Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Jailbreak/Chodiaca Kapuca

Příspěvekod Radq » 31 říj 2016, 01:31 VIP

Nazov : Jail Break / Chodiaca Kapuca

Ahojte, týmto topicom, by som Vás chcel požiadať o práva na JailBreak serveroch

Nick v hre : Chodiaca Kapuca

Nick na Fore : Radq

Vek : 19

STEAM nick : Ibalgin40

STEAM ID :
[/color] STEAM_0:1:147074484

HLstats :
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=423026

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : ANo Dostal som Ban za nadávky ale to som vimenil za VIP .... A teraz pred mesiacom som dostal ban za FK .. Ale to bolo tak ja som VD nahlásil iba do team-chatu .. a neospravedlnil som sa ... A veľmi to ľutujem a ospravedlňujem sa teraz . Takže už si dávam pozor na nadávky na ADMINOV .

Niečo o sebe : Volam sa Radoslav :) Skončil som strednú školu. Som vyučený ako Kuchár. Pracujem v jednej malej reštaurácii :) a som spokojný :) ... Hneď ako prídem domov zapínam CSKO . Moje záujmy su Csko , Hokej , Futbal a Baseball. Rád sa bavím s ľuďmi, rád pomáham ako najlepšie viem, teda snažím sa. Rád chodím na dájake zábavy sem-tam nejaký alkohol (s rozumom). Som vyrovnaný človek, spoločenský a mám zmysel pre humor a málo čo ma dokáže naštvať.

Prečo by som chcel na GS adminovat ? : Môj cieľ je byť adminom na JB už dlhšiu dobu, Nemám rád kazenie hry a to sa v neprítomnosti admina stáva často, píšem veľa adminom, ktorí ma neingorujú a prídu, za čo im patrí veľká vďaka. Občas sa nájdu aj tí DIP hráči a tí kazia hru fakt nonstop, ich sa samozrejme banovať nedá, tak to by som najmä riešil neustálim kickovaním, proste chcem sa podujať nie len na chode portálu ale aj na chode serverov, chcem byť nápomocný ako sa dá, čas taktiež mám na to ;) Verím, že by som bol prínosom.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a dúfam, že sa ozvete a skúsite so mnou ten pohovor, ďakujem Vám ;)

[b]-s pozdravom Chodiaca Kapuca[/b]
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ :) :) :)
Radq
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Jailbreak/Chodiaca Kapuca

od Rumcajz » 31 říj 2016, 01:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak/Chodiaca Kapuca

Příspěvekod ThePeace » 31 říj 2016, 02:27 VIP

Chcem len podotknúť, že žiadateľ o práva nestojí ani tak o práva, že by si napísal vlastnoručne žiadosť - opísal nižšie citujúce slová od žiadateľa (teraz admina) Aveetha,

Dôkaz: Aveethova žiadosť o práva - Porovnajte si >> "Niečo o Aveeth-ovi" s "Niečo o tomto žiadateľovi" & "Prečo by Aveeth chcel byť admin" s "Prečo by teno žiadateľ chcel byť admin"
Radq píše: Niečo o sebe : Rád sa bavím s ľuďmi, rád pomáham ako najlepšie viem, teda snažím sa. Rád chodím na dájake zábavy sem-tam nejaký alkohol (s rozumom). Som vyrovnaný človek, spoločenský a mám zmysel pre humor a málo čo ma dokáže naštvať.

Prečo by som chcel na GS adminovat ? : Môj cieľ je byť adminom na JB už dlhšiu dobu, Nemám rád kazenie hry a to sa v neprítomnosti admina stáva často, píšem veľa adminom, ktorí ma neingorujú a prídu, za čo im patrí veľká vďaka. Občas sa nájdu aj tí DIP hráči a tí kazia hru fakt nonstop, ich sa samozrejme banovať nedá, tak to by som najmä riešil neustálim kickovaním, proste chcem sa podujať nie len na chode portálu ale aj na chode serverov, chcem byť nápomocný ako sa dá, čas taktiež mám na to ;) Verím, že by som bol prínosom.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a dúfam, že sa ozvete a skúsite so mnou ten pohovor, ďakujem Vám ;)
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Radq » 31 říj 2016, 12:01 VIP

Určite neni všetko skopirovane ako ty rozpravaš .. Niečo Som aj od neho zobral .. ALe vedšinou som pisal .. ja zato že 3 vety som od neho odpisal tak to hned znamena polovica ? ...
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ :) :) :)
Radq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ThePacMan » 31 říj 2016, 14:00 VIP

Nebudu se vyjadřovat kam nemám!
ThePacMan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Garlin » 31 říj 2016, 16:14

Tebe pride v poriadku opisovat pri takej banalnej somarine ako ziadost o prava ? :D
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod JayoX » 31 říj 2016, 17:02 VIP

Od poslední žádosti jsi neprojevil žádnou snahu. Zkus nahlašovat hráče do PP a to aktivně a pravidelně. Minimálně za měsíc si pak napiš vlastní žádost.
Zamítnuto.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů