• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] JailBreak / DexyT
Nick ve hře: L1; DexyT
Nick na fóru: DexyT
Profil na fóru: dexyt-u49909.html
Věk: 14 (úspěšně dokončená akademie)
Steam nick: L1; DexyT
Steam ID: STEAM_0:0:97844270
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2400
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS nebo jiný portál): Ano jsou tu "nějáke" bany je jich více. Když jsem začínal JailBreak tak jsem dával furt MFK a FK a VŮBEC mi nedocházelo to jaké to pro ty hráče musí být. A tím pádem přišel jistý admin jménem Jayo a daval mi bany, a já mu nadával... Provokoval jsem ho a to samé jsem dělal i adminovi jménem Habs a tímto bych se chtěl omluvit adminum Jayo a Habs. Doufám že mojí omluvu příjmete
.
Něco o sobě: Zdravím jmenuji se Petr a chodím na gymnázium v Plzni. Mezi moje koníčky patří lukostřelba a basketball, a v mém volném času chodim s kamarádama ven nebo hraní na počítači a volného času mám dost
. Nejraději hraju CS 1.6.
Proč bych chtěl na GS adminovat?: Chtěl bych pomáhat na Gamesites pomocí admin práv a nahlašování je takové že napříkald natočím demo dám ho na forum ale problém je v tom že hráč na serveru dává FK (MFK) dále a když tam má nějáké CT které mu vote třeba nedá a když mu nedá ten jeho kamarád tak hráč ve své činnosti pokračuje.
Děkuji za váš čas
.
Nick na fóru: DexyT
Profil na fóru: dexyt-u49909.html
Věk: 14 (úspěšně dokončená akademie)
Steam nick: L1; DexyT
Steam ID: STEAM_0:0:97844270
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2400
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS nebo jiný portál): Ano jsou tu "nějáke" bany je jich více. Když jsem začínal JailBreak tak jsem dával furt MFK a FK a VŮBEC mi nedocházelo to jaké to pro ty hráče musí být. A tím pádem přišel jistý admin jménem Jayo a daval mi bany, a já mu nadával... Provokoval jsem ho a to samé jsem dělal i adminovi jménem Habs a tímto bych se chtěl omluvit adminum Jayo a Habs. Doufám že mojí omluvu příjmete

Něco o sobě: Zdravím jmenuji se Petr a chodím na gymnázium v Plzni. Mezi moje koníčky patří lukostřelba a basketball, a v mém volném času chodim s kamarádama ven nebo hraní na počítači a volného času mám dost

Proč bych chtěl na GS adminovat?: Chtěl bych pomáhat na Gamesites pomocí admin práv a nahlašování je takové že napříkald natočím demo dám ho na forum ale problém je v tom že hráč na serveru dává FK (MFK) dále a když tam má nějáké CT které mu vote třeba nedá a když mu nedá ten jeho kamarád tak hráč ve své činnosti pokračuje.
Děkuji za váš čas

-
DexyT - Drbna
[Zamítnuto] JailBreak / DexyT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak / DexyT
Hezký, že ses mi (nám) omluvil a ještě veřejně. Nečekej, že za to dostaneš práva.
Zamítnuto. Další žádost můžeš zkusit za měsíc.
Zamítnuto. Další žádost můžeš zkusit za měsíc.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] JailBreak / DexyT
Jajo tím chtěl říct, že máš měsíc aby si dokázal svou změnu v praxi 
Máš zájem pomáhat Gamesites, toho si vážíme. Máš tedy prostor. Za těch pár týdnů si to projdeme a uvidíme, za to byly jen řeči, nebo to myslíš vážně. V případě že tvá snaha pomoci bude převyšovat tvé dřívější pokusy poškodit portál a jeho členy, rád si tě vezme na pohovor
E. Jayo: Samozřejmě za 6,50 kč na tipáče.

Máš zájem pomáhat Gamesites, toho si vážíme. Máš tedy prostor. Za těch pár týdnů si to projdeme a uvidíme, za to byly jen řeči, nebo to myslíš vážně. V případě že tvá snaha pomoci bude převyšovat tvé dřívější pokusy poškodit portál a jeho členy, rád si tě vezme na pohovor

E. Jayo: Samozřejmě za 6,50 kč na tipáče.

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1