Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] JailBreak / DexyT

Příspěvekod DexyT » 07 pro 2016, 14:59

Nick ve hře: L1; DexyT

Nick na fóru: DexyT

Profil na fóru: dexyt-u49909.html

Věk: 14 (úspěšně dokončená akademie)

Steam nick: L1; DexyT

Steam ID: STEAM_0:0:97844270

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2400

Nějaké bany nebo prohřešky ( GS nebo jiný portál): Ano jsou tu "nějáke" bany je jich více. Když jsem začínal JailBreak tak jsem dával furt MFK a FK a VŮBEC mi nedocházelo to jaké to pro ty hráče musí být. A tím pádem přišel jistý admin jménem Jayo a daval mi bany, a já mu nadával... Provokoval jsem ho a to samé jsem dělal i adminovi jménem Habs a tímto bych se chtěl omluvit adminum Jayo a Habs. Doufám že mojí omluvu příjmete :).

Něco o sobě: Zdravím jmenuji se Petr a chodím na gymnázium v Plzni. Mezi moje koníčky patří lukostřelba a basketball, a v mém volném času chodim s kamarádama ven nebo hraní na počítači a volného času mám dost :D. Nejraději hraju CS 1.6.
Proč bych chtěl na GS adminovat?: Chtěl bych pomáhat na Gamesites pomocí admin práv a nahlašování je takové že napříkald natočím demo dám ho na forum ale problém je v tom že hráč na serveru dává FK (MFK) dále a když tam má nějáké CT které mu vote třeba nedá a když mu nedá ten jeho kamarád tak hráč ve své činnosti pokračuje.

Děkuji za váš čas :).
Obrázek
DexyT
Drbna
Drbna

[Zamítnuto] JailBreak / DexyT

od Rumcajz » 07 pro 2016, 14:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak / DexyT

Příspěvekod JayoX » 07 pro 2016, 15:13 VIP

Hezký, že ses mi (nám) omluvil a ještě veřejně. Nečekej, že za to dostaneš práva.
Zamítnuto. Další žádost můžeš zkusit za měsíc.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] JailBreak / DexyT

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 pro 2016, 15:21

Jajo tím chtěl říct, že máš měsíc aby si dokázal svou změnu v praxi ;)
Máš zájem pomáhat Gamesites, toho si vážíme. Máš tedy prostor. Za těch pár týdnů si to projdeme a uvidíme, za to byly jen řeči, nebo to myslíš vážně. V případě že tvá snaha pomoci bude převyšovat tvé dřívější pokusy poškodit portál a jeho členy, rád si tě vezme na pohovor :)

E. Jayo: Samozřejmě za 6,50 kč na tipáče. :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů