• Stránka 1 z 1
Hidenseek, myška a tak všeobecne
Zdravím, mohol by mi niekto povedať aký je normálna hodnota pre cl_forwarspeed a či sa používa niejaká ina na hns alebo nie ?
a ešte taka otázka či vlastne závisi ako niekto hraje hns od myšky ?
a poprípadne niejaky skuseny clovek v hns či sa použivaju niejake extra prikazy viete tie do konzol ako ten cl_forwarspeed a pod. 
a ešte taka otázka či vlastne závisi ako niekto hraje hns od myšky ?

- FrosT
- Kolemjdoucí
Hidenseek, myška a tak všeobecne
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hidenseek, myška a tak všeobecne
FrosT píše:Zdravím, mohol by mi niekto povedať aký je normálna hodnota pre cl_forwarspeed a či sa používa niejaká ina na hns alebo nie ?
a ešte taka otázka či vlastne závisi ako niekto hraje hns od myšky ?a poprípadne niejaky skuseny clovek v hns či sa použivaju niejake extra prikazy viete tie do konzol ako ten cl_forwarspeed a pod.
JA mam citlivosť myšky na 4.6 DPI a hra sa my s ňou super .
Ale každý si nasatví DPI ake sa mu hodí .
ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
HebaN píše:FrosT píše:Zdravím, mohol by mi niekto povedať aký je normálna hodnota pre cl_forwarspeed a či sa používa niejaká ina na hns alebo nie ?
a ešte taka otázka či vlastne závisi ako niekto hraje hns od myšky ?a poprípadne niejaky skuseny clovek v hns či sa použivaju niejake extra prikazy viete tie do konzol ako ten cl_forwarspeed a pod.
JA mam citlivosť myšky na 4.6 DPI a hra sa my s ňou super .
Ale každý si nasatví DPI ake sa mu hodí .
Myslím,že to je to pravé! Ale je to individuální
-
WhyGS - Kolemjdoucí
Myslím že forwardspeed nezměníš, maximálně si můžeš nastavit cl_sidespeed 300 nebo 400, záleží na zvyku... S 300 se nabírá lépe prestrafe, ale musíš víc točit myškou...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Já používám cl_sidespeed 300,cl_forspeed 300,cl_backspeed 300 

[EVIP] FURIEN#1
[EVIP] FURIEN#4
[EVIP] JAILBREAK#4
-
Zepik - Drbna
Zepik píše:Já používám cl_sidespeed 300,cl_forspeed 300,cl_backspeed 300
Jak jsem hrál HnS tohle jsem taky používal.
S pozdravem GhosT.
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Jak na kterém serveru, někde se bere cl_sidespeed 300 jako "cheat" .. každopádně nejsem si jistej, jestli cl_forwardspeed pomůže v lj .. sidespeed určitě na prestrafe a prostě i mě samotnému se s 300ss skáče lépe
A na myš asi žádné příkazy ne
, pokavaď máš myš, kde si můžeš nastavit DPI, tak si podle toho upravíš už jen citlivost na myši 

Do it right, with a smile. Or don't do it.
-
nikotiN - Pokročilý
Mám herní myš kde si můžu nastavit DPI. Stejně jde jen o citlivost. Nevím jestli když si zvětšíte cl_sidespeed tak vás budou považovat za hackery.. Ale cl_forwardspeed určitě pomůže v prestrafe. Je pravda že na nějakých serverech vás to s s cl_sidespeed 300 ani nepustí. Ale je to vše na tobě jakou budeš mít citlivost na myši
A sidespeed. Prostě si to nastav hlavně tak aby ti to vyhovovalo 

- S pozdravem bgcrime alias Univ3rsAl
S pozdravem Bgcrime alias Univ3rsAl
-
bgcrime - Kolemjdoucí
bgcrime píše:Mám herní myš kde si můžu nastavit DPI. Stejně jde jen o citlivost. Nevím jestli když si zvětšíte cl_sidespeed tak vás budou považovat za hackery.. Ale cl_forwardspeed určitě pomůže v prestrafe. Je pravda že na nějakých serverech vás to s s cl_sidespeed 300 ani nepustí. Ale je to vše na tobě jakou budeš mít citlivost na myšiA sidespeed. Prostě si to nastav hlavně tak aby ti to vyhovovalo
S pozdravem bgcrime alias Univ3rsAl
Heh, já neříkám, že tě budou považovat za hackery

Do it right, with a smile. Or don't do it.
-
nikotiN - Pokročilý
400 by mělo být základ a kdyby bylo po mým tak je to vše jen only 400ss
Jinak jakou máš myš, to je totálně šumák i s myší z teska za pět korun můžeš skočit 250 a podobně, všechno je to jenom o cviku a né o myši.
btw- doufám že tu někdo ještě naběhne stím že má hns cfg se kterým se mu skáče 10x líp a takové blbosti = nikdy tomu nevěřte na 99% vtom má scripty a když né tak je to jenom obyčejný cfg, s jeho nejidealnějším uživatelským nastavením hry -> každej si takovej musí udělat sám.
Jinak jakou máš myš, to je totálně šumák i s myší z teska za pět korun můžeš skočit 250 a podobně, všechno je to jenom o cviku a né o myši.
btw- doufám že tu někdo ještě naběhne stím že má hns cfg se kterým se mu skáče 10x líp a takové blbosti = nikdy tomu nevěřte na 99% vtom má scripty a když né tak je to jenom obyčejný cfg, s jeho nejidealnějším uživatelským nastavením hry -> každej si takovej musí udělat sám.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1