Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Hidenseek, myška a tak všeobecne

Příspěvekod FrosT » 18 pro 2014, 17:32

Zdravím, mohol by mi niekto povedať aký je normálna hodnota pre cl_forwarspeed a či sa používa niejaká ina na hns alebo nie ?
a ešte taka otázka či vlastne závisi ako niekto hraje hns od myšky ? :) a poprípadne niejaky skuseny clovek v hns či sa použivaju niejake extra prikazy viete tie do konzol ako ten cl_forwarspeed a pod. :)
FrosT
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Hidenseek, myška a tak všeobecne

od Rumcajz » 18 pro 2014, 17:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hidenseek, myška a tak všeobecne

Příspěvekod troublEe » 18 pro 2014, 18:02 VIP

FrosT píše:Zdravím, mohol by mi niekto povedať aký je normálna hodnota pre cl_forwarspeed a či sa používa niejaká ina na hns alebo nie ?
a ešte taka otázka či vlastne závisi ako niekto hraje hns od myšky ? :) a poprípadne niejaky skuseny clovek v hns či sa použivaju niejake extra prikazy viete tie do konzol ako ten cl_forwarspeed a pod. :)

JA mam citlivosť myšky na 4.6 DPI a hra sa my s ňou super .
Ale každý si nasatví DPI ake sa mu hodí .
ฯθθ
troublEe
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod WhyGS » 18 pro 2014, 18:25

HebaN píše:
FrosT píše:Zdravím, mohol by mi niekto povedať aký je normálna hodnota pre cl_forwarspeed a či sa používa niejaká ina na hns alebo nie ?

JA mam citlivosť myšky na 4.6 DPI a hra sa my s ňou super .
Ale každý si nasatví DPI ake sa mu hodí .

Myslím,že to je to pravé! Ale je to individuální
WhyGS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Karmik66 » 18 pro 2014, 19:40 VIP

Myslím že forwardspeed nezměníš, maximálně si můžeš nastavit cl_sidespeed 300 nebo 400, záleží na zvyku... S 300 se nabírá lépe prestrafe, ale musíš víc točit myškou...
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Zepik » 11 led 2015, 18:08

Já používám cl_sidespeed 300,cl_forspeed 300,cl_backspeed 300 ;)
Obrázek

[EVIP] FURIEN#1
[EVIP] FURIEN#4
[EVIP] JAILBREAK#4

Obrázek
Zepik
Drbna
Drbna

Příspěvekod Deluxina » 11 led 2015, 20:06 VIP

Zepik píše:Já používám cl_sidespeed 300,cl_forspeed 300,cl_backspeed 300 ;)

Jak jsem hrál HnS tohle jsem taky používal.

S pozdravem GhosT.
(:
Deluxina
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod nikotiN » 15 led 2015, 19:32

Jak na kterém serveru, někde se bere cl_sidespeed 300 jako "cheat" .. každopádně nejsem si jistej, jestli cl_forwardspeed pomůže v lj .. sidespeed určitě na prestrafe a prostě i mě samotnému se s 300ss skáče lépe :D A na myš asi žádné příkazy ne :D, pokavaď máš myš, kde si můžeš nastavit DPI, tak si podle toho upravíš už jen citlivost na myši :)
Do it right, with a smile. Or don't do it.
nikotiN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bgcrime » 17 led 2015, 11:41

Mám herní myš kde si můžu nastavit DPI. Stejně jde jen o citlivost. Nevím jestli když si zvětšíte cl_sidespeed tak vás budou považovat za hackery.. Ale cl_forwardspeed určitě pomůže v prestrafe. Je pravda že na nějakých serverech vás to s s cl_sidespeed 300 ani nepustí. Ale je to vše na tobě jakou budeš mít citlivost na myši :) A sidespeed. Prostě si to nastav hlavně tak aby ti to vyhovovalo :)

S pozdravem bgcrime alias Univ3rsAl
S pozdravem Bgcrime alias Univ3rsAl
bgcrime
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod nikotiN » 17 led 2015, 11:53

bgcrime píše:Mám herní myš kde si můžu nastavit DPI. Stejně jde jen o citlivost. Nevím jestli když si zvětšíte cl_sidespeed tak vás budou považovat za hackery.. Ale cl_forwardspeed určitě pomůže v prestrafe. Je pravda že na nějakých serverech vás to s s cl_sidespeed 300 ani nepustí. Ale je to vše na tobě jakou budeš mít citlivost na myši :) A sidespeed. Prostě si to nastav hlavně tak aby ti to vyhovovalo :)

S pozdravem bgcrime alias Univ3rsAl

Heh, já neříkám, že tě budou považovat za hackery :D, jen říkám, že na jednom nejmenovaném serveru a určitě né jen na tomhle, se to bere jako prostě jako cheat :) a jak říkáš,prostě tě to na ten server nepustí, nebo ti to automaticky nastaví 400ss.. a setkal jsem se s spoustou rádoby "skillerů" co tě prostě hrozně vyhejtujou, za to, že máš 300ss :lol: .. samozřejmě, že ingnor jim :D to jsou no lifeři :D.. a jak říkáš, jde jen o citlivost myši, vychytat tu správnou, ve který chytíš nejlepší sync, atp.. :) možná, že ještě by pomohla dobrá podložka pod myš :D, ale to už je individuální :)
Do it right, with a smile. Or don't do it.
nikotiN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod hTcinfo » 17 led 2015, 19:48 VIP

400 by mělo být základ a kdyby bylo po mým tak je to vše jen only 400ss

Jinak jakou máš myš, to je totálně šumák i s myší z teska za pět korun můžeš skočit 250 a podobně, všechno je to jenom o cviku a né o myši.

btw- doufám že tu někdo ještě naběhne stím že má hns cfg se kterým se mu skáče 10x líp a takové blbosti = nikdy tomu nevěřte na 99% vtom má scripty a když né tak je to jenom obyčejný cfg, s jeho nejidealnějším uživatelským nastavením hry -> každej si takovej musí udělat sám.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Volná debata