• Stránka 1 z 1
FPS
Čaute urćite to už niekto riešil predomnou, ale neviem to nájsť . Mam starší PC na ktorom mi ledva ide CS 1.6 . Mám s tým trochu problémy typu : Každú mapu mi raz sekne PC, lagujem, keď rozprávam do miku, lafujú mi módy a celkovo mapy ako crime. Pri skúške FPS mám 20 potom 30 potom 9 a takto mi to skáče. Niesom odborník, ale dá sa s tým niečo robiť ? Zvýšiť kvalitu hry bez toho aby som downloadoval programy atd... Ako hovorím mám starý PC a som rád, že tam mám CSko a nechcem sťahovať nejaké programy. Vďaka
PS : Za cca mesiac si idem kupovať new notebook, ale dovtedy by som uvítal nejaké rady
PS 2 : Aký ntb doporučujete ?
PS : Za cca mesiac si idem kupovať new notebook, ale dovtedy by som uvítal nejaké rady

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Re: FPS
Cecooo píše:Čaute urćite to už niekto riešil predomnou, ale neviem to nájsť . Mam starší PC na ktorom mi ledva ide CS 1.6 . Mám s tým trochu problémy typu : Každú mapu mi raz sekne PC, lagujem, keď rozprávam do miku, lafujú mi módy a celkovo mapy ako crime. Pri skúške FPS mám 20 potom 30 potom 9 a takto mi to skáče. Niesom odborník, ale dá sa s tým niečo robiť ? Zvýšiť kvalitu hry bez toho aby som downloadoval programy atd... Ako hovorím mám starý PC a som rád, že tam mám CSko a nechcem sťahovať nejaké programy. Vďaka
PS : Za cca mesiac si idem kupovať new notebook, ale dovtedy by som uvítal nejaké rady![]()
no zkus příkazy třeba z této stránky, kde je máš i popsané ... http://cskocool.jex.cz/menu/rady-pro-counter-strike/jak-nastavit-raty-snizit-ping-a .. tím by se ti mohlo zvýšit FPS .. potom ještě zadej gl_vsync 0 .. to ti hra nebude čekat na vertikální synchronizaci z grafiky a FPS by mohli hopnout na 100

-
Fatman - Pokročilý
Predstav si, že teraz začnem rozprávať po Japonsky.
Asi tak cudzie mi je čo si napísal ( to obl kompliment
)
Ale zjavne t osú príkazy do konzole, ktoré treba zadať. Skúsim, keď prídem domov a uvidíme. Dám vedieť
Asi tak cudzie mi je čo si napísal ( to obl kompliment

Ale zjavne t osú príkazy do konzole, ktoré treba zadať. Skúsim, keď prídem domov a uvidíme. Dám vedieť
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Cecooo píše:Predstav si, že teraz začnem rozprávať po Japonsky.
Asi tak cudzie mi je čo si napísal ( to obl kompliment)
poslal jsem ti stránku kde máš příkazy do konsole vysvětlené a to gl_vsync jsem ti vysvětlil taky

-
Fatman - Pokročilý
• Stránka 1 z 1