• Stránka 1 z 1
JailBreak 5 / Cv0x
Popis situace?
Na demu je čistě a jasně vidět, jak si pán admin cvox halá krixus hraje na surfu a zlobí
Přesněji určeno: Nehlídá simona, hraje si a pak si ještě vzal to "autíčko" , nebo skateboard nebo co to je
Verdikt záleží na vás, není problém vytáhnout ze serveru celé demo a já bych se na něj kouknul 
http://leteckaposta.cz/304430422

http://leteckaposta.cz/304430422
#SellOut
-
Symbio - Zkušený
JailBreak 5 / Cv0x
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 5 / Cv0x
Co urazilo tě jako bývalého admina že si dostal par kicku za urážky/nadávky
dobře ano zkusil sem ten surf protože sme se bavili jestli ten surf de nebo ne tak sem to zkusil jestli ti to tolik zkazilo hru nebo urazilo tak se ti omlouvam a že sem na tom skateboardu byl vteřinu a zkusil jestli z toho bugu sním vyjedu tak to taky nikomu neublížilo 

-
cv0x1k - Kolemjdoucí
cv0x1k píše:Co urazilo tě jako bývalého admina že si dostal par kicku za urážky/nadávkydobře ano zkusil sem ten surf protože sme se bavili jestli ten surf de nebo ne tak sem to zkusil jestli ti to tolik zkazilo hru nebo urazilo tak se ti omlouvam a že sem na tom skateboardu byl vteřinu a zkusil jestli z toho bugu sním vyjedu tak to taky nikomu neublížilo
Od tebe mě neurazí nic, protože tě mám těžce v zadním otvoru

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Spinnie stížnost vyřeší, byl na to upozorněn.
Vyčkejte.
Vyčkejte.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
S Administratorom to preberiem na TS. Verdikt bude doplnený.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1