Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyřešeno]Fps

Příspěvekod Funstorm » 12 úno 2015, 22:01

- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po zmene harddisku (dal jsem tam lepší)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: No takže, naistaloval jsem znova csko a fps bylo mezi 50-60, tak jsem použil developer 1 a asi po 2 minutách jsem zahlédl i sedmičku :D takže jsem nastavil externí grafiku jako výchozí, podle návodu Holdera ( :( ).
Vypnul jsem vertikální synchronizaci, vypnul jsem lepší grafické zobrazování a vypnul i kvalitnější textury šup a najednou se objevila i osmička ale při pohledu na své spoluhráče klesne na 30-50... Takže neví někdo co stím v menu jsem měl dřív 450fps teď mám jen 115 :) za každou radu budu vděčný. Nemá cenu aby mi sem dával někdo tento odkaz problemy-pri-fps-t77539.html nebo tento najcastejsie-problemy-a-ich-riesenie-t68088.html Děkuji. :ugeek:
[VIP] [EVIP]- Zombie mini 1
[VIP] [EVIP]- Furien 2
[VIP]- Capture the flag 3
Obrázek
Nevíš si s něčím rady, skus se ozvat, rád pomohu.
Steam: Funstorm :P
Funstorm
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno]Fps

od Rumcajz » 12 úno 2015, 22:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Fps

Příspěvekod MrFruty » 12 úno 2015, 22:28

Předpokládám že aktualizaci grafické karty (ovladačů) a Windows Update jsi provedl?
MrFruty
Mistr
Mistr

Re: [řešíme]Fps

Příspěvekod Funstorm » 12 úno 2015, 22:38

Ano všechny ovladače jsou dnes nově nainstalovány :)
a Windows update mám vypnutý stejně jako když jsem měl starý harddisk :)
[VIP] [EVIP]- Furien 2
Obrázek
Funstorm
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MrFruty » 12 úno 2015, 22:45

No když tvrdíš že nemá cenu ti posílat odkazy na řešení,tak předpokládám že jsi všechny příkazy na FPS již zadal,měl bych tu jeden,který jsem na foru moc neviděl,a není ani v tom zvýšení fps - zkus cl_nosmooth 1 ,vypne to vyhlazování.Nicméně k té integrované grafice...proč sis nastavoval jako výchozí integrovanou?Pokud máš jen tu,tak to chápu,ale pokud máš v PC i druhou ne-integrovanou,tak používej tu,protože integrované se zase moc nepyšní výkonem.)

K "lagy při pohledu na ostatní hráče " bych dodal,že bych to já viděl na textury,GS má některé modely kvalitnější a rádi se sekají(fps dropy),avšak když tvrdíš že si zkoušel přenastavit textury,tak ani toto neplatí (tuto možnost znám z vlastních zkušeností).

K tomu Windows Updatu - může to být občas docela dost otravný,pořád instalovat aktualizace,ale rozhodně bys tuto službu měl mít zapnutou,neaktualizuje jen systém a jeho zabezpečení,ale i HW komponenty a mohlo by to vyřešit tvůj problém .
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod Funstorm » 12 úno 2015, 23:03

MrFruty píše:No když tvrdíš že nemá cenu ti posílat odkazy na řešení,tak předpokládám že jsi všechny příkazy na FPS již zadal,měl bych tu jeden,který jsem na foru moc neviděl,a není ani v tom zvýšení fps - zkus cl_nosmooth 1 ,vypne to vyhlazování.Nicméně k té integrované grafice...proč sis nastavoval jako výchozí integrovanou?Pokud máš jen tu,tak to chápu,ale pokud máš v PC i druhou ne-integrovanou,tak používej tu,protože integrované se zase moc nepyšní výkonem.)

Ano :D to že nemá cenu mi sem dávat odkazy na ty řešení znamená že jsem všechny rady odtamtud už vyzkoušel. Haha :D psal jsem že externí, nejsem vůl abych používal interní :D

MrFruty píše:K "lagy při pohledu na ostatní hráče " bych dodal,že bych to já viděl na textury,GS má některé modely kvalitnější a rádi se sekají(fps dropy),avšak když tvrdíš že si zkoušel přenastavit textury,tak ani toto neplatí (tuto možnost znám z vlastních zkušeností).

Kdepak o lagy se nejedná :D jde jen o to že při pohledu na ostatní hráče se náročnost hry zvýší a tím pádem klesnou i FPSka ale furt hledám radu jak je zvýšit zpět alespoň na těch 80 :D dřív jsem měl 100+.

MrFruty píše:K tomu Windows Updatu - může to být občas docela dost otravný,pořád instalovat aktualizace,ale rozhodně bys tuto službu měl mít zapnutou,neaktualizuje jen systém a jeho zabezpečení,ale i HW komponenty a mohlo by to vyřešit tvůj problém .

To ano ale jelikož mám nelegální verzi os, (POZOR: měl jsem spoustu let legální windowsi ale po ztrátě všech cédéček a i kódů pro aktivaci jsem zlenivěl a obstaral si všechny win7 na jedno cd a jsem s tím spokojen, nechce kupovat legální win7 [hlavně když vím že mi na nich šlape jak má].) proto mám zakázanou službu Windows update ale vyzkoušet musím všechno :D počkám až se naistalují aktualizace, v případě vyřešení dám vědět :D
[VIP] [EVIP]- Furien 2
Obrázek
Funstorm
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MrFruty » 12 úno 2015, 23:07

Tak buď sis to opravil na externí,aby jsi ze sebe neudělal kokosa,nebo já si spletl interní s externím...Nicméně to je teď nepodstatné.Co se týče těch "lagů" - tak ano,opravím se - měl jsem na mysli fps dropy,příště se vyjádřím lépe.

Momentálně mě nic navíc nenapadá,až mě napadne,dám vědět.
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod Funstorm » 12 úno 2015, 23:27

Ok, jsem ráz za tvoje rady a tvou snahu :D
MrFruty píše:Tak buď sis to opravil na externí,aby jsi ze sebe neudělal kokosa
:D na editaci nemám práva a na to abych něco měnil už bylo pozdě :D Ale ještě jednou díky ;) :D
[VIP] [EVIP]- Furien 2
Obrázek
Funstorm
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MrFruty » 12 úno 2015, 23:34

Počítač sis zkontroloval od virů a důkladně ho pročistil Ccleanerem?Máš vyplé všechny nepotřebné programy (torrenty,skype atd..) ?Popřípadně si vypni steam rozhrání ve hře.
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod Funstorm » 12 úno 2015, 23:38

Není důvod dneska jsem měnil hadr a kromě cska, steamu a ovladačů nic jiného nemám :) počkám na ten windows update už jsem na 83% :D
[VIP] [EVIP]- Furien 2
Obrázek
Funstorm
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MrFruty » 12 úno 2015, 23:39

Verbeš tam můžeš natahat během pár sekund,ale to tvůj případ nebude - teda ty mě pěkně ždímeš,asi to nechám na zkušenějších nebo na těch,kteří by věděli co dál ,bohužel :)
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod Funstorm » 12 úno 2015, 23:48

Ano jsem si vědom toho že tě docela "ždímám" :D ale děkuju za ty rady :) alespoň je vidět že v tom našem A-teamu nejsme samí **** :D uvidím zkusím ještě pár "fíglů" :)
[VIP] [EVIP]- Furien 2
Obrázek
Funstorm
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod keksik57 » 13 úno 2015, 11:33

Skús si tiahnut HIgh FPS skiny Ct a T mozno pomoze
Evip Furien4
Evip Chronic1
Steam:ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸKeksik
Obrázek
Obrázek
keksik57
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Funstorm » 13 úno 2015, 13:16

V tom asi problém nebude když mi to pře změno harddisku jelo normálně :D ale skusím to ;)
[VIP] [EVIP]- Furien 2
Obrázek
Funstorm
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Elwyn » 13 úno 2015, 16:06 VIP

Skúšal si sa pozrieť v akom máš stave ventilátor ?
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Funstorm » 13 úno 2015, 19:33

Právě jsi na to asi kápl ale stejný teploty mi to hlásilo i předtím a fpska byli vyšší, taky jsem si všiml že jsou najednou fpska i stabilnější že tolik neskákají a po pár přidání dalších příkazů do configu se mi v menu zvýšily fpska ze 115 až na 600 (nebojte :D příkazem fps_max to nebylo :D) ale ve hře se zvýšily maximálně o 10 http://imgbank.cz/uus no je to teda velká teplota, doporučí někdo nějakou radu ? Nechci kupovat nový ale asi mi nic jiného nezbývá že.
[VIP] [EVIP]- Furien 2
Obrázek
Funstorm
Zkušený
Zkušený

Další

Zpět na Rady a návody