Vše ohledně kategorie serverů: Public Servery

FF a TF na Pub serverech

Příspěvekod mefistos » 08 dub 2014, 05:43

zdravim vas pratele a kamaradi... tak sem si vecer pred praci zahral na jinem serveru a byl jsem mile prekvapen... meli tam jak zapnuty FF (FriendlyFire kde, kdyz ste zabili svojeho mel cca 7 moznosti co s vama udelat od ubrani hp po zakopani do zeme), TF (TeamFlash.. normalka.. standartni CS nemusim vysvetlovat) a zaroven meli super vec kde kdyz T bylo AFK tak po par sekundach se bomba automaticky presunula aktivnimu hraci... byl to cesky server nic ruskeho ani americkeho.. takze debatu o tom ze to nejde ani nemusime vest.... byla to prijemna zmena kdy si clovek musi davat pozor kam strili a kam flashuje.. proste stare dobre CS.. proc tyhle veci nejsou i u nas? apson Pub servery by takhle mely bejt nastaveny FF a TF je zakladnim bodem hry ne?
Obrázek
mefistos
Amatér
Amatér

FF a TF na Pub serverech

od Rumcajz » 08 dub 2014, 05:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FF a TF na Pub serverech

Příspěvekod eryteemo » 08 dub 2014, 08:40

FF je/byl na nějakém speciální PB serveru, Oldschool/Classic (možná už to zrušili, sorry za dezinformaci).
Upřímně si myslím, že zrušení TF a FF na public serverech je krok dopředu. Na serveru kde se scházejí neznámí hráči by se brzo objevila banda tro(t)lů, kteří by ostatní killovali i přes různé tresty.
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
eryteemo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod mefistos » 08 dub 2014, 08:48

na tom danem serveru bylo za 3 TK ban automaticky na 30 minut... + pokazdy kdyz ti nekdo dal TK tak sis mohl vybrat zda ho zabijes, kicknes.. etc etc... takze banda trotlu byla vyresena... :)
Obrázek
mefistos
Amatér
Amatér

Příspěvekod M4ch3C » 08 dub 2014, 12:12

Zdravím,

takže k ff -> Já hodím hečko na infernu do kina nebo na dust2 na long, tam zabiju dva své omylem a tím pádem si daný hráč bude semnou moci dělat co chce? Nebo z druhého pohledu každé 2 kola zabiju svého a on mě za to dá na kolo pod zem. Nesmysl.. nedalo by se hrát na těch serverech.

Teď k TF -> V chatu a logách nebylo nic jiného než kdo koho zaflashoval. Tudiž se to vyplo. Lidé proto schválně začali házet TF a tím pádem se to zrušilo.

Vše děláme pro zlepšení hratelnosti na serveru.
Pokud má někdo nějaké otázky pište mi PMky tu na webu.
Zde lock.
M4ch3C
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Public Servery