Porušuje někdo ve hře pravidla? Nahlaste ho zde!

fugasek222+CrazyJared

Příspěvekod patamata » 28 říj 2014, 10:36

Zdravím,
fugasek222 se na serveru chlubil, že se probírá jeho žádost na admina na TS. Těchto pár screenů ukazuje, o jakého hráče jde, dokonce se sníží i k vyhrožování.
Přidal jsem tam ještě urážku od hráče CrazyJared
http://leteckaposta.cz/304397771
patamata
Pokročilý
Pokročilý

fugasek222+CrazyJared

od Rumcajz » 28 říj 2014, 10:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: fugasek222+CrazyJared

Příspěvekod fugasek222 » 28 říj 2014, 11:00

HMM už jsem čekal patama, příště se snaž o něco lepšího, pokdu se nemýlím vždy tam byli admini. Vždy mě upozornili. A pokaždé jsem ti to psal kvůli tomu že jsi provokoval. jestli chceš abych sem dal screeny že jsi provokoval dám. Žádám adminy o to aby si promluvili s IceMan pokaždé tam byl. Kromě toho posledního to je psáno v msg a byl tam Kekko ten si určitě všiml provokace. Patama se pořád vtírá a dělá rozpory. Již byl zabánován a dokonce jsem na něj podal upozornění. Které bylo přijato a v tom se ukazuje jeho schování, některým adminům pořád vyhrožuje ale to si oni nechávají pro sebe. Též se furt chlubí už sundal adminum PRÁVA a že jim je sundá. Toto chování je podle mě pro dítě 10-12 let. Také psal že měl již OP. Vím že bych top něměl jako hráč psát ale toto je max na KICK. 1. screen je hodně starý min 7 dní dodej ho celej at se vidí co si předtím psal. 2.Vyhrožoval jsi adminům. Tak jsem ti napsal že zato může být baN A TY JSI NAPSAL ŽE NEMÁŠ TAK JSE NAPSAL ŽE JE MI TO U PRDELE A NEZAJÍMÁ MĚ TO , to znamená že mi je to jedno a to sklapni bylo nato že jsi furt něco mi psal. furt si rejpal.3. screen Provokoval jsi psánim vět z mé žádosti pořád si říkal trapný. Nechám to na adminech ať se podívají do konzole. Také je prosím aby přisli na TS a promluvili jsi se mnou o tom. Odemne je to vše. Patama pokud je na serveru admin čekej než se vyjádří. Pokaždé mě napomenuli.
Jak říkám max na kick.
fugasek222
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod patamata » 28 říj 2014, 11:12

Opravdu by se stálo za to podívat do konzole, protože žádné upozornění nepadlo.
A ani tak mi nejde o ban, jako o to, abys, jak píšeš, ačkoliv ti díky tuně kidských výmyslů nevěřím, nedali práva, a pevně věřím, že je po těchto screenech nedostaneš.
patamata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod fugasek222 » 28 říj 2014, 11:17

To je mi jedno. Upozornení padla. Bud do msg ci na serveru.
fugasek222
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod IceManCZE » 28 říj 2014, 14:05

Patamata... ha ha ha , už přestáváš být vtipný , jen se snažíš všechny urážet hlavně AT a to se chceš stát adminem ? ... Urážíš i BHčka když píšeš "za martyho takový AT nikdy nebyl " , tak to bych ho chtěl vidět když říkáš že si ním byl , k fugaskovi se vyjádří BH666 nebo Kovi.. ToŤ odemne vše.
"Přátelé jsou jako HLSA , když je nasereš tak tě vyhodí." :D

[MC Supporter]
IceManCZE
Amatér
Amatér

Příspěvekod patamata » 28 říj 2014, 17:11

Hezké, IceMane, moc hezké, až na pár detailů...
1) Já opravdu vtipný být nechci, to jsou spíše tvé výkony, co se práv týče.
2) Nikoho se urážet nesnažím, tady se jedná o urážkách jiných hráčů vůči mně. Také je zajímavé, že ač jsem ten špatný, zatím jsem měl jen pár menších banů kvůli eventům, ale za chování v chatu jsem měl jen dva bany, které byly zrušeny s tím, že jsou bezdůvodné.
3) Admin skutečně být nechci, ani v koutku duše by mě to nenapadlo
4) BHčka neurážím. To, že býval dříve lepší AT, je realita, ale za to BH nemůže, ono ani není odkud brát. A pokud se tě to dotýká, je to tvá věc.
5) Ano, adminem jsem byl. Stačí si pročíst mou žádost, ta doporučení mluví o mém chování za vše, ač se někomu nemusí zdát zrovna příkladné, já se serveru snažím pomoci a neopustil jsem GS ani přes ty všechny neřešené problémy. Kdybych GS neměl rád, urychleně bych šel za lepším.
patamata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod IceManCZE » 28 říj 2014, 17:33

patamata píše:1) Já opravdu vtipný být nechci, to jsou spíše tvé výkony, co se práv týče..

A zase.
"Přátelé jsou jako HLSA , když je nasereš tak tě vyhodí." :D

[MC Supporter]
IceManCZE
Amatér
Amatér

Příspěvekod BH666 » 29 říj 2014, 12:39 VIP

Neriešte tu veci, ktoré sa tejto témy netýkajú.

Čo sa týka fugasek - je to tak maximálne na opozornenie alebo pri opakovaní na kick.
Ďalej CrazyJared - to je na kick a po opakovaní ban.

LOCK
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Porušení pravidel