Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] CS 1.6 - vysoký ping

Příspěvekod Arbys » 29 kvě 2016, 19:32

-Počítač
-Win7
-Steam
-Po reinstalování windowsu

-Mám problém s tím, že při hraní se mi občas zvedne ping. Hraju, normálně, ping kolem 20 a najednou to skočí na 80, 100, 400 a pak se to zas (většinou) uklidní. Někdy se to neuklidní a ten ping mam vysoky třeba 5min. Někdy pomůže snížit fps (hraju třeba na 300fps, tak někdy pomůže snížit na 100). Už jsem zkoušel vše, od změny ratů, přes resetovani routeru, změny channelu, až po updatovani firmwaru a už si nevím rady. Díky za pomoc :)
ArbYs^ - since 2013
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech :)
Arbys
Zkušený
Zkušený

[vyřešeno] CS 1.6 - vysoký ping

od Rumcajz » 29 kvě 2016, 19:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CS 1.6 - vysoký ping

Příspěvekod Eucas » 30 kvě 2016, 09:54

Skús možno toto.
Neviem či ti to pomôže, ale ak si to neskúšal tak aspoň to skús :D
Tam si vyber príkazy podľa toho aký máš internet. :)
AK máš WIFI: rate "20000"
cl_cmdrate "80"
cl_cmdbackup "6"
cl_updaterate "80"
cl_dlmax "800"
"Postoj chvíľa, si vzácna"

Obrázek
Eucas
Mistr
Mistr

Příspěvekod Arbys » 30 kvě 2016, 15:36

Eucas píše:Skús možno toto.
Neviem či ti to pomôže, ale ak si to neskúšal tak aspoň to skús :D
Tam si vyber príkazy podľa toho aký máš internet. :)
AK máš WIFI: rate "20000"
cl_cmdrate "80"
cl_cmdbackup "6"
cl_updaterate "80"
cl_dlmax "800"

Četl jsi můj příspěvěk?
Arbys píše:Už jsem zkoušel vše, od změny ratů,
ArbYs^ - since 2013
_______
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech :)
Arbys
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Smille » 02 čer 2016, 12:19 VIP

nebudem pisat blbosti do poradne a naucim sa, ze reinstall je az ta posledna moznost

e.useless: Ty vyzkoušej psát normální velikostí písma, na fóru tu jsou lidi a ne krtci, takže není potřeba psát tak velkým.
Evip- Furien 3 , Furien 8 , Jailbreak 8

Body Akademické : čakam :D
Smille
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Arbys » 04 čer 2016, 06:34

přeinstalování cska nepomohlo :)
ArbYs^ - since 2013
_______
Arbys
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Elwyn » 05 čer 2016, 20:20 VIP

My ti ťažko môžeme pomáhať s pripojením takto cez internet. Ak ti nepomohli raty, nebude to moc problem v CS. Skús pozreť či nemáš nejaké vírusy, resetnúť router a podobne veci. Prečistiť. Aj tak by bolo asi v takýchto veciach sa obrátiť na poskytovateľa internetu. Možno je preťažená sieť, niečo robia, kúpiť rýchlejší internet...
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod GSHeaDSpY » 06 čer 2016, 12:18 VIP

Ahoj, môže to byť tým že máš pripojené iné zariadenia na WiFi, alebo proste nemáš dobrý signál (búrka a pod.).
alebo máš proste starý/slabý router... Odomňa asi všetko.
S pozdravom GSHeaDSpY.
GSHeaDSpY
Mistr
Mistr

Příspěvekod Smille » 06 čer 2016, 12:32 VIP

Ahoj Arbys viem čo ti pomôže vypni PC na takých 30 minút ale predtým odinštaluj Cs 1.6 a tak vypni potom vypni celé wifi a o 30 minút zapni aj wifi aj PC ale Cs 1.6 si nainštaluj o 2 minúty neskôr to by ti malo pomôcť keď aj to nepomôže tak napíš do konzole rate "35000"
cl_cmdrate "101"
cl_cmdbackup "101"
cl_updaterate "101" a keď toto nepomôže tu máš tento link netočil som to ja len našiel : Klik

Spozdravom: Smille
Evip- Furien 3 , Furien 8 , Jailbreak 8

Body Akademické : čakam :D
Smille
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Arbys » 06 čer 2016, 14:56

Elwyn píše:My ti ťažko môžeme pomáhať s pripojením takto cez internet. Ak ti nepomohli raty, nebude to moc problem v CS. Skús pozreť či nemáš nejaké vírusy, resetnúť router a podobne veci. Prečistiť. Aj tak by bolo asi v takýchto veciach sa obrátiť na poskytovateľa internetu. Možno je preťažená sieť, niečo robia, kúpiť rýchlejší internet...

Virusy nemám, projel jsem to avastem + problém nastal po přeinstalování win (mohla to být shoda náhod), router je vždy na noc vyplý, takže tím to taky nebude. U toho poskytovatele to tak na 70% podle mě je, protože jsem dělal přes příkazový řádek tracert a většinou se ping zvedl až při 3 až posledním "odesílání dat" (nevím jak to nazvat :D), takže problém nebude u mě. Každopádně dík za rady Elwyne, s poskytovatelem to budu řešit. :)

GSHeaDSpY píše:Ahoj, môže to byť tým že máš pripojené iné zariadenia na WiFi, alebo proste nemáš dobrý signál (búrka a pod.).
alebo máš proste starý/slabý router... Odomňa asi všetko.
S pozdravom GSHeaDSpY.

To určitě ne, protože dřív jsem s tím problém neměl a po přeinstalování win (stejný počet zařízení na wifině jako předtím) to najednou začalo a dělá to i když není bouřka, neprší.

Smille píše:Ahoj Arbys viem čo ti pomôže vypni PC na takých 30 minút ale predtým odinštaluj Cs 1.6 a tak vypni potom vypni celé wifi a o 30 minút zapni aj wifi aj PC ale Cs 1.6 si nainštaluj o 2 minúty neskôr to by ti malo pomôcť keď aj to nepomôže tak napíš do konzole rate "35000"
cl_cmdrate "101"
cl_cmdbackup "101"
cl_updaterate "101" a keď toto nepomôže tu máš tento link netočil som to ja len našiel : Klik

Spozdravom: Smille

Ikdyž jsem tomu moc nevěřil, zkusil jsem to a nepomohlo, nevěřil jsem tomu, protože to dělá i v jiných hrách krom cska. (CS:GO, LoL)
ArbYs^ - since 2013
_______
Arbys
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GSHeaDSpY » 09 čer 2016, 10:18 VIP

Predtým než si si preinštaloval win. nemal si nejaké nastavenia, ktoré sa ti ore reinst. vymazali?
Máš aj v ponuke Windows 10, ktorý ti zníži ten ping, ale aj zvýši fpska.... mne to pomohlo a som s tým spokojný čiže je len a tebe či si inovuješ windows.

S pozdravom GSHeaDSpY.
GSHeaDSpY
Mistr
Mistr

Příspěvekod maxdep » 09 čer 2016, 21:41

Měl jsem podobný problém s NTB.. měl jsem ho asi 10m od wifi vždy.. potom nastal problém.. řešilo se to reinstalaci w.. potom po reinstalaci prostě.. nedošáhl signál.. předtím úplně luxusní.. a po reinstalaci zničeho nic.. nedošáhl.. až po 5 metrech od wifi jsem chytal nějaký signál.. někdy aji těch 10m.. ale jak říkáš ty.. pohoda.. a najednou lagy.. stejný problém jsem měl aji na mobilu s připojením před a po reinstalaci
maxdep
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Arbys » 10 čer 2016, 05:59

Kontaktoval jsem poskytovatele, prý tam něco ladili, nebo tak něco, každopádně ping zatím jde, takže asi považuji za vyřešené.

díky všem co mi chtěli poradit :)
ArbYs^ - since 2013
_______
Arbys
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod useless » 10 čer 2016, 14:07 VIP

Taky by mi poskytovatel mohl vyladit ping na 8 :D
Ale co nadělám; vyřešeno.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody