I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JailBreak 5 / Cv0x

Příspěvekod Symbio » 25 pro 2014, 02:04

Popis situace? :) Na demu je čistě a jasně vidět, jak si pán admin cvox halá krixus hraje na surfu a zlobí :twisted: Přesněji určeno: Nehlídá simona, hraje si a pak si ještě vzal to "autíčko" , nebo skateboard nebo co to je :) Verdikt záleží na vás, není problém vytáhnout ze serveru celé demo a já bych se na něj kouknul :)
http://leteckaposta.cz/304430422
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

JailBreak 5 / Cv0x

od Rumcajz » 25 pro 2014, 02:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak 5 / Cv0x

Příspěvekod cv0x1k » 25 pro 2014, 11:52

Co urazilo tě jako bývalého admina že si dostal par kicku za urážky/nadávky :D dobře ano zkusil sem ten surf protože sme se bavili jestli ten surf de nebo ne tak sem to zkusil jestli ti to tolik zkazilo hru nebo urazilo tak se ti omlouvam a že sem na tom skateboardu byl vteřinu a zkusil jestli z toho bugu sním vyjedu tak to taky nikomu neublížilo :)
cv0x1k
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Symbio » 25 pro 2014, 14:24

cv0x1k píše:Co urazilo tě jako bývalého admina že si dostal par kicku za urážky/nadávky :D dobře ano zkusil sem ten surf protože sme se bavili jestli ten surf de nebo ne tak sem to zkusil jestli ti to tolik zkazilo hru nebo urazilo tak se ti omlouvam a že sem na tom skateboardu byl vteřinu a zkusil jestli z toho bugu sním vyjedu tak to taky nikomu neublížilo :)

Od tebe mě neurazí nic, protože tě mám těžce v zadním otvoru :) Nejevíš se jako rázný příklad pro hráče... To, že jsi mě párkrát kickl na to nemá žádný vliv, jenže ses tam hrál místo hlídání simona... Neřeknu, kdyby sis to zkusil třeba 2x jenom ze srandy, to by mi bylo jedno... Ale , že si tam budeš skákat takhle jen tak, to není moc normální ani na tebe... :roll:
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Symbio » 27 pro 2014, 12:32

Koukl se někdo už na to? :) Ref. :roll:
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 pro 2014, 17:54

Spinnie stížnost vyřeší, byl na to upozorněn.
Vyčkejte.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod l0wShine » 27 pro 2014, 23:14

S Administratorom to preberiem na TS. Verdikt bude doplnený.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy