebude to moc problem v CS. Skús pozreť či nemáš nejaké vírusy, resetnúť router a podobne veci. Prečistiť. Aj tak by bolo asi v takýchto veciach sa obrátiť na poskytovateľa internetu. Možno je preťažená sieť, niečo robia, kúpiť rýchlejší internet...
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ahoj, môže to byť tým že máš pripojené iné zariadenia na WiFi, alebo proste nemáš dobrý signál (búrka a pod.).
alebo máš proste starý/slabý router... Odomňa asi všetko.
S pozdravom GSHeaDSpY.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Ahoj Arbys viem čo ti pomôže vypni PC na takých 30 minút ale predtým odinštaluj Cs 1.6 a tak vypni potom vypni celé wifi a o 30 minút zapni aj wifi aj PC ale Cs 1.6 si nainštaluj o 2 minúty neskôr to by ti malo pomôcť keď aj to nepomôže tak napíš do konzole rate "35000"
cl_cmdrate "101"
cl_cmdbackup "101"
cl_updaterate "101" a keď toto nepomôže tu máš tento link netočil som to ja len našiel : Klik
Spozdravom: Smille
cl_cmdrate "101"
cl_cmdbackup "101"
cl_updaterate "101" a keď toto nepomôže tu máš tento link netočil som to ja len našiel : Klik
Evip- Furien 3 , Furien 8 , Jailbreak 8

-
Smille - Zkušený
Elwyn píše:My ti ťažko môžeme pomáhať s pripojením takto cez internet. Ak ti nepomohli raty, nebude to moc problem v CS. Skús pozreť či nemáš nejaké vírusy, resetnúť router a podobne veci. Prečistiť. Aj tak by bolo asi v takýchto veciach sa obrátiť na poskytovateľa internetu. Možno je preťažená sieť, niečo robia, kúpiť rýchlejší internet...
Virusy nemám, projel jsem to avastem + problém nastal po přeinstalování win (mohla to být shoda náhod), router je vždy na noc vyplý, takže tím to taky nebude. U toho poskytovatele to tak na 70% podle mě je, protože jsem dělal přes příkazový řádek tracert a většinou se ping zvedl až při 3 až posledním "odesílání dat" (nevím jak to nazvat

GSHeaDSpY píše:Ahoj, môže to byť tým že máš pripojené iné zariadenia na WiFi, alebo proste nemáš dobrý signál (búrka a pod.).
S pozdravom GSHeaDSpY.
To určitě ne, protože dřív jsem s tím problém neměl a po přeinstalování win (stejný počet zařízení na wifině jako předtím) to najednou začalo a dělá to i když není bouřka, neprší.
Smille píše:Ahoj Arbys viem čo ti pomôže vypni PC na takých 30 minút ale predtým odinštaluj Cs 1.6 a tak vypni potom vypni celé wifi a o 30 minút zapni aj wifi aj PC ale Cs 1.6 si nainštaluj o 2 minúty neskôr to by ti malo pomôcť keď aj to nepomôže tak napíš do konzole rate "35000"
cl_cmdrate "101"
cl_cmdbackup "101"
Ikdyž jsem tomu moc nevěřil, zkusil jsem to a nepomohlo, nevěřil jsem tomu, protože to dělá i v jiných hrách krom cska. (CS:GO, LoL)
ArbYs^ - since 2013
_______
_______

-
Arbys - Zkušený
Predtým než si si preinštaloval win. nemal si nejaké nastavenia, ktoré sa ti ore reinst. vymazali?
Máš aj v ponuke Windows 10, ktorý ti zníži ten ping, ale aj zvýši fpska.... mne to pomohlo a som s tým spokojný čiže je len a tebe či si inovuješ windows.
S pozdravom GSHeaDSpY.
Máš aj v ponuke Windows 10, ktorý ti zníži ten ping, ale aj zvýši fpska.... mne to pomohlo a som s tým spokojný čiže je len a tebe či si inovuješ windows.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Měl jsem podobný problém s NTB.. měl jsem ho asi 10m od wifi vždy.. potom nastal problém.. řešilo se to reinstalaci w.. potom po reinstalaci prostě.. nedošáhl signál.. předtím úplně luxusní.. a po reinstalaci zničeho nic.. nedošáhl.. až po 5 metrech od wifi jsem chytal nějaký signál.. někdy aji těch 10m.. ale jak říkáš ty.. pohoda.. a najednou lagy.. stejný problém jsem měl aji na mobilu s připojením před a po reinstalaci
-
maxdep - Pokročilý
Kontaktoval jsem poskytovatele, prý tam něco ladili, nebo tak něco, každopádně ping zatím jde, takže asi považuji za vyřešené.
díky všem co mi chtěli poradit
díky všem co mi chtěli poradit

ArbYs^ - since 2013
_______
_______

-
Arbys - Zkušený
• Stránka 1 z 1