• Stránka 1 z 1
fugasek222+CrazyJared
Zdravím,
fugasek222 se na serveru chlubil, že se probírá jeho žádost na admina na TS. Těchto pár screenů ukazuje, o jakého hráče jde, dokonce se sníží i k vyhrožování.
Přidal jsem tam ještě urážku od hráče CrazyJared
http://leteckaposta.cz/304397771
fugasek222 se na serveru chlubil, že se probírá jeho žádost na admina na TS. Těchto pár screenů ukazuje, o jakého hráče jde, dokonce se sníží i k vyhrožování.
Přidal jsem tam ještě urážku od hráče CrazyJared
http://leteckaposta.cz/304397771
-
patamata - Pokročilý
fugasek222+CrazyJared
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fugasek222+CrazyJared
HMM už jsem čekal patama, příště se snaž o něco lepšího, pokdu se nemýlím vždy tam byli admini. Vždy mě upozornili. A pokaždé jsem ti to psal kvůli tomu že jsi provokoval. jestli chceš abych sem dal screeny že jsi provokoval dám. Žádám adminy o to aby si promluvili s IceMan pokaždé tam byl. Kromě toho posledního to je psáno v msg a byl tam Kekko ten si určitě všiml provokace. Patama se pořád vtírá a dělá rozpory. Již byl zabánován a dokonce jsem na něj podal upozornění. Které bylo přijato a v tom se ukazuje jeho schování, některým adminům pořád vyhrožuje ale to si oni nechávají pro sebe. Též se furt chlubí už sundal adminum PRÁVA a že jim je sundá. Toto chování je podle mě pro dítě 10-12 let. Také psal že měl již OP. Vím že bych top něměl jako hráč psát ale toto je max na KICK. 1. screen je hodně starý min 7 dní dodej ho celej at se vidí co si předtím psal. 2.Vyhrožoval jsi adminům. Tak jsem ti napsal že zato může být baN A TY JSI NAPSAL ŽE NEMÁŠ TAK JSE NAPSAL ŽE JE MI TO U PRDELE A NEZAJÍMÁ MĚ TO , to znamená že mi je to jedno a to sklapni bylo nato že jsi furt něco mi psal. furt si rejpal.3. screen Provokoval jsi psánim vět z mé žádosti pořád si říkal trapný. Nechám to na adminech ať se podívají do konzole. Také je prosím aby přisli na TS a promluvili jsi se mnou o tom. Odemne je to vše. Patama pokud je na serveru admin čekej než se vyjádří. Pokaždé mě napomenuli.
Jak říkám max na kick.
Jak říkám max na kick.
-
fugasek222 - Kolemjdoucí
Opravdu by se stálo za to podívat do konzole, protože žádné upozornění nepadlo.
A ani tak mi nejde o ban, jako o to, abys, jak píšeš, ačkoliv ti díky tuně kidských výmyslů nevěřím, nedali práva, a pevně věřím, že je po těchto screenech nedostaneš.
A ani tak mi nejde o ban, jako o to, abys, jak píšeš, ačkoliv ti díky tuně kidských výmyslů nevěřím, nedali práva, a pevně věřím, že je po těchto screenech nedostaneš.
-
patamata - Pokročilý
To je mi jedno. Upozornení padla. Bud do msg ci na serveru.
-
fugasek222 - Kolemjdoucí
Patamata... ha ha ha , už přestáváš být vtipný , jen se snažíš všechny urážet hlavně AT a to se chceš stát adminem ? ... Urážíš i BHčka když píšeš "za martyho takový AT nikdy nebyl " , tak to bych ho chtěl vidět když říkáš že si ním byl , k fugaskovi se vyjádří BH666 nebo Kovi.. ToŤ odemne vše.
"Přátelé jsou jako HLSA , když je nasereš tak tě vyhodí." 
[MC Supporter]

[MC Supporter]
-
IceManCZE - Amatér
Hezké, IceMane, moc hezké, až na pár detailů...
1) Já opravdu vtipný být nechci, to jsou spíše tvé výkony, co se práv týče.
2) Nikoho se urážet nesnažím, tady se jedná o urážkách jiných hráčů vůči mně. Také je zajímavé, že ač jsem ten špatný, zatím jsem měl jen pár menších banů kvůli eventům, ale za chování v chatu jsem měl jen dva bany, které byly zrušeny s tím, že jsou bezdůvodné.
3) Admin skutečně být nechci, ani v koutku duše by mě to nenapadlo
4) BHčka neurážím. To, že býval dříve lepší AT, je realita, ale za to BH nemůže, ono ani není odkud brát. A pokud se tě to dotýká, je to tvá věc.
5) Ano, adminem jsem byl. Stačí si pročíst mou žádost, ta doporučení mluví o mém chování za vše, ač se někomu nemusí zdát zrovna příkladné, já se serveru snažím pomoci a neopustil jsem GS ani přes ty všechny neřešené problémy. Kdybych GS neměl rád, urychleně bych šel za lepším.
1) Já opravdu vtipný být nechci, to jsou spíše tvé výkony, co se práv týče.
2) Nikoho se urážet nesnažím, tady se jedná o urážkách jiných hráčů vůči mně. Také je zajímavé, že ač jsem ten špatný, zatím jsem měl jen pár menších banů kvůli eventům, ale za chování v chatu jsem měl jen dva bany, které byly zrušeny s tím, že jsou bezdůvodné.
3) Admin skutečně být nechci, ani v koutku duše by mě to nenapadlo
4) BHčka neurážím. To, že býval dříve lepší AT, je realita, ale za to BH nemůže, ono ani není odkud brát. A pokud se tě to dotýká, je to tvá věc.
5) Ano, adminem jsem byl. Stačí si pročíst mou žádost, ta doporučení mluví o mém chování za vše, ač se někomu nemusí zdát zrovna příkladné, já se serveru snažím pomoci a neopustil jsem GS ani přes ty všechny neřešené problémy. Kdybych GS neměl rád, urychleně bych šel za lepším.
-
patamata - Pokročilý
patamata píše:1) Já opravdu vtipný být nechci, to jsou spíše tvé výkony, co se práv týče..
A zase.
"Přátelé jsou jako HLSA , když je nasereš tak tě vyhodí." 
[MC Supporter]

[MC Supporter]
-
IceManCZE - Amatér
Neriešte tu veci, ktoré sa tejto témy netýkajú.
Čo sa týka fugasek - je to tak maximálne na opozornenie alebo pri opakovaní na kick.
Ďalej CrazyJared - to je na kick a po opakovaní ban.
LOCK
Čo sa týka fugasek - je to tak maximálne na opozornenie alebo pri opakovaní na kick.
Ďalej CrazyJared - to je na kick a po opakovaní ban.
LOCK
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1