• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] CTF1
Zas a znovu Vás vítám,
Tentokrát to není Panky, i když se mě snažil nachytat chlapec. Je to admin "Nenadavaj"
Mapa de_dust4ever2
Panky je mi jasné že si mu napsal aby si na mě dával pozor
Nu byl chvilku ve spectu.
Ve spectu nenapsal ani jediné upozornění na mě. Za to pán Panky se asi poučil a upozornoval mě párkrát (Stejně ti to nepomůže), jeho jsem akceptoval. Ale to bylo na minulé mapě de_dust2. Jo a ještě něco Panky, asi 3x jsem psal do chatu a ty si mi neodpověděl a dělal si mrtvého. Jak ty tak já. Taky budu příště ignorovat chat
Poté co odešel Panky šel náš hrdina "Nenadavaj" hrát a počas co hrál asi cirka 7-8 minut mi dal ban
Znovu a opět postup uletěl. (Doporučil bych přeškolení adminů.)
Nuže, chtěl bych se na sebe podívat, určitě má u sebe demo, které precizně nahrával počas hraní
Jde vidět že vy nováčci o mě moc nevíte. Tolik vyhružek na mojí osobu tu už bylo, jak si budou hlídat moje hraní každý den atd.. A stejně se nic nedělo. Za svým stylem hraní si stojím a nehodlám ho změnit
Opravdu mě nesere nějaký hodinový ban. Jen si rád popíšu s adminama bud zde, nebo ve hře. Taková KACENKA by mohla vyprávět. Nebo ještě něco staršího jako např. pan Cobertti. Užovečka jedna malá
(Měl jsem ho rád :*)
[=] Dostal jsi trest od admina: Nenadavaj
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 60 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Spawn Kill]
[=] Zabanovany nickname: Teplousek
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:39006386
[=] Zabanovana IP: 89.102.102.106
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Tentokrát to není Panky, i když se mě snažil nachytat chlapec. Je to admin "Nenadavaj"
Mapa de_dust4ever2
Panky je mi jasné že si mu napsal aby si na mě dával pozor

Nu byl chvilku ve spectu.
Ve spectu nenapsal ani jediné upozornění na mě. Za to pán Panky se asi poučil a upozornoval mě párkrát (Stejně ti to nepomůže), jeho jsem akceptoval. Ale to bylo na minulé mapě de_dust2. Jo a ještě něco Panky, asi 3x jsem psal do chatu a ty si mi neodpověděl a dělal si mrtvého. Jak ty tak já. Taky budu příště ignorovat chat

Poté co odešel Panky šel náš hrdina "Nenadavaj" hrát a počas co hrál asi cirka 7-8 minut mi dal ban

Znovu a opět postup uletěl. (Doporučil bych přeškolení adminů.)

Nuže, chtěl bych se na sebe podívat, určitě má u sebe demo, které precizně nahrával počas hraní

Jde vidět že vy nováčci o mě moc nevíte. Tolik vyhružek na mojí osobu tu už bylo, jak si budou hlídat moje hraní každý den atd.. A stejně se nic nedělo. Za svým stylem hraní si stojím a nehodlám ho změnit

Opravdu mě nesere nějaký hodinový ban. Jen si rád popíšu s adminama bud zde, nebo ve hře. Taková KACENKA by mohla vyprávět. Nebo ještě něco staršího jako např. pan Cobertti. Užovečka jedna malá

[=] Dostal jsi trest od admina: Nenadavaj
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 60 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Spawn Kill]
[=] Zabanovany nickname: Teplousek
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:39006386
[=] Zabanovana IP: 89.102.102.106
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
[Vyřešeno] CTF1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF1
Ahoj,
má trpělivost je u konce, takže je zapotřebí, abych zasáhl.
Samozřejmě pokud jsi byl upozorňován mapu předtím, neznamená to, že tě musí upozorňovat opět, tebe už vůbec ne. Neustále porušuješ pravidla a myslíš si, že tady budeš z adminů dělat blbečky.
Prozatím máš ode mne dárek následující: http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... hp?bid=305
Bude-li se to opakovat, budou mnohem delší bany, já už si tě pohlídám.
Máš 24 hodin na dodání důkazů, pokud máš, že admin porušuje pravidla, poté to tu uzavřeme.
V tomto případě admin tě však upozorňovat nemusel.
Stížnost tedy zamítám.
má trpělivost je u konce, takže je zapotřebí, abych zasáhl.
Samozřejmě pokud jsi byl upozorňován mapu předtím, neznamená to, že tě musí upozorňovat opět, tebe už vůbec ne. Neustále porušuješ pravidla a myslíš si, že tady budeš z adminů dělat blbečky.
Prozatím máš ode mne dárek následující: http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... hp?bid=305
Bude-li se to opakovat, budou mnohem delší bany, já už si tě pohlídám.
Máš 24 hodin na dodání důkazů, pokud máš, že admin porušuje pravidla, poté to tu uzavřeme.
V tomto případě admin tě však upozorňovat nemusel.
Stížnost tedy zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] CTF1
Izmael píše: Bude-li se to opakovat, budou mnohem delší bany, já už si tě pohlídám.
Pohlídáš? To už jsem někde slyšel.

Jinak Vánoce už byly, ale i tak děkuji, za týden tu jsem zas

A věř mi, ja se svého stylu hraní nevzdám

Můžeš vyhrožovat jak chceš, moc dobře víš že tě neloslechnu.. Zbytečně si přidělaváš starosti milý zlatý.
Hezký den.
-
Teplousek - Zkušený
Tohle jsem taky slyšel a nejsi první ani poslední, kdo to píše, my to přežijeme.
Budeš porušovat pravidla, budeš dostávat tresty.
Příště to může být perma, zkus se zamyslet, zda to stojí za to. Přeci hrát podle pravidel, jako ostatní, je normální a není nic špatného z naší strany, že to hlídáme. Kdybys vždy hrál dle pravidel, tak tuhle stížnost nenapíšeš.

Budeš porušovat pravidla, budeš dostávat tresty.
Příště to může být perma, zkus se zamyslet, zda to stojí za to. Přeci hrát podle pravidel, jako ostatní, je normální a není nic špatného z naší strany, že to hlídáme. Kdybys vždy hrál dle pravidel, tak tuhle stížnost nenapíšeš.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Jako ostatní? Neblazni chlape.. Však 90% lidi na tom serveru má plnění povinností u zadní části těla..
-
Teplousek - Zkušený
• Stránka 1 z 1