Re: Gungame Servery - Vaše návrhy / vylepšení / připomínky??
DeltaCom16 píše:Návrh - Ahoj...mám návrh na zavedení tzv. Team Gungame...je to zavedené např. na (omlouvám se za reklamu, když tak to smažte) serverech soe.cz - kde nevyhrávají jednotlivci ale celý tým - třeba tým musí zabít 12 nepřátel pro získání další zbraně - takže všichni v týmu mají stejnou zbraň - buď by to mohl být zvlášť server a nebo by se podobně jako na serverech které jsem již jmenoval hlasovalo během zahřívacího kola - Klasická GunGame a nebo Týmová GunGame...děkuji že jste si to přečetl
s pozdravem
DeltaCom16
Velitel klanu .[CONTROL-STRIKE].
Jo, tohle jsem hrál, ale dělají rekonstrukci webu, tak je to momentálně mimo provoz. Já to měl rád ale radši mám klasickou hru. Ale bylo by super kdyby se to zavedlo. Jako jednotlivý server. To máte úplně normální hru, jakože za každého hráče musíte dát 2 killy. Resp. Když je třeba 10 hráčů v jednom týmu, tak musí tým dát 2x tolik killů, takže 20. Ale jak to měli s knifem a granatem už nevím. Myslím že když byli 3 hráči, tak 2 killy, když víc jak 6 hráčů tak 4 killy, přesně už nevím. To už je na tom, kdo to vytvoří, jestli to vytvoří.
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
1.) uvodni knife kolo => hrac ktery dal 4-5killu ma v ostrem kole hned USP
2.) hraci co dosahnou zaverecneho levelu knife dostanou smoke
3.) pri zabiti spoluhrace level dolu > za 3x zabiti ban na hodinu
4.) nejde Hecko > rozchodit a pri zabiti protihrace granatem pridat level+
5.) pridat nove, male, zakarne a rychle mapy
PS: neviditelnost absolutni blbost
2.) hraci co dosahnou zaverecneho levelu knife dostanou smoke
3.) pri zabiti spoluhrace level dolu > za 3x zabiti ban na hodinu
4.) nejde Hecko > rozchodit a pri zabiti protihrace granatem pridat level+
5.) pridat nove, male, zakarne a rychle mapy
PS: neviditelnost absolutni blbost
-
esonic - Kolemjdoucí
Mno, nejraději bych spravil teď na serveru tyhle věci.
Padák : Prý funguje jen adminům, nejradši aby šel i ostatním
Granát : Na co granát? Mám dvě možnosti :
1) Ponechat, ale aby šel i normálním hráčům, protože mě prostě nejde. Když někoho zabiji granátem, tak level plus.
2) Zrušit a zaměnit za
Baterka : Na některých mapách je v některých částech tma (př. gg_baddust, gg_mini_de_dust2), tak bych dal VIPčkám baterku zdarma a normálním hráčům, aby si to zasloužili. To ale nevím za co
Dejme tomu, když dá přibližně 7 killů v řadě.
Později bych chtěl toto :
Nový server : Už se to tu zmiňovalo, ale co přidat server, kde by se to hrálo na týmy? Takový server byl na jiném portále a líbilo se mi to
Já bych to hrál.
Kdyby někdo nevěděl jak se to hraje, tak → Např. v týmu je deset hráčů, za každého tým musí udělat 2, nebo 3 killy, aby se otevřel nový level. Kdyby někdo z týmu zabil někoho nožem, tak by se týmu přičetli 2, nebo 3 fragy (podle toho nakolik by se to hrálo), naopak týmu který by knifem dostal, tak by se mu 2, nebo 3 fragy odečetli.
Na HE a Knife level to bylo nějak rozdělený, už nevím ale jak přesně. Třeba když bylo v týmu 8 hráčů, tak tým musel splnit 3 fragy. Když by někdo z týmu zabil někoho knifem, tak by se mu odečetl jen jeden frag. Dále nevím

Co vy na to? ..

Padák : Prý funguje jen adminům, nejradši aby šel i ostatním
Granát : Na co granát? Mám dvě možnosti :
1) Ponechat, ale aby šel i normálním hráčům, protože mě prostě nejde. Když někoho zabiji granátem, tak level plus.
2) Zrušit a zaměnit za
Baterka : Na některých mapách je v některých částech tma (př. gg_baddust, gg_mini_de_dust2), tak bych dal VIPčkám baterku zdarma a normálním hráčům, aby si to zasloužili. To ale nevím za co

Později bych chtěl toto :
Nový server : Už se to tu zmiňovalo, ale co přidat server, kde by se to hrálo na týmy? Takový server byl na jiném portále a líbilo se mi to

Kdyby někdo nevěděl jak se to hraje, tak → Např. v týmu je deset hráčů, za každého tým musí udělat 2, nebo 3 killy, aby se otevřel nový level. Kdyby někdo z týmu zabil někoho nožem, tak by se týmu přičetli 2, nebo 3 fragy (podle toho nakolik by se to hrálo), naopak týmu který by knifem dostal, tak by se mu 2, nebo 3 fragy odečetli.
Na HE a Knife level to bylo nějak rozdělený, už nevím ale jak přesně. Třeba když bylo v týmu 8 hráčů, tak tým musel splnit 3 fragy. Když by někdo z týmu zabil někoho knifem, tak by se mu odečetl jen jeden frag. Dále nevím

Co vy na to? ..

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
gungame server ip ?
counter strike, cs 1.6 download: http://www.youtube.com/watch?v=kfLxzE52gYI
- gunz
- Kolemjdoucí
gunz píše:gungame server ip ?
- GunGame #1 93.91.240.118:27029
GunGame #2 217.11.249.89:27139
GunGame #3 81.0.217.175:27396
GunGame Massive 81.0.217.184:27751
GunGame Reverse 81.0.217.175:27125

-
jamsY - Profesionál
Ahoj chlape, prosim te proc jste zmnenili mapy (textury) CoF 3 serveru? Promin ale je to katastrofa. Muzete to dat do puvodniho stavu classic? Pokud budete chtit experimentovat skuste to na nove spustenem serveru, ale prosim te ne na standartnich uz zabehlich a funkcnich serverech. Dik. *SoSnA*

Mattonius píše:Chystá se úprava Gungame serverů, máte nějeké připomínky, něco by jste rádi změnili?
- Detaily nebudu psát sem, spíš mě jde o vaše postřehy a připomínky![]()
Rád vše zvážím a přidám ke své žádosti o úpravu serverů.
- pište na kterém serveru chcete jaké úpravy a PROČ!
S pozdravem, Matony
-
petersosna - Kolemjdoucí
Ja by som mal taky navrh aby sa spravilo nieco s mapami, je 5 serverov z toho na 4 idu dokola tie iste mapy a casto sa stava ze na GG1 a GG2 a obcas aj GG3 sa hra ta ista, tak ak uz nie to nejak obmenit tak aspon dat moznost hlasovat za dalsiu mapu 

-
jamsY - Profesionál
Gungame mapcycle je dobrý v tom, že se neopakujou mapy brzo za sebou. Dříve se stávalo, že se hrály pořád 4 mapy dokola, a to pak nebyl nadšen vůbec nikdo.
Mapy jsme vybírali důkladně a z vlastní zkušenosti můžu říct, že si na serveru rád zahraju, ať je mapa jakákoliv, protože žádná není vyloženě špatná.
To, že se stane, že na více GG serverech jde ve stejnou dobu stejná mapa je náhoda, která však není na škodu. Někdy naopak můžeš být rád, když se hraje tvoje oblíbená mapa a na jedničce je plno, tak skočíš na dvojku
Proto s mapama se na GG v nejbližší době nic dít nebude.
Mapy jsme vybírali důkladně a z vlastní zkušenosti můžu říct, že si na serveru rád zahraju, ať je mapa jakákoliv, protože žádná není vyloženě špatná.
To, že se stane, že na více GG serverech jde ve stejnou dobu stejná mapa je náhoda, která však není na škodu. Někdy naopak můžeš být rád, když se hraje tvoje oblíbená mapa a na jedničce je plno, tak skočíš na dvojku

-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Whoik píše:Gungame mapcycle je dobrý v tom, že se neopakujou mapy brzo za sebou. Dříve se stávalo, že se hrály pořád 4 mapy dokola, a to pak nebyl nadšen vůbec nikdo.
To, že se stane, že na více GG serverech jde ve stejnou dobu stejná mapa je náhoda, která však není na škodu. Někdy naopak můžeš být rád, když se hraje tvoje oblíbená mapa a na jedničce je plno, tak skočíš na dvojku![]()
já bych si fuknci RTV přál protože jak vím tak na GG nefunguje
-
DeltaCom16 - Amatér
DeltaCom16 píše:Whoik píše:Gungame mapcycle je dobrý v tom, že se neopakujou mapy brzo za sebou. Dříve se stávalo, že se hrály pořád 4 mapy dokola, a to pak nebyl nadšen vůbec nikdo.
To, že se stane, že na více GG serverech jde ve stejnou dobu stejná mapa je náhoda, která však není na škodu. Někdy naopak můžeš být rád, když se hraje tvoje oblíbená mapa a na jedničce je plno, tak skočíš na dvojku![]()
já bych si fuknci RTV přál protože jak vím tak na GG nefunguje

-
FragONE - Sponzor
fragONE píše:DeltaCom16 píše:Whoik píše:Gungame mapcycle je dobrý v tom, že se neopakujou mapy brzo za sebou. Dříve se stávalo, že se hrály pořád 4 mapy dokola, a to pak nebyl nadšen vůbec nikdo.
já bych si fuknci RTV přál protože jak vím tak na GG nefungujeDD Jak můžeš dat na GG rockthevote, když se v tomto modu mapa mění jen tehdy, když někdo dokončí všechny levely. To je kravina.
není, na soe.cz to funguje, hráči zvolí co bude za mapu, a až to někdo dokončí tak se pak ta mapa bude hrát
-
DeltaCom16 - Amatér
Hlavne by ste mali spraviť niečo s tými team killami - za tie 3 resp. viac (ako tu bolo spomínané)dať ban na hodinu lebo to nie je normálne keď ťa tam 3 kolá po sebe začne killovať vlastný a ešte pred ním utekať 

- Vizvi
- Kolemjdoucí
DeltaCom16 píše:fragONE píše:DeltaCom16 píše:Whoik píše:Gungame mapcycle je dobrý v tom, že se neopakujou mapy brzo za sebou. Dříve se stávalo, že se hrály pořád 4 mapy dokola, a to pak nebyl nadšen vůbec nikdo.
já bych si fuknci RTV přál protože jak vím tak na GG nefungujeDD Jak můžeš dat na GG rockthevote, když se v tomto modu mapa mění jen tehdy, když někdo dokončí všechny levely. To je kravina.
není, na soe.cz to funguje, hráči zvolí co bude za mapu, a až to někdo dokončí tak se pak ta mapa bude hrát
Ano, tohle už zní lépe. Ale aby všichni uprostřed hry dali rtv a nedokončila se hra a začla nová mapa.. To by bylo divný.
-
FragONE - Sponzor
Ještě něco
Náhodná hra :
Toto se hraje na jednom (dalo by se i říct že GS konkurenčním) portálu. Každou mapu by se zpřeházeli zbraně. Např. místo toho aby se začalo glockem, tak se začne třeba sccoutem. Pak tam naskočí mp5, aug, galil, atd. Prostě se to každou mapu zpřehází.

Náhodná hra :
Toto se hraje na jednom (dalo by se i říct že GS konkurenčním) portálu. Každou mapu by se zpřeházeli zbraně. Např. místo toho aby se začalo glockem, tak se začne třeba sccoutem. Pak tam naskočí mp5, aug, galil, atd. Prostě se to každou mapu zpřehází.
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Hram GG dost casto, hlavne na GG2 obcas GG1 a hrozne ma vie nastvat demencia niektorych hracov, ktorí sa napr. na mape gg_bikini postavia do tej ulicky , resp. na zakrutu a stoja tam jak taga a neda sa okolo nich prejst. Takisto aj pri dalsich mapach velakrat vlastny hrac zablokuje cestu jeho genialnym kempom. Preto by som bol za keby sa nastavila "priechodnost" cez hracov tak ako je tomu napr. na SniperWar servery. + Este mozno nejaky antikemp, pretoze niektori by si mohli postavit aj stan a prespat na tych ich kempach. A tiez by bolo dobre, ak by sa nedal bugnut ten speed u VIP - speed ma ist zapnut len na zbraniach, nie na knife..vacsina si proste zapne speed a prehodi na knife a huráááá na knife party. Ked by to malo ist na knife tak by to slo hned a nebolo by potreba menit zbran, preto je to bug. Ja ked sa nejakou nahodou dostanem za niekoho musim ho nahanat pol kola kym nezastane. Takto je VIP v dost velkej vyhode nehovoriac o viac hp a +5hp za kill. Este ma napada nejaky votekick alebo voteban(maximalne na nejakych 20minut), lebo sa velakrat stane, ze pride nejaky chlapec, co ho doma biju/je skaredy/neoblubeny/adt. a chce si nahonit ego tak si zapne aimbota a admin nikde (btw. okrem Cibulu nikto schopny na GG2 nie je)..takze asi tolko z mojej strany. Viem, ze je toho dost a este ked to pozaduje niekto ako ja (vecne nadavky a pindanie na vip/adminov a ostatnych, ktory maju titul z luckerologie, fuckoff, raz aj ban za nadavky
) ale tak verim, ze tieto problemy maju viaceri hraci GG a kazdopadne sa vyjadrite co vy nato
. Dik

- TitaniusOcelkuj
- Amatér