Zde můžete najít rady a návody k CSku.

FPS

Příspěvekod Cecooo » 26 bře 2014, 10:18 VIP

Čaute urćite to už niekto riešil predomnou, ale neviem to nájsť . Mam starší PC na ktorom mi ledva ide CS 1.6 . Mám s tým trochu problémy typu : Každú mapu mi raz sekne PC, lagujem, keď rozprávam do miku, lafujú mi módy a celkovo mapy ako crime. Pri skúške FPS mám 20 potom 30 potom 9 a takto mi to skáče. Niesom odborník, ale dá sa s tým niečo robiť ? Zvýšiť kvalitu hry bez toho aby som downloadoval programy atd... Ako hovorím mám starý PC a som rád, že tam mám CSko a nechcem sťahovať nejaké programy. Vďaka

PS : Za cca mesiac si idem kupovať new notebook, ale dovtedy by som uvítal nejaké rady :)
PS 2 : Aký ntb doporučujete ? :)
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

FPS

od Rumcajz » 26 bře 2014, 10:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FPS

Příspěvekod Fatman » 26 bře 2014, 12:18

Cecooo píše:Čaute urćite to už niekto riešil predomnou, ale neviem to nájsť . Mam starší PC na ktorom mi ledva ide CS 1.6 . Mám s tým trochu problémy typu : Každú mapu mi raz sekne PC, lagujem, keď rozprávam do miku, lafujú mi módy a celkovo mapy ako crime. Pri skúške FPS mám 20 potom 30 potom 9 a takto mi to skáče. Niesom odborník, ale dá sa s tým niečo robiť ? Zvýšiť kvalitu hry bez toho aby som downloadoval programy atd... Ako hovorím mám starý PC a som rád, že tam mám CSko a nechcem sťahovať nejaké programy. Vďaka

PS : Za cca mesiac si idem kupovať new notebook, ale dovtedy by som uvítal nejaké rady :)
PS 2 : Aký ntb doporučujete ? :)

no zkus příkazy třeba z této stránky, kde je máš i popsané ... http://cskocool.jex.cz/menu/rady-pro-counter-strike/jak-nastavit-raty-snizit-ping-a .. tím by se ti mohlo zvýšit FPS .. potom ještě zadej gl_vsync 0 .. to ti hra nebude čekat na vertikální synchronizaci z grafiky a FPS by mohli hopnout na 100 ;) .. pokud ani to nepomůže aby byl lepší průběh hry, tak tě čeká opravdu stáhnutí nějakého boostru na podporu počítače, viz třeba GameBooster od Razeru http://www.iobit.com/gamebooster.html .. nebo klasickej http://www.slunecnice.cz/sw/game-booster/ .. víc s tím udělaj nepůjde, protože je to prostě hra, která je na výkon PC závislá a zase velkou podporu PC v oblasti programů moc není.
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod CSTitan » 26 bře 2014, 13:33

gl_vsyn 0 gl_ansio 0 ...fps_max 99 skusil si ?
CSTitan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Cecooo » 26 bře 2014, 14:07 VIP

Predstav si, že teraz začnem rozprávať po Japonsky.

Asi tak cudzie mi je čo si napísal ( to obl kompliment :D )

Ale zjavne t osú príkazy do konzole, ktoré treba zadať. Skúsim, keď prídem domov a uvidíme. Dám vedieť
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Fatman » 26 bře 2014, 14:14

Cecooo píše:Predstav si, že teraz začnem rozprávať po Japonsky.

Asi tak cudzie mi je čo si napísal ( to obl kompliment :D )

Ale zjavne t osú príkazy do konzole, ktoré treba zadať. Skúsim, keď prídem domov a uvidíme. Dám vedieť

poslal jsem ti stránku kde máš příkazy do konsole vysvětlené a to gl_vsync jsem ti vysvětlil taky ;) .. stačí číst.
Fatman
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod CSTitan » 30 bře 2014, 18:52

Neaktívny topic,
lock.
CSTitan
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody