• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jailbreak/Chodiaca Kapuca
Nazov : Jail Break / Chodiaca Kapuca
Ahojte, týmto topicom, by som Vás chcel požiadať o práva na JailBreak serveroch
Nick v hre : Chodiaca Kapuca
Nick na Fore : Radq
Vek : 19
STEAM nick : Ibalgin40
STEAM ID :[/color] STEAM_0:1:147074484
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=423026
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : ANo Dostal som Ban za nadávky ale to som vimenil za VIP .... A teraz pred mesiacom som dostal ban za FK .. Ale to bolo tak ja som VD nahlásil iba do team-chatu .. a neospravedlnil som sa ... A veľmi to ľutujem a ospravedlňujem sa teraz . Takže už si dávam pozor na nadávky na ADMINOV .
Niečo o sebe : Volam sa Radoslav
Skončil som strednú školu. Som vyučený ako Kuchár. Pracujem v jednej malej reštaurácii
a som spokojný
... Hneď ako prídem domov zapínam CSKO . Moje záujmy su Csko , Hokej , Futbal a Baseball. Rád sa bavím s ľuďmi, rád pomáham ako najlepšie viem, teda snažím sa. Rád chodím na dájake zábavy sem-tam nejaký alkohol (s rozumom). Som vyrovnaný človek, spoločenský a mám zmysel pre humor a málo čo ma dokáže naštvať.
Prečo by som chcel na GS adminovat ? : Môj cieľ je byť adminom na JB už dlhšiu dobu, Nemám rád kazenie hry a to sa v neprítomnosti admina stáva často, píšem veľa adminom, ktorí ma neingorujú a prídu, za čo im patrí veľká vďaka. Občas sa nájdu aj tí DIP hráči a tí kazia hru fakt nonstop, ich sa samozrejme banovať nedá, tak to by som najmä riešil neustálim kickovaním, proste chcem sa podujať nie len na chode portálu ale aj na chode serverov, chcem byť nápomocný ako sa dá, čas taktiež mám na to
Verím, že by som bol prínosom.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a dúfam, že sa ozvete a skúsite so mnou ten pohovor, ďakujem Vám
[b]-s pozdravom Chodiaca Kapuca[/b]
Ahojte, týmto topicom, by som Vás chcel požiadať o práva na JailBreak serveroch
Nick v hre : Chodiaca Kapuca
Nick na Fore : Radq
Vek : 19
STEAM nick : Ibalgin40
STEAM ID :[/color] STEAM_0:1:147074484
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=423026
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : ANo Dostal som Ban za nadávky ale to som vimenil za VIP .... A teraz pred mesiacom som dostal ban za FK .. Ale to bolo tak ja som VD nahlásil iba do team-chatu .. a neospravedlnil som sa ... A veľmi to ľutujem a ospravedlňujem sa teraz . Takže už si dávam pozor na nadávky na ADMINOV .
Niečo o sebe : Volam sa Radoslav

Prečo by som chcel na GS adminovat ? : Môj cieľ je byť adminom na JB už dlhšiu dobu, Nemám rád kazenie hry a to sa v neprítomnosti admina stáva často, píšem veľa adminom, ktorí ma neingorujú a prídu, za čo im patrí veľká vďaka. Občas sa nájdu aj tí DIP hráči a tí kazia hru fakt nonstop, ich sa samozrejme banovať nedá, tak to by som najmä riešil neustálim kickovaním, proste chcem sa podujať nie len na chode portálu ale aj na chode serverov, chcem byť nápomocný ako sa dá, čas taktiež mám na to

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a dúfam, že sa ozvete a skúsite so mnou ten pohovor, ďakujem Vám

[b]-s pozdravom Chodiaca Kapuca[/b]
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
[Zamítnuto] Jailbreak/Chodiaca Kapuca
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/Chodiaca Kapuca
Chcem len podotknúť, že žiadateľ o práva nestojí ani tak o práva, že by si napísal vlastnoručne žiadosť - opísal nižšie citujúce slová od žiadateľa (teraz admina) Aveetha,
Dôkaz: Aveethova žiadosť o práva - Porovnajte si >> "Niečo o Aveeth-ovi" s "Niečo o tomto žiadateľovi" & "Prečo by Aveeth chcel byť admin" s "Prečo by teno žiadateľ chcel byť admin"
Dôkaz: Aveethova žiadosť o práva - Porovnajte si >> "Niečo o Aveeth-ovi" s "Niečo o tomto žiadateľovi" & "Prečo by Aveeth chcel byť admin" s "Prečo by teno žiadateľ chcel byť admin"
Radq píše: Niečo o sebe : Rád sa bavím s ľuďmi, rád pomáham ako najlepšie viem, teda snažím sa. Rád chodím na dájake zábavy sem-tam nejaký alkohol (s rozumom). Som vyrovnaný človek, spoločenský a mám zmysel pre humor a málo čo ma dokáže naštvať.
Prečo by som chcel na GS adminovat ? : Môj cieľ je byť adminom na JB už dlhšiu dobu, Nemám rád kazenie hry a to sa v neprítomnosti admina stáva často, píšem veľa adminom, ktorí ma neingorujú a prídu, za čo im patrí veľká vďaka. Občas sa nájdu aj tí DIP hráči a tí kazia hru fakt nonstop, ich sa samozrejme banovať nedá, tak to by som najmä riešil neustálim kickovaním, proste chcem sa podujať nie len na chode portálu ale aj na chode serverov, chcem byť nápomocný ako sa dá, čas taktiež mám na toVerím, že by som bol prínosom.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a dúfam, že sa ozvete a skúsite so mnou ten pohovor, ďakujem Vám![]()
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Určite neni všetko skopirovane ako ty rozpravaš .. Niečo Som aj od neho zobral .. ALe vedšinou som pisal .. ja zato že 3 vety som od neho odpisal tak to hned znamena polovica ? ...
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Nebudu se vyjadřovat kam nemám!
-
ThePacMan - Zkušený
Tebe pride v poriadku opisovat pri takej banalnej somarine ako ziadost o prava ? 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Od poslední žádosti jsi neprojevil žádnou snahu. Zkus nahlašovat hráče do PP a to aktivně a pravidelně. Minimálně za měsíc si pak napiš vlastní žádost.
Zamítnuto.
Zamítnuto.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1