I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] CTF1

Příspěvekod Teplousek » 04 led 2019, 00:58

Zas a znovu Vás vítám,
Tentokrát to není Panky, i když se mě snažil nachytat chlapec. Je to admin "Nenadavaj"
Mapa de_dust4ever2
Panky je mi jasné že si mu napsal aby si na mě dával pozor :lol:
Nu byl chvilku ve spectu.
Ve spectu nenapsal ani jediné upozornění na mě. Za to pán Panky se asi poučil a upozornoval mě párkrát (Stejně ti to nepomůže), jeho jsem akceptoval. Ale to bylo na minulé mapě de_dust2. Jo a ještě něco Panky, asi 3x jsem psal do chatu a ty si mi neodpověděl a dělal si mrtvého. Jak ty tak já. Taky budu příště ignorovat chat ;)
Poté co odešel Panky šel náš hrdina "Nenadavaj" hrát a počas co hrál asi cirka 7-8 minut mi dal ban :D
Znovu a opět postup uletěl. (Doporučil bych přeškolení adminů.) ;)
Nuže, chtěl bych se na sebe podívat, určitě má u sebe demo, které precizně nahrával počas hraní :lol:

Jde vidět že vy nováčci o mě moc nevíte. Tolik vyhružek na mojí osobu tu už bylo, jak si budou hlídat moje hraní každý den atd.. A stejně se nic nedělo. Za svým stylem hraní si stojím a nehodlám ho změnit :D
Opravdu mě nesere nějaký hodinový ban. Jen si rád popíšu s adminama bud zde, nebo ve hře. Taková KACENKA by mohla vyprávět. Nebo ještě něco staršího jako např. pan Cobertti. Užovečka jedna malá :P (Měl jsem ho rád :*)Obrázek
[=] Dostal jsi trest od admina: Nenadavaj
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 60 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Spawn Kill]
[=] Zabanovany nickname: Teplousek
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:39006386
[=] Zabanovana IP: 89.102.102.106
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Obrázek

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Teplousek
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] CTF1

od Rumcajz » 04 led 2019, 00:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CTF1

Příspěvekod Izmael » 04 led 2019, 02:20 VIP

Ahoj,

má trpělivost je u konce, takže je zapotřebí, abych zasáhl.
Samozřejmě pokud jsi byl upozorňován mapu předtím, neznamená to, že tě musí upozorňovat opět, tebe už vůbec ne. Neustále porušuješ pravidla a myslíš si, že tady budeš z adminů dělat blbečky.

Prozatím máš ode mne dárek následující: http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... hp?bid=305

Bude-li se to opakovat, budou mnohem delší bany, já už si tě pohlídám.

Máš 24 hodin na dodání důkazů, pokud máš, že admin porušuje pravidla, poté to tu uzavřeme.
V tomto případě admin tě však upozorňovat nemusel.

Stížnost tedy zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] CTF1

Příspěvekod Teplousek » 04 led 2019, 10:23

Izmael píše: Bude-li se to opakovat, budou mnohem delší bany, já už si tě pohlídám.

Pohlídáš? To už jsem někde slyšel. ;) A bylo to zrovna od tebe. A stejně se nic nedělo. Velké řeči byly jak budeš chodit na no steam a každý den mě budeš sledovat.. Achjo, vyhrožování nic jiného :D
Jinak Vánoce už byly, ale i tak děkuji, za týden tu jsem zas :)
A věř mi, ja se svého stylu hraní nevzdám :D Tímhle si mě ještě víc vyprovokoval a já se těm hráčům na serveru budu mstít. :!: :twisted:
Můžeš vyhrožovat jak chceš, moc dobře víš že tě neloslechnu.. Zbytečně si přidělaváš starosti milý zlatý.

Hezký den.
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 04 led 2019, 10:31 VIP

Tohle jsem taky slyšel a nejsi první ani poslední, kdo to píše, my to přežijeme. :lol:
Budeš porušovat pravidla, budeš dostávat tresty.

Příště to může být perma, zkus se zamyslet, zda to stojí za to. Přeci hrát podle pravidel, jako ostatní, je normální a není nic špatného z naší strany, že to hlídáme. Kdybys vždy hrál dle pravidel, tak tuhle stížnost nenapíšeš. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Teplousek » 04 led 2019, 12:39

Jako ostatní? Neblazni chlape.. Však 90% lidi na tom serveru má plnění povinností u zadní části těla..
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy