• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V] CTF KANY 2
bezdôvodný ban po tom čo mi dal ban na 10 minút čo som spomínal v inej téme. zas po 2 minútach odišiel ako vždy ked sa odpojím ja. Potom som sa pripojil s5 vrátil sa kany po 10 minutách lebo ma tam videl zas hrať. Kde som od toho banu nepovedal žiadnu urážku neprešlo ani 15 minút napísal som dokopy 5 správ ohľadom hry žiadna urážka nič na nikoho a hneď zas jak sa napojil kany ban na 6 hodín ani som si nevšimol že tam je hneď ban. je to v hl stats cele a čerešnička na torte okamžitá správa od kanyho: 2025-05-28 21:18:39 |ETL|_kany chod plakat na forko Igor
vtedy som si všimol že tam je sekundu potom mi dal ban
Normálne to tu nevidíte že zneužíva práva a normálne si honí ego na mne ? extremer ty si už slepí ? rob si poriadok fakt je to hrôza jak to vedieš celé kedysi by si toto admin dovolil a bolo by to to posledné čo urobil. Fakt gratulujem normálne som podporoval tento portál 15 rokov. ... fakt takýto primitív mi tu ide kaziť deň ?
vtedy som si všimol že tam je sekundu potom mi dal ban

Normálne to tu nevidíte že zneužíva práva a normálne si honí ego na mne ? extremer ty si už slepí ? rob si poriadok fakt je to hrôza jak to vedieš celé kedysi by si toto admin dovolil a bolo by to to posledné čo urobil. Fakt gratulujem normálne som podporoval tento portál 15 rokov. ... fakt takýto primitív mi tu ide kaziť deň ?
Get Better
- JumperS
- Amatér
[V] CTF KANY 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF KANY 2
Prvy ban na 10 minut- 2025-05-28 20:55:11 no nič došiel odchádzam primitvnosť v živote nestrpím.
Bolo to hned ako som prisiel na server ani slovo som ti nepovedal snazil sa ma aj ked nepriamo urazit
Druhy ban na 6 hodin - 2025-05-28 21:06:24 primitiv je preč.
este nieco ?
Bolo to hned ako som prisiel na server ani slovo som ti nepovedal snazil sa ma aj ked nepriamo urazit
Druhy ban na 6 hodin - 2025-05-28 21:06:24 primitiv je preč.
este nieco ?
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Dávaš mi BAN za niečo za čo si nebol na serveri ? za čo nevieš na koho bolo myslené ? to kde sme ? To srandujete
? TOTO DOKAZUJE ŽE SI NA MNA Nadrážaný JAK VLHKÁ TRINÁSTKA
. odídeš zo servera do hlstats chatu ?
normálne ja žasnem aké dno sa dá ešte preraziť ?. Normálne si prejdi históriu celého môjho chatu a daj mi 180000 banov
lebo som niekedy niečo napísal. Slovo primitívnosť není urážka a v tvojom prípade to je dokonca kompliment ale budíš. Som zvedavý či dôjde hl. server adminovi aký si a aký máš ku mne absolútne neprimeraný prístup a dačo vyrieši alebo ako vždy sa to zametie lebo tu je to úplne jasné. <3 som rád že som v tvojej hlave už dlhé roky a bavíš ma kanyčko moc.
Popravde ti poviem, že úplný hrot je dať niekomu ban na chat a potom ho v chate ponižovať trápnymi rečami choď plakať na fórko
z ktorého si prišiel a kde si sledoval môj chat cez hl stats, dal mi ban a napísal úbohú vetu keď sa nemôžem brániť si fakt hrdina a strašne by som chcel vidieť čo za úbožiak musíš byť a je to realita a keď si admini myslia opak tak kľudne pozrite si jeho správanie ku mne a neustálu provokáciu, nakoľko sa tomu iba gamesites prizerá nemienim si klásť servítku pred ústa lebo je to výslovná úbohosť čo stváraš kanyčko. Žijem v tvojej hlave <3 FOR FREE

Popravde ti poviem, že úplný hrot je dať niekomu ban na chat a potom ho v chate ponižovať trápnymi rečami choď plakať na fórko

Get Better
- JumperS
- Amatér
Inač 500€ čakám si tu bol hrdina že si nikdy nebol afk v specte a klamal a mlžil jedna radosť... extremer potvrdil sám, tak čakám <3 lóve <3
Get Better
- JumperS
- Amatér
Ja k tebe uz nemam moc co pisat, ale dam ti radu a to zadarmo vyhladaj odbornu pomoc.
PS: mna len udivuje,ze 90 % hracov co sa sem chodi stazovat, realne porusuje pravidla a potom tu placu ako im kazdy ublizuje
PS: mna len udivuje,ze 90 % hracov co sa sem chodi stazovat, realne porusuje pravidla a potom tu placu ako im kazdy ublizuje

-
kanyETL - CS 1.6 Admin
JumperS píše:Inač 500€ čakám si tu bol hrdina že si nikdy nebol afk v specte a klamal a mlžil jedna radosť... extremer potvrdil sám, tak čakám <3 lóve <3
ja som napisal "Mozme dat deal, za kazde demo so mnou rano ako budem afk ti poslem ja 500 € "
je tam slovo "demo" a "rano" ja viem ze ti to musim asi vysvetlit, ale ja nebyvam rano na serveri max vikend
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Normálne sa nepostavíš za svoje slovo ani. Nečudujem sa nemá žiadnu cenu. Ja mám vyhľadať pomoc ? Ja neporušujem pravidla ty nedonosenec. Ty si ma začal bezdôvodne kickovať a čuduješ sa že ti potom niečo napíšem. Si úbohý normalne tu rob zo seba morálny kompas pri čom kazíš hru hráčom ktorý ťa zabijú. Si v tom legenda a každý sa z tebe smeje na serveri mám plné dms ludí čo mi píšu aký si kkt. a vždy kickuješ keď ťa niekto zabije lebo si slabý kus a vyhováraš sa že neplnia mód pričom dávaš nezmyselne kicky a sám to vieš. Fakt sa zamysli nad svojou existenciou a kľudne zváž svoj duševný stav a vhodnosť byť hráčom, nie to adminom.
Get Better
- JumperS
- Amatér
Na serveri sa spravas ako idiot, myslim ze v osobnom zivote to nebude inak a co cakas potom ? Ked neporusujes pravdila a som podla teba pri tebe zaujaty, tak preco nemas ani jedno demo ? Ved ked vies, ze ti nepravom "ublizujem" tak automaticky ked pridem na server by si mal tocit demo a toto s tebou, ze sa nevies spravat trva od kedy si zacal hravat zase csko.
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Ja nemám prečo točiť demo a keď prídeš a dáš mi okamžite kick niekedy ani nevidím že si tam a hneď kick ... ja tu hru hrám pre relax a nie pre idiota ako ty. A fakt, že si ty nepridal ešte ani jeden dôkaz tvojich počinov, kickov a podobne dokazuje že to bolo neprávom. Toľko málo stačilo pridať video a bol by som tíško ale to neurobíš.
A vysvetli mi ako to, že keď je tam iný admin, ktorýkoľvek nikto mi nedá ban ani len kick ? V celom mojom banliste z ctf si len ty. Veď ja nič neporušujem to že ty prídeš a zoberieš vlajku a ja som v tej sekunde na druhej strane mapy, neznamená že porušujem pravidlá, sa mam teleportovať ku tebe či zapnúť speed hack ? Proste toto su tvoje kicky ktoré dávaš a skrývaš sa za pravidlá pričom jasne zneužívaš práva. A robíš to hráčom, ktorý ťa zabíjajú a sú lepší od teba a to je fakt, lebo kedysi si ešte aj hrával a ako tak ti to šlo teraz prídeš mna kicknut, nahnevať dať ban a ideš preč. A nemienim reagovať na tvoje úbohé správy, kde len klameš čo tu už potvrdil extremer. Nahraj dema mojích kickov alebo sa ani nevyjadruj k tejto téme. A btw presne tento slovník si použil, keď si nám nadával vo voice chate do idiotov lebo ťa zabil bot a nik ťa nestrážil, keď si mal vlajku. Som rád, že začínaš ukazovať svoju pravú tvár.
A vysvetli mi ako to, že keď je tam iný admin, ktorýkoľvek nikto mi nedá ban ani len kick ? V celom mojom banliste z ctf si len ty. Veď ja nič neporušujem to že ty prídeš a zoberieš vlajku a ja som v tej sekunde na druhej strane mapy, neznamená že porušujem pravidlá, sa mam teleportovať ku tebe či zapnúť speed hack ? Proste toto su tvoje kicky ktoré dávaš a skrývaš sa za pravidlá pričom jasne zneužívaš práva. A robíš to hráčom, ktorý ťa zabíjajú a sú lepší od teba a to je fakt, lebo kedysi si ešte aj hrával a ako tak ti to šlo teraz prídeš mna kicknut, nahnevať dať ban a ideš preč. A nemienim reagovať na tvoje úbohé správy, kde len klameš čo tu už potvrdil extremer. Nahraj dema mojích kickov alebo sa ani nevyjadruj k tejto téme. A btw presne tento slovník si použil, keď si nám nadával vo voice chate do idiotov lebo ťa zabil bot a nik ťa nestrážil, keď si mal vlajku. Som rád, že začínaš ukazovať svoju pravú tvár.
Get Better
- JumperS
- Amatér
Praveze ty mas tocit demo, ked si myslis ze admin porusuje pravidla. Precitaj si to prosim ta: jak-nahlasit-admina-t61814.html
ak nevies citat s porozumenim znamena to, ze ked nahlasujes admina mas mat dokaz TY !
Co to trepes prosim ta ? ved ty si dostal ban ze mi nadaval vo voice, riesili sme to v tvojej nezmyselnej ziadosti o admina: post1177002.html#p1177002
ak nevies citat s porozumenim znamena to, ze ked nahlasujes admina mas mat dokaz TY !
A btw presne tento slovník si použil, keď si nám nadával vo voice chate do idiotov lebo ťa zabil bot a nik ťa nestrážil, keď si mal vlajku.
Co to trepes prosim ta ? ved ty si dostal ban ze mi nadaval vo voice, riesili sme to v tvojej nezmyselnej ziadosti o admina: post1177002.html#p1177002
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Všetci dobre vieme čo je napísane v nejakom vzore. Tebe nedošlo, že ja nemám dôvod si točiť demo počas normálnej hry a aj keby som točil len, keď ty prídeš tak nestihnem ani zapnúť a mám kick od teba proste už nevypisuj žvásty keď sám si nepochopil čo som písal. Ja mam predvídať, kedy sa pripojíš a vopred si púšťať demo možem ťa vieš čo. Celá tvoja zbytočná existencia a argumenty stoja za to čo sám si 0.
A áno riešili sme to tam a zas si nič nedodal len trápne klamstvá ako aj teraz. Nadával si nám do voice chatu a keď som ti odpovedal si mi dal ban. Proste robíš to prefíkane aby ti to nik nedokázal. Nič nepíšeš len voice chat a kickneš hráča nahneváš ho a potom ban za nadávky. Si v tom legenda a čakám nech ťa už HLSA vyzve doložiť tie demá alebo táto téma nemá zmysel s tebou to nevedie nikde. Ďalej zneužívaj práva a hoň si ego jedinou formou ako zatiaľ dokážeš a keď skončí gamesites, tvoj životný úspech skončí rovnako. Nejdem ti dávať už ani sekundu môjho času a pozornosti si definícia úbohosti človeka a máš zmýšľanie primáta v zoo, nemienim pokračovať v konverzácií s tebou nemá to zmysel, ak chce hlsa niečo vyriešiť alebo zlepšiť dostal odo mňa viac podnetov, ktoré si vie doložiť dôkazom z hl stats a dema. Jedno sa už ukázalo fejkuješ aktivitu. POTVRDENÉ
Prídeš na server odídem.
A áno riešili sme to tam a zas si nič nedodal len trápne klamstvá ako aj teraz. Nadával si nám do voice chatu a keď som ti odpovedal si mi dal ban. Proste robíš to prefíkane aby ti to nik nedokázal. Nič nepíšeš len voice chat a kickneš hráča nahneváš ho a potom ban za nadávky. Si v tom legenda a čakám nech ťa už HLSA vyzve doložiť tie demá alebo táto téma nemá zmysel s tebou to nevedie nikde. Ďalej zneužívaj práva a hoň si ego jedinou formou ako zatiaľ dokážeš a keď skončí gamesites, tvoj životný úspech skončí rovnako. Nejdem ti dávať už ani sekundu môjho času a pozornosti si definícia úbohosti človeka a máš zmýšľanie primáta v zoo, nemienim pokračovať v konverzácií s tebou nemá to zmysel, ak chce hlsa niečo vyriešiť alebo zlepšiť dostal odo mňa viac podnetov, ktoré si vie doložiť dôkazom z hl stats a dema. Jedno sa už ukázalo fejkuješ aktivitu. POTVRDENÉ
Prídeš na server odídem.
Get Better
- JumperS
- Amatér
nestihnem ani zapnúť a mám kick od teba
1- nikdy nedavam kick bez dovodu
2- vzdy najprv upozornim hraca
Nadával si nám do voice chatu a keď som ti odpovedal si mi dal ban
toto vobec nie je pravda

Proste robíš to prefíkane aby ti to nik nedokázal.
hej robim to prefikane a potom budem nadavat celemu serveru na voice chat
ja voice chat z 99 % casu co havam csko nepouzivam to moze potvrdit kazdy kto hrava ctf, bud pisem na sklo alebo do chatu
Prídeš na server odídem.
chvalabohu
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Že upozornim hrača pred kickom
DD ty klameš sam seba pleško..

- Pinheira
- Amatér
Pinheira píše:Že upozornim hrača pred kickomDD ty klameš sam seba pleško..
Upozornenie je, aj ked pisem na sklo co robim skoro stale. To moze potvrdit hadam kazdy admin, ktory ma pozna z CTF.
Ale co si ty za pacienta veru netusim

-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Už z tejto sťažnosti je vidno, že obaja máte medzi sebou osobný konflikt, takže si myslím, že chyba je v tomto prípade na oboch stranách... Ak hráč nebude písať nezmysly do chatu, tak admin na neho nemá dôvod reagovať. Naopak admin by mal byť schopný nebrať si každý hlúpy komentár osobne a tiež neprovokovať hráčov, len aby ich mohol po ich následnej reakcii mohol potrestať...
Aj keď od hráča nemusela prísť ani jedna z tých správ, tak oba bany na chat mi prídu prehnané.
Sťažnosť oprávnená
Aj keď od hráča nemusela prísť ani jedna z tých správ, tak oba bany na chat mi prídu prehnané.
Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 2 • 1, 2