• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno]Fps
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po zmene harddisku (dal jsem tam lepší)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: No takže, naistaloval jsem znova csko a fps bylo mezi 50-60, tak jsem použil developer 1 a asi po 2 minutách jsem zahlédl i sedmičku
takže jsem nastavil externí grafiku jako výchozí, podle návodu Holdera (
).
Vypnul jsem vertikální synchronizaci, vypnul jsem lepší grafické zobrazování a vypnul i kvalitnější textury šup a najednou se objevila i osmička ale při pohledu na své spoluhráče klesne na 30-50... Takže neví někdo co stím v menu jsem měl dřív 450fps teď mám jen 115
za každou radu budu vděčný. Nemá cenu aby mi sem dával někdo tento odkaz problemy-pri-fps-t77539.html nebo tento najcastejsie-problemy-a-ich-riesenie-t68088.html Děkuji. 
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po zmene harddisku (dal jsem tam lepší)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: No takže, naistaloval jsem znova csko a fps bylo mezi 50-60, tak jsem použil developer 1 a asi po 2 minutách jsem zahlédl i sedmičku

Vypnul jsem vertikální synchronizaci, vypnul jsem lepší grafické zobrazování a vypnul i kvalitnější textury šup a najednou se objevila i osmička ale při pohledu na své spoluhráče klesne na 30-50... Takže neví někdo co stím v menu jsem měl dřív 450fps teď mám jen 115

[VIP] [EVIP]- Zombie mini 1
[VIP] [EVIP]- Furien 2
[VIP]- Capture the flag 3

Nevíš si s něčím rady, skus se ozvat, rád pomohu.
Steam: Funstorm
[VIP] [EVIP]- Furien 2

-
Funstorm - Zkušený
[Vyřešeno]Fps
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [řešíme]Fps
Ano všechny ovladače jsou dnes nově nainstalovány
a Windows update mám vypnutý stejně jako když jsem měl starý harddisk

a Windows update mám vypnutý stejně jako když jsem měl starý harddisk

[VIP] [EVIP]- Furien 2

[VIP] [EVIP]- Furien 2

-
Funstorm - Zkušený
No když tvrdíš že nemá cenu ti posílat odkazy na řešení,tak předpokládám že jsi všechny příkazy na FPS již zadal,měl bych tu jeden,který jsem na foru moc neviděl,a není ani v tom zvýšení fps - zkus cl_nosmooth 1 ,vypne to vyhlazování.Nicméně k té integrované grafice...proč sis nastavoval jako výchozí integrovanou?Pokud máš jen tu,tak to chápu,ale pokud máš v PC i druhou ne-integrovanou,tak používej tu,protože integrované se zase moc nepyšní výkonem.)
K "lagy při pohledu na ostatní hráče " bych dodal,že bych to já viděl na textury,GS má některé modely kvalitnější a rádi se sekají(fps dropy),avšak když tvrdíš že si zkoušel přenastavit textury,tak ani toto neplatí (tuto možnost znám z vlastních zkušeností).
K tomu Windows Updatu - může to být občas docela dost otravný,pořád instalovat aktualizace,ale rozhodně bys tuto službu měl mít zapnutou,neaktualizuje jen systém a jeho zabezpečení,ale i HW komponenty a mohlo by to vyřešit tvůj problém .
K "lagy při pohledu na ostatní hráče " bych dodal,že bych to já viděl na textury,GS má některé modely kvalitnější a rádi se sekají(fps dropy),avšak když tvrdíš že si zkoušel přenastavit textury,tak ani toto neplatí (tuto možnost znám z vlastních zkušeností).
K tomu Windows Updatu - může to být občas docela dost otravný,pořád instalovat aktualizace,ale rozhodně bys tuto službu měl mít zapnutou,neaktualizuje jen systém a jeho zabezpečení,ale i HW komponenty a mohlo by to vyřešit tvůj problém .
-
MrFruty - Mistr
MrFruty píše:No když tvrdíš že nemá cenu ti posílat odkazy na řešení,tak předpokládám že jsi všechny příkazy na FPS již zadal,měl bych tu jeden,který jsem na foru moc neviděl,a není ani v tom zvýšení fps - zkus cl_nosmooth 1 ,vypne to vyhlazování.Nicméně k té integrované grafice...proč sis nastavoval jako výchozí integrovanou?Pokud máš jen tu,tak to chápu,ale pokud máš v PC i druhou ne-integrovanou,tak používej tu,protože integrované se zase moc nepyšní výkonem.)
Ano

MrFruty píše:K "lagy při pohledu na ostatní hráče " bych dodal,že bych to já viděl na textury,GS má některé modely kvalitnější a rádi se sekají(fps dropy),avšak když tvrdíš že si zkoušel přenastavit textury,tak ani toto neplatí (tuto možnost znám z vlastních zkušeností).
Kdepak o lagy se nejedná

MrFruty píše:K tomu Windows Updatu - může to být občas docela dost otravný,pořád instalovat aktualizace,ale rozhodně bys tuto službu měl mít zapnutou,neaktualizuje jen systém a jeho zabezpečení,ale i HW komponenty a mohlo by to vyřešit tvůj problém .
To ano ale jelikož mám nelegální verzi os, (POZOR: měl jsem spoustu let legální windowsi ale po ztrátě všech cédéček a i kódů pro aktivaci jsem zlenivěl a obstaral si všechny win7 na jedno cd a jsem s tím spokojen, nechce kupovat legální win7 [hlavně když vím že mi na nich šlape jak má].) proto mám zakázanou službu Windows update ale vyzkoušet musím všechno

[VIP] [EVIP]- Furien 2

[VIP] [EVIP]- Furien 2

-
Funstorm - Zkušený
Tak buď sis to opravil na externí,aby jsi ze sebe neudělal kokosa,nebo já si spletl interní s externím...Nicméně to je teď nepodstatné.Co se týče těch "lagů" - tak ano,opravím se - měl jsem na mysli fps dropy,příště se vyjádřím lépe.
Momentálně mě nic navíc nenapadá,až mě napadne,dám vědět.
Momentálně mě nic navíc nenapadá,až mě napadne,dám vědět.
-
MrFruty - Mistr
Ok, jsem ráz za tvoje rady a tvou snahu
na editaci nemám práva a na to abych něco měnil už bylo pozdě
Ale ještě jednou díky

MrFruty píše:Tak buď sis to opravil na externí,aby jsi ze sebe neudělal kokosa

[VIP] [EVIP]- Furien 2

[VIP] [EVIP]- Furien 2

-
Funstorm - Zkušený
Počítač sis zkontroloval od virů a důkladně ho pročistil Ccleanerem?Máš vyplé všechny nepotřebné programy (torrenty,skype atd..) ?Popřípadně si vypni steam rozhrání ve hře.
-
MrFruty - Mistr
Není důvod dneska jsem měnil hadr a kromě cska, steamu a ovladačů nic jiného nemám
počkám na ten windows update už jsem na 83% 

[VIP] [EVIP]- Furien 2

[VIP] [EVIP]- Furien 2

-
Funstorm - Zkušený
Verbeš tam můžeš natahat během pár sekund,ale to tvůj případ nebude - teda ty mě pěkně ždímeš,asi to nechám na zkušenějších nebo na těch,kteří by věděli co dál ,bohužel 

-
MrFruty - Mistr
Ano jsem si vědom toho že tě docela "ždímám"
ale děkuju za ty rady
alespoň je vidět že v tom našem A-teamu nejsme samí ****
uvidím zkusím ještě pár "fíglů" 

[VIP] [EVIP]- Furien 2

[VIP] [EVIP]- Furien 2

-
Funstorm - Zkušený
Skús si tiahnut HIgh FPS skiny Ct a T mozno pomoze
Evip Furien4
Evip Chronic1
Steam:ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸKeksik

Evip Chronic1
Steam:ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸKeksik

-
keksik57 - Zkušený
V tom asi problém nebude když mi to pře změno harddisku jelo normálně
ale skusím to 

[VIP] [EVIP]- Furien 2

[VIP] [EVIP]- Furien 2

-
Funstorm - Zkušený
Skúšal si sa pozrieť v akom máš stave ventilátor ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Právě jsi na to asi kápl ale stejný teploty mi to hlásilo i předtím a fpska byli vyšší, taky jsem si všiml že jsou najednou fpska i stabilnější že tolik neskákají a po pár přidání dalších příkazů do configu se mi v menu zvýšily fpska ze 115 až na 600 (nebojte
příkazem fps_max to nebylo
) ale ve hře se zvýšily maximálně o 10 http://imgbank.cz/uus no je to teda velká teplota, doporučí někdo nějakou radu ? Nechci kupovat nový ale asi mi nic jiného nezbývá že.

[VIP] [EVIP]- Furien 2

[VIP] [EVIP]- Furien 2

-
Funstorm - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2