Vše ohledně kategorie serverů: Call of Duty

Dotaz COD1

Příspěvekod frydas » 19 lis 2016, 00:24

Ahoj, rád bych brzy zažádal o administrátorská práva na server COD1 a mám k tomu pár otázek.
Kdysi dávno jsem na jiném serveru(konkurenčním) měl permanentní ban, je fakt, že to nevypadá dobře, ale je to už dost dávno, je v tom velký problém ? Dále v současnosti hraji především na NS (lepší ping), steam ACC ale samozřejmě vlastním už cca 12 let.
Na serveru hraji denně(téměř) a málokdy potkám nějakého administrátora, ale často potkávám hráče, kteří porušují pravidla (nadávky, camp, minování dveří,plant/defuse apod.). Ačkoli s adminováním CS serverů nemám zkušenosti žádné, nemyslím si, že by na tom bylo něco těžkého(video návod jsem zahlédl i na fóru). Věkem splňuji dávno a na serveru se vesměs vždy chovám slušně. Nějaké menší slovní rozepře jsem s pár lidmi měl, ale v rámci slušnosti (asi to lze i vytáhnout z konzole, nevím to jistě).
Další moje otázka je, zda jde přenést mé extravip, v případě získání administrátorských práv, na můj steam ACC společně i s mým osobním rankem (kdybych měl nízký rank neptám se na to, ale motám se velmi blízko top15, tak bych to umístění a levely charakterů nerad ztratil). TS3 popravdě zatím nepoužívám, ale v případě potřeby...
Myslím si, že mám co nabídnout, hraji na serveru podstatně častěji než administrátoři o kterých vím (soso,owned) a tím pádem bych mohl tyto drobnější prohřešky mohl řešit a bylo by tam konečně slušně a hratelně.
Jaký máte názor ? Myslíte, že v současné době lze získat administrátorská práva ? Máte vůči mé osobě nějaké postřehy či výtky na které bych se měl zaměřit ? Předem děkuji za odpovědi především lidí, kteří mě znají. :)
Obrázek[/url]

Isle of Jura = nejlepší whiskey :)
frydas
Zkušený
Zkušený

Dotaz COD1

od Rumcajz » 19 lis 2016, 00:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dotaz COD1

Příspěvekod asdfJB » 19 lis 2016, 00:42 VIP

nabory-adminu-f695.html

Sem napíš podľa vzoru svoju žiadosť. :) HLSA, alebo niekto vyšší sa ti určite vyjadrí... :)
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod frydas » 19 lis 2016, 00:47

já právě schválně nepsal okamžitě žádost, zajímalo mě vyjádření hráčů či administrátorů z toho serveru, jestli by mě jako administrátora přijali jak oni, tak i hráči
Obrázek[/url]

frydas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ANGEEL » 19 lis 2016, 00:57 VIP

Tvoje VIP by se ti přesunulo, ovšem tvoje statistiky nikoliv.
Zkus podat žádost o práva, když ten permanentní ban byl před takovou dobou ;)
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod frydas » 19 lis 2016, 11:29

je to škoda, mám téměř nejvyšší lvl v commandovi na serveru :) ale hádám, že brzy stejně bude restart, ale máte asi pravdu, zkusím o to zažádat a třeba projdu :)
Obrázek[/url]

frydas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod sosko » 20 lis 2016, 21:42

vyskúšaj a uvidíš...z mojej strany dávam doporučenie v prípade že sľúbiš, že sa budeš správať tak, ako sa patrí. aktivita skvelá, správanie ( nevšimol som si nejaké silnejšie nadávky ALE, písať niekomu že je retardovaný, je troška nevhodné) a jednu pripomienku mám k mínam. Míny sa môžu dávať všade, tak pozor na to aby nedošlo k nedorozumeniu ;)
šošo: Všetko zlé je na niečo dobré
sosko
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Call of Duty Servery