I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: [V] CTF KANY 2

Příspěvekod kanyETL » 02 čer 2025, 19:29

Naopak admin by mal byť schopný nebrať si každý hlúpy komentár osobne

Ja si nic osobne neberiem, ale ked toto individuom napise hned po mojom pripojeni na server "no nič došiel odchádzam primitvnosť v živote nestrpím."
A ked sa odpojim a pride a povie "primitiv je preč." tak nemusim byt detektiv aby som vedel, ze mysli mna.

tiež neprovokovať hráčov, len aby ich mohol po ich následnej reakcii mohol potrestať...

A ako som ho akoze provokoval ? Ze sa pripojim na server ?
Ten moj koment "chod plakat na forko Igor." som napisal az po tych jeho, ked som mu dal ban. Takze ja som ho k nicomu z tych jeho komentov nevyprovokoval.

2025-05-28 21:18:39 chod plakat na forko Igor.
2025-05-28 21:06:24 primitiv je preč.
2025-05-28 20:55:11 no nič došiel odchádzam primitvnosť v živote nestrpím.
kanyETL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

od Rumcajz » 02 čer 2025, 19:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod JumperS » 02 čer 2025, 22:20

Ten moj koment "chod plakat na forko Igor." som napisal az po tych jeho, ked som mu dal ban. Takze ja som ho k nicomu z tych jeho komentov nevyprovokoval.

:D Práve si použil presne ten argument čo ja, keď reagujem na tvoje nezmyselné kicky, až po tom ako mi ich dáš. Ty to odštartuješ kickom ja odpoveďou. Tá odpoveď (význam slova reagovať na nejakú akciu), keby si nevytvoril situáciu svojím prístupom nebola by moja reakcia na svete. Priznaj vinu ospravedlň sa hoďme to za hlavu. Vidíš, že sa to dá len nebuď prehnané prísny, keď máš dobrú myšlienku ale tak ako dneska na poslednej mape si ma kickol, že nesprevádzam pričom sekundu pred udelením kicku som zdvihol vlajku. Proste hráš, dostaneš na 5 sec. spect vidíš mňa inde ako by si chcel tak kick pričom nevidíš súvislosti a to je problém ja nevravím že tu hru chceš úmyselne kaziť ale niekedy by stačilo miesto kicku len napísať prečo nesprevádzaš ? a videl by si sekundu na to že beriem našu vlajku. Ja som temperamentný človek a nereagujem vždy správne to si priznám ale nikdy nereagujem zbytočne. Proste nemám rád krivdu a keď ju vidím tiež na ňu rád upozorním ale neznamená že vždy vidím do celej situácie a hneď si každý zaslúži permu. Takto tam neostane nik iba boti.

Ja to považujem za ukončené z mojej strany. Rád si zahrám s každým hráčom a to, že ma každý iný štýl (v súlade s pravidlami) robí hru zaujímavou.
Get Better
JumperS
Amatér
Amatér

Příspěvekod kanyETL » 03 čer 2025, 07:09

reagujem na tvoje nezmyselné kicky

Paci sa demo zo vcerajsej hry: https://upload.nolog.cz/download/681524 ... 94NNKURFQw

Staci si pozriet prvu minutu z dema, kde hned ako som sa napojil si nesprevadzal vlajkonosic isiel tunelom ty vrchom. Bol si upozorneny nasledne hned beriete dalsiu flagu zas nesprevadzas nasledne kick. A to som tam bol minutu. To ze neplnis mod hry, ked tam nie je admin je u teba normlane. A mas stastie ze dalsiu mapu som nemal este zapnute demo uz by si mal ban.

Na ten dalsi odstavec ani nebudem reagovat, lebo su to len bullshity, jasne je z toho dema vidiet ako klames.
kanyETL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JumperS » 03 čer 2025, 13:54

Jo toto si pridal z mapy blue ja som vravel o mape ktorá nasledovala, kde si ma kickol v tom ako som zobral s5 vlajku čo si sám priznal/nepriznal že bol bullshit. Sranda že vraj si netočil demo pri čom viem že si točil ale nakoľko tam chybuješ tak to ho tu nenahráš ale chápem.

Čo sa týka mapy blue vždy to robím, a aj budem za terajších pravidiel, že sprevádzam vrchom lebo je 90% šanca že hráč z T teamu dobehne vrchom na bočnú rampu pri rebríku a je mi lepšie ho zastaviť v tom mieste ako potom z dola strieľať hore. Viem, že sprevádzanie vy admini beriete doslova stáť pri vlajke, ja plním účel ochrany rovnako akurát nemusím stáť pól metra pri vlajke. Toto nebudem nikdy robiť inak lebo pravidla znejú: 1. Plnit úkoly módu.
Úkolem módu je krást vlajku a chránit vlajkonoše a naproti tomu získat ukradenou vlastní vlajku. ...

Nikde není napísane, že nemôžem chrániť vlajku tak že budem v inej pozícií ako je vlajka zabraňovať súperovi aby ju získal s5. Tiež je to ochrana vlajky.
Také pravidlo, že stáť pól metra na vlajke inak ban tu nevidím a ak ho admin vyžaduje nech si ho doplní na fórum alebo je to potom len jeho individuálny prístup nie oficiálne pravidlo.

Dokonalý príklad individuálneho prístupu k pravidlám si ukázal ty, keď si na tej istej mape kempil na vlajke, ano viem, že si sa healoval ale po ukončení healu si mal opustiť a ty si tam na 5 krát čo som sa oživil ostal a vždy ked niekto išiel si zabehol za roh a keď vzal vlajku si ho rushol z ct strany. Len mne si to urobil 3 krát za sebou a mal si pri tom už full životy. A v tomto zas pravidlá hovoria jasne: U vlastní vlajky se hráč zdržuje jen po dobu doplnění života.
V tomto momente si ty tak isto porušil pravidlá nemal si tam čo čupieť za rohom a ked som ta na to upozornil si prestal. Proste za mna je mi to jedno ale išlo mi len o princíp že tie pravidla su napísane ako sú a pokiaľ zbieraš vlajky hráš teamovo tak si nemyslím že porušuješ pravidla v tom demu vidíš že hrám s teamom nazbieral som tam len ja v tom deme asi 5 vlajok, nekempil som nechasoval som killy, vždy som bral vlajku. Takže kick za nesprevádzanie je za mňa zbytočný lebo to nemáme nikde zakázane alebo napísane ako presne musíš chrániť vlajkonosiča. Ja ho chránim tak, že k nemu nikoho nepustím na dostrel a vždy idem prvý pozrieť za roh a podobne. Nemyslím si že to je proti pravidlám a ak áno tak si ich doplnte.
Get Better
JumperS
Amatér
Amatér

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy