• Stránka 1 z 1
Dotaz COD1
Ahoj, rád bych brzy zažádal o administrátorská práva na server COD1 a mám k tomu pár otázek.
Kdysi dávno jsem na jiném serveru(konkurenčním) měl permanentní ban, je fakt, že to nevypadá dobře, ale je to už dost dávno, je v tom velký problém ? Dále v současnosti hraji především na NS (lepší ping), steam ACC ale samozřejmě vlastním už cca 12 let.
Na serveru hraji denně(téměř) a málokdy potkám nějakého administrátora, ale často potkávám hráče, kteří porušují pravidla (nadávky, camp, minování dveří,plant/defuse apod.). Ačkoli s adminováním CS serverů nemám zkušenosti žádné, nemyslím si, že by na tom bylo něco těžkého(video návod jsem zahlédl i na fóru). Věkem splňuji dávno a na serveru se vesměs vždy chovám slušně. Nějaké menší slovní rozepře jsem s pár lidmi měl, ale v rámci slušnosti (asi to lze i vytáhnout z konzole, nevím to jistě).
Další moje otázka je, zda jde přenést mé extravip, v případě získání administrátorských práv, na můj steam ACC společně i s mým osobním rankem (kdybych měl nízký rank neptám se na to, ale motám se velmi blízko top15, tak bych to umístění a levely charakterů nerad ztratil). TS3 popravdě zatím nepoužívám, ale v případě potřeby...
Myslím si, že mám co nabídnout, hraji na serveru podstatně častěji než administrátoři o kterých vím (soso,owned) a tím pádem bych mohl tyto drobnější prohřešky mohl řešit a bylo by tam konečně slušně a hratelně.
Jaký máte názor ? Myslíte, že v současné době lze získat administrátorská práva ? Máte vůči mé osobě nějaké postřehy či výtky na které bych se měl zaměřit ? Předem děkuji za odpovědi především lidí, kteří mě znají.
Kdysi dávno jsem na jiném serveru(konkurenčním) měl permanentní ban, je fakt, že to nevypadá dobře, ale je to už dost dávno, je v tom velký problém ? Dále v současnosti hraji především na NS (lepší ping), steam ACC ale samozřejmě vlastním už cca 12 let.
Na serveru hraji denně(téměř) a málokdy potkám nějakého administrátora, ale často potkávám hráče, kteří porušují pravidla (nadávky, camp, minování dveří,plant/defuse apod.). Ačkoli s adminováním CS serverů nemám zkušenosti žádné, nemyslím si, že by na tom bylo něco těžkého(video návod jsem zahlédl i na fóru). Věkem splňuji dávno a na serveru se vesměs vždy chovám slušně. Nějaké menší slovní rozepře jsem s pár lidmi měl, ale v rámci slušnosti (asi to lze i vytáhnout z konzole, nevím to jistě).
Další moje otázka je, zda jde přenést mé extravip, v případě získání administrátorských práv, na můj steam ACC společně i s mým osobním rankem (kdybych měl nízký rank neptám se na to, ale motám se velmi blízko top15, tak bych to umístění a levely charakterů nerad ztratil). TS3 popravdě zatím nepoužívám, ale v případě potřeby...
Myslím si, že mám co nabídnout, hraji na serveru podstatně častěji než administrátoři o kterých vím (soso,owned) a tím pádem bych mohl tyto drobnější prohřešky mohl řešit a bylo by tam konečně slušně a hratelně.
Jaký máte názor ? Myslíte, že v současné době lze získat administrátorská práva ? Máte vůči mé osobě nějaké postřehy či výtky na které bych se měl zaměřit ? Předem děkuji za odpovědi především lidí, kteří mě znají.

Isle of Jura = nejlepší whiskey

-
frydas - Zkušený
Dotaz COD1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dotaz COD1
nabory-adminu-f695.html
Sem napíš podľa vzoru svoju žiadosť.
HLSA, alebo niekto vyšší sa ti určite vyjadrí... 
Sem napíš podľa vzoru svoju žiadosť.

-
asdfJB - Spamerův sluha
já právě schválně nepsal okamžitě žádost, zajímalo mě vyjádření hráčů či administrátorů z toho serveru, jestli by mě jako administrátora přijali jak oni, tak i hráči

-
frydas - Zkušený
Tvoje VIP by se ti přesunulo, ovšem tvoje statistiky nikoliv.
Zkus podat žádost o práva, když ten permanentní ban byl před takovou dobou
Zkus podat žádost o práva, když ten permanentní ban byl před takovou dobou

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
je to škoda, mám téměř nejvyšší lvl v commandovi na serveru
ale hádám, že brzy stejně bude restart, ale máte asi pravdu, zkusím o to zažádat a třeba projdu 

-
frydas - Zkušený
vyskúšaj a uvidíš...z mojej strany dávam doporučenie v prípade že sľúbiš, že sa budeš správať tak, ako sa patrí. aktivita skvelá, správanie ( nevšimol som si nejaké silnejšie nadávky ALE, písať niekomu že je retardovaný, je troška nevhodné) a jednu pripomienku mám k mínam. Míny sa môžu dávať všade, tak pozor na to aby nedošlo k nedorozumeniu 

šošo: Všetko zlé je na niečo dobré
-
sosko - Pokročilý
• Stránka 1 z 1